- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
ispanyoll özledim tatlım nabersin bebiş büyüdü müü???günaydınlar
ben varımmmmKızlar nerdesiniz kimse yok mu
Hoş geldin canımben varımmmm
hoşbulduk tatlım nabersin nasıl gidiyor diyet? hayat?Hoş geldin canım
Hayat yorucu ama diyet süperhoşbulduk tatlım nabersin nasıl gidiyor diyet? hayat?
tamam tatlm sen hallet sorunlarını, güzel güzel başla görevine başarılar diliyorum sanaselam ben geldim gideceğim ama çok yoğunum bu arada bu hafata izin almayı düşünüyorum kaptancım burdaysan çok işim var bu aralar belgeler falan sonra ev tutcaz falan yollardayım bu ara ne zaman başlayacağım keisn değil belgeri daha göndermedim çünkü haber vereyim dedim arada uğramaya çalışırım ama özlerim sizi geri döneceğim herşey yoluna girip bir düzene kavuşunca bekleyin beniyarın hastane işlerim falan var sağlık raporu falan lazım o nedenle kaçıyorum kendinize iyi bakın
teşekkür ederim kaptancım sen geldin ben gittim gibi oldutamam tatlm sen hallet sorunlarını, güzel güzel başla görevine başarılar diliyorum sana
Deadline canım sonunda istediğin oldu inşallah çok ama çok memnun kalırsın senin adına çok sevindimselam ben geldim gideceğim ama çok yoğunum bu arada bu hafata izin almayı düşünüyorum kaptancım burdaysan çok işim var bu aralar belgeler falan sonra ev tutcaz falan yollardayım bu ara ne zaman başlayacağım keisn değil belgeri daha göndermedim çünkü haber vereyim dedim arada uğramaya çalışırım ama özlerim sizi geri döneceğim herşey yoluna girip bir düzene kavuşunca bekleyin beniyarın hastane işlerim falan var sağlık raporu falan lazım o nedenle kaçıyorum kendinize iyi bakın
izne ayrılınca kopma oluyor canım telde de sıkntı var benim değistirmemek için direniyorum o yüzden henüz tam anlmıyla dönmüş değil gibiyim sanki. yolculuk ne zaman?teşekkür ederim kaptancım sen geldin ben gittim gibi oldubomba gibi döneceğim geriye görüşürüz arada uğrarım zaten bildirim yapamayacağım için izne ayrılmak istedim kaptan yoksa buralardayım hala telden falan girerim ama ne olur ne olmaz
aynen katılıyormDeadline canım sonunda istediğin oldu inşallah çok ama çok memnun kalırsın senin adına çok sevindim
teşekkür ederim canım inşallahDeadline canım sonunda istediğin oldu inşallah çok ama çok memnun kalırsın senin adına çok sevindim
benimde öyle ama idare ediyor kaptan yinede telizne ayrılınca kopma oluyor canım telde de sıkntı var benim değistirmemek için direniyorum o yüzden henüz tam anlmıyla dönmüş değil gibiyim sanki. yolculuk ne zaman?
görüsürüz tatlım iyi gcelerteşekkür ederim canım inşallah
benimde öyle ama idare ediyor kaptan yinede telama ihtiyaçta oluyor galiba bayadır buralardayım ya bakalım çok kopmam inşallah buralardan daha düşük bir rakamla gelirim hemde kaptan gidicez ev yerleştirme falan sonra gelip tekrar başlayacağım zaman gidicem kesin değil yani o nedenle biraz karışık bu hafta belgeleri ayarlamaya çalışıyorum işte bakalım çıkıyorum ben iyi geceler kaptan görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?