- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
O bahar beni de tersine carpti yeikce yiyorum surekli biseyler yiyorum yaBu aralar kahvaltı yapamıyorum herhalde bahar çarptı
Sagol ttlim sen nabersin ozledik gorunmuyordun hos ben de yoktum yaselam kızlar bi bakayım dedimnasılsınız bakalım keyifler nasıl?
Cok con gecmis olsun canimaktif aktif canım takım.. bende izindeydim zaten kiloları vermeden giremiyoruz ya listeye yandan yandan katılıyorum işte..bel fıtığı üzerine boyun eklendi maalesef onun sıkıntısı vardı benimde iyi yine çok şükür..yoğun olmak bazen iyi olurda baharda olmuyor maalesefhavalar güzelleştikçe insan işten soğuyor..
Burdayimmm ama ben kilo almadim kii izinde, yalniz tatil moduna cok alistim foruMu unuttum simdi de adaptasyon sorunu yasiyorumay utanıyorum söylemesm daha iyi.. benim zaten fazla değildi en başa döndüm..56 ile izne gittim 60oldum yani 1 yıl önceki kiloma döndüm.. neyse beni bırakalım artıkestetik yokmu bu arada? kıvırayım biraz
Kolay gelsin canim spor iyidirapril canım ben kaçıyorum spor vakti.. madem başladık sil baştan tam olsun..sevgiler
Aynen canim beklerizZkuzum birazcık rahat davranmışsın sen izinde sakın dahada alma ok? Gel takımına özletme kendini yaramaz; ) var canım geldi izinden; )
Aynennnn
Suluk falan al kendine canim gordukce icersin
Detoxun ne tarz canim aciklayabilir misin sana zahmet?
Kusum ben bakmaya calisirim insallah nasil bir ara verdiysem toplayamiyorum yaaa
Tadi nasil canim icilebilir birsey mi?Detox suyuma elma limon salatalik cubuk tarcin ve cubuk zencefil koyuyorum surahiye su doldurup bir gece bekletiyorum ve su bittikce gun icerisinde ilave ediyorum hergunbyeni hazirliyorum canim ben boyle tuketiyorum
İkimiz de cok iyiyiz canmcok sukur :) oglus geliyor onun heyecaniyla geciyo gunlerim :) takim baya senlenmis ne guzel iyi dereceler alirsiniz insallah..Aynen katiliyorum aprilime
Kolay gelsin tatlim, bekleriz sevgilerr
Sen nasilsin tatlim sagligin nasil bebis nasil biz de seni ozledikkk
Cubuk tarcin ve zencefil tat plarak guzel aroma katiyorTadi nasil canim icilebilir birsey mi?
İyiidir senden naber cnm bende işten geldim pert bi şekildenaber kızlar çok yoruldum ya 3 saat yurudum ayaklarıma kara sular ındı
annemin doğum günü 5 dk alışverişe diye çıktık şehri arşınladıkİyiidir senden naber cnm bende işten geldim pert bi şekildeniye okadar yürüdün bakim?
Insallah canim, hayirli olsun tekrardan allah anali babali buyutsun, saglikla kucagina alirsin insallahİkimiz de cok iyiyiz canmcok sukur :) oglus geliyor onun heyecaniyla geciyo gunlerim :) takim baya senlenmis ne guzel iyi dereceler alirsiniz insallah..
Ben varimmmmSelam kızlar ben geldim kimse yok mu huuuuu
Guzel menun canimSabah 8.00
Nescafe 1 dilim ekmek 1 k.k peynir
Öğlen 14.30 3 ks pirinç pilavı 2 tavuk budu
1 kase Yoğurtlu Semiz otu
17.00 1tane yeşil elma
18.00 büyük bir tabak salata
1 saat e Walker
2 lt su
Afiyet olsun canim, ben pek sevmem zencefili ama guzel bir tarif tesekkurlerCubuk tarcin ve zencefil tat plarak guzel aroma katiyor
Iyidir tatlim sen ne yapiyorsunnHu huu=) nabersiniz napıyosunuz kızlar ?
Dünkü menüm
Sabah 07
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
Bes zeytin
Bir bardak süt
Öğle 12
İki adet tavuk şiş
Salata
Bir kase yoğurt
Bir kaşık pilav
Ara 15
Bir elma
Bir galeta
Akşam 19:30
Ton balıklı salata bir kase
3 lt su
Spor yok
Iyi yurumussun canim spor olmus sana danaber kızlar çok yoruldum ya 3 saat yurudum ayaklarıma kara sular ındı
Spor olsun diyeeİyiidir senden naber cnm bende işten geldim pert bi şekildeniye okadar yürüdün bakim?
Masallah canim, kutlu olsun annenin de dogum gunuannemin doğum günü 5 dk alışverişe diye çıktık şehri arşınladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?