Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar günaydın....
yine günün ilk menüsü benden gelsin

08:00 5 badem
09:00 maydonozlu 2 yumurta
10:00 2dl tb ekmeği, 1 domates, yarım kk peynir
12:00 yarım tabak pırasa, 1 kase yoğurt
15:00 5 ceviz
18:00 4 tane ızgara köfte, salata

dün sabah kalktım, yine 2 saat eliptikti planım ama 45dk dan sonra kızım uyandı tekrar uyuttum 13dk da zumba yaptım. yine dışarı çıktım yürüyüş için sanırım 3 saat falan tempolu yürümüşümdür. akşam öyle yorgundum ki.... kızım da üşütmüş başladı ağlamaya. gaz sancısı sanırım. çok uğraştım gece gece. ayağımda sallarken uyuyakalmışım. sabah yine erkenden kalktım 1 saat oluyor kalkalı. yoruldum ben artık yaaa.....

Süpersin valla canım iradene hayran kaldım benmde deniycem demeyip yapmamın vakti geldii :)

benim bünyem aşırı zayıf hemen kapıyorum ya

spor süper olmuş menüde çok güzel canım bugün dinlenme günün olsunn

Kızlar günaydınn benim dünki menüm 9.00 bir acılı omlet bir bardak çay
12.00 bir porsiyon meyve
16.00 10 tane küçücük hamsi fırında.
20.00 6 tane tuzlu kraker
grip oldugum için pek birşey yiyemiyorum ama yinede yazayım menümü 3 lt su spor yok

Harika bir azimmmm

Canım benim çok geçmiş olsun bol bol meyve ye gücün yerine gelsin menu çok az ama hastalık yedirmiyor insana

Günaydın herkese harikayiz kızlar ama daha iyi olabiliriz haftaya birincilik bizimdir ona göre hazirlanmamiz lazım hedefleri yükseltin kızlar ilk hedef benden gelsin 1 kg diyorum yok mu arttiraaan

Dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 tane zeytin
10.30 1 tane nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 yarım porsiyon ızgara köfte Salata akşam yemeği 18.00 3 parça tavuk ızgara 1 dilim ince ekmek 1 bardak ayran
2 mil leslie 1.5 lt su

günaydın kızlarrr
dünkü menüm
pek bişey yemedim
sabah
bir nescafe
öğle
1 kase çorba
ara
1 elma
1 minik muz
akşam
lahana çorbası
1,5 lt su
1 bardak süt
30 dk yürüyüş

günaydın kızlarrr
dünkü menüm
pek bişey yemedim
sabah
bir nescafe
öğle
1 kase çorba
ara
1 elma
1 minik muz
akşam
lahana çorbası
1,5 lt su
1 bardak süt
30 dk yürüyüş
Senin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur once sağlık

Gunaydin kizlar dunku menum
Maydanoz limon kuru
Sabah 1yumurta kozlenmis kirmizibiber 1d.k.ekmek cay
Oglen12.45 1tabak mantar yemegi
1.d.ekmek
Ara 15.00 elma
18.00 3kofte 4kasikmakarna salata
1.5ltsu spor yok

Senin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur once sağlık
biliyorum cnm ama kan şekerimi yükselten bişey yemedim bişey olmaz arada şaşırtmak lazım bugün erken kalktım açığı kapatırım

spor süper olmuş menüde çok güzel canım bugün dinlenme günün olsunn
yorgunluktan bittim zaten. hava soğuk belki evde kalırız bugün. belki de eşime uyar yine yürürüm bilmiyorum. ama çok yoruldum ben yaa

Gunaydin kizlar dunku menum
Maydanoz limon kuru
Sabah 1yumurta kozlenmis kirmizibiber 1d.k.ekmek cay
Oglen12.45 1tabak mantar yemegi
1.d.ekmek
Ara 15.00 elma
18.00 3kofte 4kasikmakarna salata
1.5ltsu spor yok
canım akşam akşam 4kaşık makarna yemek yoktu. dün akşam eşim ısrar etti balık ekmek için dedim bu saatte yarım ekmek yiyemem küçücük balık için. hurma yerim bir kaç tane dedim. o da rahat edemedi, ızgara yedik beraber. yanındaki iki kaşık pilavı ve kızarmış patatesleri de ona verdim.
bi de suyu 3lt tamamlıcaktın hni? böyle çok az oluyor
bi de günlük en az yarım saat yürüyüş. bak seni takipteyim ona göre. beraber inecez 60-70 gurubuna inşallah

selamlar kzılar.. menülerinze baktım da çok çok az yemeye başlamışız hepimiz.. aman haa sağlığımız ekilenmesin sonra.. ben bir de emziriyorum aldığım demir vitamin de çocuğa gidiyor ..bir ara kan değerlerime baktırmalıyım tekrar.. demir elsikliği olunca kilo da veremiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…