- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
ooo harikasın tatlımmgeç geldim ama k.bakmayıın 9.00 bir bardak sütlü kahve
11.00 bir dilim reçelli ekmek 3 dilim domates 5 tane zeytin birazda peynir
16.00 bir bardak kahve,4 ızgara köfte,karışık salata
19.00 bir tabak yoğurt,bir kase domates çorbası,bir tanede patlıcan közleme
2 lt su 15 dakika koşu 60 squat 60 mekik
menün çok güzel cnm hatta kaç gündür cnm balık istiyodu fikir oldu banaGünaydın canlarim dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dışarıda olduğum için 1 pk kraker
17.00 1 porsiyon ızgara balık salata
19.00 küçük bir avuç leblebi
1.5 lt su yarım saat hafif tempoda yürüyüş
Teşekkür ediyorum bi yıldır ara sıra yapıyorum düzene oturtamadım hala ama çok faydalı canımooo harikasın tatlımm
squat ben de yapmak istiyorum ama 70in altına düşünce yapayım diyorum.. sen en zamandır yapıyorsun
Bir süper menu daha çok iyisin canımgeç geldim ama k.bakmayıın 9.00 bir bardak sütlü kahve
11.00 bir dilim reçelli ekmek 3 dilim domates 5 tane zeytin birazda peynir
16.00 bir bardak kahve,4 ızgara köfte,karışık salata
19.00 bir tabak yoğurt,bir kase domates çorbası,bir tanede patlıcan közleme
2 lt su 15 dakika koşu 60 squat 60 mekik
Kalorisine bak canım dusukse sorun olmazmenün çok güzel cnm hatta kaç gündür cnm balık istiyodu fikir oldu bana
ya bişey dicem bende film izlerken beyaz leblebi yemeden duramıyorum ne yapmam lazım resmen bağımlı oldum
Menü güzel ama senin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur bencesabah komşu getirmiş 1 dilim cıs yedim
ara ve öğle yok odamı filan topladım
çamaşır yemek derken bişey yiyemedim
akşam tencerede patlıcan kebabı yaptım
hemde sıfır yağsız kızartmadan çiğden yaptım
ilk kez yaptım ama lezizzz oldu onu yedim bir dilimde kepek ekmeği
akşamda dayanamadım film izlerken bi küçük kase beyaz leblebi yedim bu kadar 3 lt su içtim
baktım cnm şimdi beyaz leblebi sarı leblebiye nazaran daha az kaloriymişKalorisine bak canım dusukse sorun olmaz
evet aslında uzun süre aç kalmam yasakMenü güzel ama senin insülin problemin var canim daha dikkatli beslensen daha iyi olur bence
ay maaşallah size alalh bozmasın.. biz de görümcemle öyleyiz abla kardeş gibibu arada sabah eski görümcem geldi girer girmez inanılmaz kilo vermişsin dedi bu beni çok mutlu etti
bikaçta beslenme tüyosu verdi bana sağolsun,gittim pazara bi sürü yeşillik aldım ve balık az sonra pişircem
bizim aramız enteresan olarak evliyken bile süt limandı gelin görümce olmadık hiçbizaman hala görüşüyoruz
amin cnm inşallah darısı çekişenlerin başına diyelim :)ay maaşallah size alalh bozmasın.. biz de görümcemle öyleyiz abla kardeş gibi
Ahhh canım çıkamadı evetKızlar bugün deadline ve april in hiç sesi çıkmadı nerdesiniz huuuu
April canım nerelerdesin sen yokluğun çok belliAhhh canım çıkamadı evetinanılmaz yoğunum kaçabildiğim zaman kaçarım bebekler eeee nabersiniz hedefleri alalım bir bir bakalım
Yokluğumun belli olması hoşumada gitmedi değil haniApril canım nerelerdesin sen yokluğun çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?