Süpersin valla canım iradene hayran kaldım benmde deniycem demeyip yapmamın vakti geldii :)hayır cnm bir anda bıraktım hatta bırakmayı dahi düşünmüyordum
1 gece sigaram bitti sadece 2 tane kaldı saat 12 dede bizim market kapanıyor
dedim ya gidip son dk da bi paket alıp kendini zehirlemeye devam ediceksin
yada bu 2 sigarayla sabah. edip kendi iradeni test ediceksin
2. şıkkı yaptım 1 ini içtim diğerini içmedim
ertesi günde içmedim yemekten sonra içerim demiştim
sonra döndüm kendime demekki dayanabiliyormuşum dedim
kırdım attım.3 gün kriz halinde sinirsel geçti
5. günün sonunda sanki hiç içmemişim gibi oldum
ve sonuç tertemiz nefes sabah öksürük krizleri yok
derin nefes alabiliyorum
restorana gittiğimde 3. sınıf insan muamelesi görmüyorum
(sigara yasağını delen mekan aramıyorum)
(o soğukta donmuyorum kendimi zehirlemek için)
2 adımda tıkanmıyorum
yediğim içtiğim şeylerin kokusunu alabiliyorum tadını alabiliyorum
bu liste uzarrrr gider cnm
benim bünyem aşırı zayıf hemen kapıyorum yabu arada ben hayatım boyunca hiç ağır grip olmadım bir-iki burnum akar azıcık başım ağrır o kadar..
çocukken de hiç bulaşıcı hastalık geçimedim ya da geçirdim de anlamadım.. iki kardeşim birlikte geçirilerdi kızamık kabakulak bana bişey olmazdı..daha sonra antikorlarıma baktırdım geçirmiş görünüyorum.. hiç aşım da yok..
demekki bünye kaya gibi bende..
spor süper olmuş menüde çok güzel canım bugün dinlenme günün olsunnkızlar günaydın....
yine günün ilk menüsü benden gelsin
08:00 5 badem
09:00 maydonozlu 2 yumurta
10:00 2dl tb ekmeği, 1 domates, yarım kk peynir
12:00 yarım tabak pırasa, 1 kase yoğurt
15:00 5 ceviz
18:00 4 tane ızgara köfte, salata
dün sabah kalktım, yine 2 saat eliptikti planım ama 45dk dan sonra kızım uyandıtekrar uyuttum 13dk da zumba yaptım. yine dışarı çıktım yürüyüş için sanırım 3 saat falan tempolu yürümüşümdür. akşam öyle yorgundum ki.... kızım da üşütmüş başladı ağlamaya. gaz sancısı sanırım. çok uğraştım gece gece. ayağımda sallarken uyuyakalmışım. sabah yine erkenden kalktım 1 saat oluyor kalkalı. yoruldum ben artık yaaa.....
Harika bir azimmmmkızlar kv lere gittik yemeğe.. oyy neler hazırlamış neler.. sadece 1 küçük mercimek köftesi, 1 içli köfte (haşlanmıştı kızarmış değil), 1 parça tavuk , 2 kaşık da pırasa yedim..
esas yemekten sonrası bombaydı.. 3 çeşit talı ve börek vardı.. ki tatlılardan birisi benim ennn sevdiğim tatlıdır ve bana özel yapmış...yine de yemedimmmmmmm..küserim dedi annecim destek ol bana nolur dedim.. tamam kızım sen ver kilonu ben sana yine yaparım dedi canım benim..
Canım benim çok geçmiş olsun bol bol meyve ye gücün yerine gelsin menu çok az ama hastalık yedirmiyor insanaKızlar günaydınn benim dünki menüm 9.00 bir acılı omlet bir bardak çay
12.00 bir porsiyon meyve
16.00 10 tane küçücük hamsi fırında.
20.00 6 tane tuzlu kraker
grip oldugum için pek birşey yiyemiyorum ama yinede yazayım menümü 3 lt su spor yok
teşekkür ederim kuzum aynen hiç birşey yiyemiyorum bir haftaya düzelirim heraldeCanım benim çok geçmiş olsun bol bol meyve ye gücün yerine gelsin menu çok az ama hastalık yedirmiyor insana
teşekkür ederim cnm keşke vesile olabilsemSüpersin valla canım iradene hayran kaldım benmde deniycem demeyip yapmamın vakti geldii :)
Senin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur once sağlıkgünaydın kızlarrr
dünkü menüm
pek bişey yemedim
sabah
bir nescafe
öğle
1 kase çorba
ara
1 elma
1 minik muz
akşam
lahana çorbası
1,5 lt su
1 bardak süt
30 dk yürüyüş
istek var aslında inşallah bırakırım :)teşekkür ederim cnm keşke vesile olabilsem
biliyorum cnm ama kan şekerimi yükselten bişey yemedim bişey olmaz arada şaşırtmak lazım bugün erken kalktım açığı kapatırımSenin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur once sağlık
yorgunluktan bittim zaten. hava soğuk belki evde kalırız bugün. belki de eşime uyar yine yürürüm bilmiyorum. ama çok yoruldum ben yaaspor süper olmuş menüde çok güzel canım bugün dinlenme günün olsunn
canım akşam akşam 4kaşık makarna yemek yoktu. dün akşam eşim ısrar etti balık ekmek için dedim bu saatte yarım ekmek yiyemem küçücük balık için. hurma yerim bir kaç tane dedim. o da rahat edemedi, ızgara yedik beraber. yanındaki iki kaşık pilavı ve kızarmış patatesleri de ona verdim.Gunaydin kizlar dunku menum
Maydanoz limon kuru
Sabah 1yumurta kozlenmis kirmizibiber 1d.k.ekmek cay
Oglen12.45 1tabak mantar yemegi
1.d.ekmek
Ara 15.00 elma
18.00 3kofte 4kasikmakarna salata
1.5ltsu spor yok
vücudun dinlenmeye ihtiyacı var arada :)yorgunluktan bittim zaten. hava soğuk belki evde kalırız bugün. belki de eşime uyar yine yürürüm bilmiyorum. ama çok yoruldum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?