- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Bu hafta seytan kulagina kursun kimse artilarda degil maasallah kizlar azmimize hayran kaldim lutfen istedigimiz kiloya gelene kadar bu azmimize devam edelim sonucundada pirlanta almis gibi kendimize zayifligimizin hediyesini guzel kiyafetler giyerek vereliminşallah cnm ya 1. olunca takımca azmediyoruz
çok haklısın cnm beden küçülmesi muhteşem bi duygu yaaa 3 ay önce xxl eşofman giyiyordum eşofmanlar bile sıkıyordu onların içinde bile rahat edemiyordum ama şimdi L beden giyiyorum ve çok mutluyum dilerim eski günlerime dönerim ve S beden giyerim ve ben inanıyorum ki mücadeleyi elden bırakmadığımız zaman herşey istediğimiz gibi olurBu hafta seytan kulagina kursun kimse artilarda degil maasallah kizlar azmimize hayran kaldim lutfen istedigimiz kiloya gelene kadar bu azmimize devam edelim sonucundada pirlanta almis gibi kendimize zayifligimizin hediyesini guzel kiyafetler giyerek verelim
inşallah cnm ya 1. olunca takımca azmediyoruz
evet arkadaşlar bozmayalım kesinlikle.. çok fena gaza geldim ben..Bu hafta seytan kulagina kursun kimse artilarda degil maasallah kizlar azmimize hayran kaldim lutfen istedigimiz kiloya gelene kadar bu azmimize devam edelim sonucundada pirlanta almis gibi kendimize zayifligimizin hediyesini guzel kiyafetler giyerek verelim
Aynen boyle devam s bedene girecegiz hep birlikteçok haklısın cnm beden küçülmesi muhteşem bi duygu yaaa 3 ay önce xxl eşofman giyiyordum eşofmanlar bile sıkıyordu onların içinde bile rahat edemiyordum ama şimdi L beden giyiyorum ve çok mutluyum dilerim eski günlerime dönerim ve S beden giyerim ve ben inanıyorum ki mücadeleyi elden bırakmadığımız zaman herşey istediğimiz gibi olur
bu beden bizim ve onu istediğimiz şekle sokmakta bizim ve irademizin elinde
Hadi kim tutar 1. Takimi hepimiz 50li kilolara gelelim ins..evet arkadaşlar bozmayalım kesinlikle.. çok fena gaza geldim ben..
haftaya 1 kilo daha vericem
bende vericemmmm cnmcım bulursan detox yapalım ben şöyle 2 kilo 100 gram versem varyaaa havalara uçarımmmevet arkadaşlar bozmayalım kesinlikle.. çok fena gaza geldim ben..
haftaya 1 kilo daha vericem
Aynen boyle devam s bedene girecegiz hep birlikte
Hadi kim tutar 1. Takimi hepimiz 50li kilolara gelelim ins..
detoks değil de karbonhidrat diyetine başladım dün..çok umutluyum ondanbende vericemmmm cnmcım bulursan detox yapalım ben şöyle 2 kilo 100 gram versem varyaaa havalara uçarımmm
hımm ben protein diyeti yapıyordum karbonhidrat aldırmazmıki ya ne yiyorsun patates filanmı cnmdetoks değil de karbonhidrat diyetine başladım dün..çok umutluyum ondan
yok kh almıyorsun.. ben de asından öyle anlamıştım sonra araştırdım.. protein ağırlıklı.. şöyle her besinin bit karbonhidrat değeri var.günlük yedikleinin bu değerleri 40-60 arasında olacak..hımm ben protein diyeti yapıyordum karbonhidrat aldırmazmıki ya ne yiyorsun patates filanmı cnm
ben karbonhidrat hiç almıyorum bi araştırayım bakayım
bakayım cnm şimdi araştırayım işe yarıyor bu tarz diyetler ben bu hafta lahana diyetiyle 1.100 verdimyok kh almıyorsun.. ben de asından öyle anlamıştım sonra araştırdım.. protein ağırlıklı.. şöyle her besinin bit karbonhidrat değeri var.günlük yedikleinin bu değerleri 40-60 arasında olacak..
örneğin et tavuk yumurta sıfır .istediğin kadar ye
ekmek 13 peynir 1 domates 3 gibi.. ama planlı olmayı gerektiriyor.. mesela bu akşam kv lere yemeğe gidicem sordum ne var diye.. ona göe plan yaptım..
Demekki isteyince yapabiliyoruzArkadaşlarrr ikinci olmuşuz hep böyle olma dileği ile hepimize tebrikler
Teşekkürler canım hepimize bravo süper gidiyoruzz :)
evet cnm şimdi baktım herkese tebriklerArkadaşlarrr ikinci olmuşuz hep böyle olma dileği ile hepimize tebrikler
kız tebrikler ne yaptın çabuk söyleTeşekkürler canım hepimize bravo süper gidiyoruzz :)
ayrılık ve grip kilo düşmanıymış canımkız tebrikler ne yaptın çabuk söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?