Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inşallah cnm ya 1. olunca takımca azmediyoruz
Bu hafta seytan kulagina kursun kimse artilarda degil maasallah kizlar azmimize hayran kaldim lutfen istedigimiz kiloya gelene kadar bu azmimize devam edelim sonucundada pirlanta almis gibi kendimize zayifligimizin hediyesini guzel kiyafetler giyerek verelim

çok haklısın cnm beden küçülmesi muhteşem bi duygu yaaa 3 ay önce xxl eşofman giyiyordum eşofmanlar bile sıkıyordu onların içinde bile rahat edemiyordum ama şimdi L beden giyiyorum ve çok mutluyum dilerim eski günlerime dönerim ve S beden giyerim ve ben inanıyorum ki mücadeleyi elden bırakmadığımız zaman herşey istediğimiz gibi olur
bu beden bizim ve onu istediğimiz şekle sokmakta bizim ve irademizin elinde

inşallah cnm ya 1. olunca takımca azmediyoruz

evet arkadaşlar bozmayalım kesinlikle.. çok fena gaza geldim ben..
haftaya 1 kilo daha vericem

Aynen boyle devam s bedene girecegiz hep birlikte
evet arkadaşlar bozmayalım kesinlikle.. çok fena gaza geldim ben..
haftaya 1 kilo daha vericem
Hadi kim tutar 1. Takimi hepimiz 50li kilolara gelelim ins..

detoks değil de karbonhidrat diyetine başladım dün..çok umutluyum ondan
hımm ben protein diyeti yapıyordum karbonhidrat aldırmazmıki ya ne yiyorsun patates filanmı cnm
ben karbonhidrat hiç almıyorum bi araştırayım bakayım

hımm ben protein diyeti yapıyordum karbonhidrat aldırmazmıki ya ne yiyorsun patates filanmı cnm
ben karbonhidrat hiç almıyorum bi araştırayım bakayım
yok kh almıyorsun.. ben de asından öyle anlamıştım sonra araştırdım.. protein ağırlıklı.. şöyle her besinin bit karbonhidrat değeri var.günlük yedikleinin bu değerleri 40-60 arasında olacak..
örneğin et tavuk yumurta sıfır .istediğin kadar ye
ekmek 13 peynir 1 domates 3 gibi.. ama planlı olmayı gerektiriyor.. mesela bu akşam kv lere yemeğe gidicem sordum ne var diye.. ona göe plan yaptım..

Kızlarrr bi kişi eksik olmamıza rağmen süper gitmişiz tebriklerrr arkadaşlarım ....

ay sonunda vakit buldum. ya aslinda daha cok vermistim de regli siskinliginden 200 gr aldim az oldu neyse yine de sonuclar mukemmel aferim hepimize

bakayım cnm şimdi araştırayım işe yarıyor bu tarz diyetler ben bu hafta lahana diyetiyle 1.100 verdim
günden güne eriyorumm muhteşem bi duygu bu

İyi akşamlar kızlar.. Yoğun bir hafta ve gün sonunda ben de burdayım.. :)
Dünkü menüm
Sabah(08:00) 3 cherry domates, 1 salatalık, 2kk peynir.
Öğle (12:30) 1 kase mercimek çorbas. 2dlm ekmek.
Ara (16:00) nescafe
Akşam(19:30) 3 yk kabak yemeği, 4 yk kars lahana çorbası, 1 biber dolma, 2 yk yoğurt.

1.5 saat spor,1,5 lt su..

Bu haftaki hedefim 500 gr dı ama 300 gr verebilmişim.. Ossun.. Az olsun sürekli olsub.. Haftaya ki hedefim yine 500 gr.. İnşallah bu sefer olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…