Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam ben geldim gideceğim ama çok yoğunum bu arada bu hafata izin almayı düşünüyorum kaptancım burdaysan çok işim var bu aralar belgeler falan sonra ev tutcaz falan yollardayım bu ara ne zaman başlayacağım keisn değil belgeri daha göndermedim çünkü haber vereyim dedim arada uğramaya çalışırım ama özlerim sizi geri döneceğim herşey yoluna girip bir düzene kavuşunca bekleyin beni yarın hastane işlerim falan var sağlık raporu falan lazım o nedenle kaçıyorum kendinize iyi bakın

tamam tatlm sen hallet sorunlarını, güzel güzel başla görevine başarılar diliyorum sana

tamam tatlm sen hallet sorunlarını, güzel güzel başla görevine başarılar diliyorum sana
teşekkür ederim kaptancım sen geldin ben gittim gibi oldu bomba gibi döneceğim geriye görüşürüz arada uğrarım zaten bildirim yapamayacağım için izne ayrılmak istedim kaptan yoksa buralardayım hala telden falan girerim ama ne olur ne olmaz

Deadline canım sonunda istediğin oldu inşallah çok ama çok memnun kalırsın senin adına çok sevindim

izne ayrılınca kopma oluyor canım telde de sıkntı var benim değistirmemek için direniyorum o yüzden henüz tam anlmıyla dönmüş değil gibiyim sanki. yolculuk ne zaman?

Deadline canım sonunda istediğin oldu inşallah çok ama çok memnun kalırsın senin adına çok sevindim
teşekkür ederim canım inşallah

izne ayrılınca kopma oluyor canım telde de sıkntı var benim değistirmemek için direniyorum o yüzden henüz tam anlmıyla dönmüş değil gibiyim sanki. yolculuk ne zaman?
benimde öyle ama idare ediyor kaptan yinede tel ama ihtiyaçta oluyor galiba bayadır buralardayım ya bakalım çok kopmam inşallah buralardan daha düşük bir rakamla gelirim hemde kaptan gidicez ev yerleştirme falan sonra gelip tekrar başlayacağım zaman gidicem kesin değil yani o nedenle biraz karışık bu hafta belgeleri ayarlamaya çalışıyorum işte bakalım çıkıyorum ben iyi geceler kaptan görüşürüz yine

görüsürüz tatlım iyi gceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…