haha hemen gidip kendimi hasta etmeliyimayrılık ve grip kilo düşmanıymış canım
kız ben hastayken daha çok yiyorum bende ters etki yapıyor ohaha hemen gidip kendimi hasta etmeliyim
ben tam tersi hiç yemiyorum :)kız ben hastayken daha çok yiyorum bende ters etki yapıyor o
iyiymiş o ya bak bende öyle olmuyorben tam tersi hiç yemiyorum :)
Öyle deme bak grip salgını sanada geçerr yapışınca bırakmıyor pislikhaha hemen gidip kendimi hasta etmeliyim
olma tabi cnm kimse olmasın ben yemek yemiyorum ama hayattan soğuyorum hasta ikeniyiymiş o ya bak bende öyle olmuyorben hasta olmayım ya hep sağlıklı olayım hatta kimse hasta olmasın ya kötü bişey
grip demeee hayattan soğutuyor beni grip hele bnm hasta olmam tam işkence sanarsın 3 gün ömrüm kalmışÖyle deme bak grip salgını sanada geçerr yapışınca bırakmıyor pislik
haha aynıyız o zaman ölüyorum modundayım bendegrip demeee hayattan soğutuyor beni grip hele bnm hasta olmam tam işkence sanarsın 3 gün ömrüm kalmış
yakın olsaydık çorba yapardım sanahaha aynıyız o zaman ölüyorum modundayım bende
canııım yapmış kadar oldunn çok teşekküüür :) annem hastayım diye sigara yasagı koydu dardayımm :))yakın olsaydık çorba yapardım sana
içme cnm bak bence hazır hastayken bırak kurtar kendinicanııım yapmış kadar oldunn çok teşekküüür :) annem hastayım diye sigara yasagı koydu dardayımm :))
benim çok garip bi azaltıyorum bi artıyorum tamamen kesmek en mantıklısı galiba sen azaltarak mı bıraktın :)içme cnm bak bence hazır hastayken bırak kurtar kendini
ben içtiğim zamanlar hastayken hiç cnm istemezdi tiksinirdim
çok şükür irademe ki 2 yıla yakın oldu içmiyorum o zehiri
hayır cnm bir anda bıraktım hatta bırakmayı dahi düşünmüyordumbenim çok garip bi azaltıyorum bi artıyorum tamamen kesmek en mantıklısı galiba sen azaltarak mı bıraktın :)
ispanyol inanırmısın benimde öyle bulaşıcı hastalık konusu yanibu arada ben hayatım boyunca hiç ağır grip olmadım bir-iki burnum akar azıcık başım ağrır o kadar..
çocukken de hiç bulaşıcı hastalık geçimedim ya da geçirdim de anlamadım.. iki kardeşim birlikte geçirilerdi kızamık kabakulak bana bişey olmazdı..daha sonra antikorlarıma baktırdım geçirmiş görünüyorum.. hiç aşım da yok..
demekki bünye kaya gibi bende..
ay mis gibi kayınvalide ya nasıl anlayışlı demek ki allah bozmasın ispanyolkızlar kv lere gittik yemeğe.. oyy neler hazırlamış neler.. sadece 1 küçük mercimek köftesi, 1 içli köfte (haşlanmıştı kızarmış değil), 1 parça tavuk , 2 kaşık da pırasa yedim..
esas yemekten sonrası bombaydı.. 3 çeşit talı ve börek vardı.. ki tatlılardan birisi benim ennn sevdiğim tatlıdır ve bana özel yapmış...yine de yemedimmmmmmm..küserim dedi annecim destek ol bana nolur dedim.. tamam kızım sen ver kilonu ben sana yine yaparım dedi canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?