Saat 2 olduğu için; tünaydıııınnn.. :) İşlerinde kolaylık dilerim canım...Kızlar grsrz yineeeyoğun günüme başlıyorummm herkeslere günaydın...
Tünaydın tatlım..günaydın kızlar
Amin canım.. İnşaAllah...rabbim kabul etsin cnm
Kolay gelsin canım.. nasılsın? paketlemelerin bitti mi? perşembe taşınıyorsun.. bir çırpıda bitirirsin inşaallah canım..merhaba kızlarr.. bir mola verdim hemen bir bakayım dedim.. iyisiniz di mi hepiniz..
çok öpüyorum
Aaaa canım merhabaselam kızlar bi bakayım dedimnasılsınız bakalım keyifler nasıl?
iyi sayılır canım benimde aynen çabalamaya devamAaaa canım merhabahoşgeldin iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?
senin mi canım problem geçmiş olsun Acil şifalar dilerimiyi sayılır canım benimde aynen çabalamaya devamaccık sağlık sorunları var bu ara onlarla uğraşıyorum..1. takım tam gaz maşallah bu arada
aktif aktif canım takım.. bende izindeydim zaten kiloları vermeden giremiyoruz ya listeye yandan yandan katılıyorum işte..bel fıtığı üzerine boyun eklendi maalesef onun sıkıntısı vardı benimde iyi yine çok şükür..yoğun olmak bazen iyi olurda baharda olmuyor maalesefsenin mi canım problem geçmiş olsun Acil şifalar dilerimbizde de durumlar aynı gidecek bu kilolar diye diye gönderiyoruz iştee olduğu kadar gazsız çalışmıyor kuzum takım bende son zamanlarda yoğun çalışıyorum sıkıldım biraz sizde nasıl durumlar aktif mi takım ?
Tekrar geçmiş olsun canımmaktif aktif canım takım.. bende izindeydim zaten kiloları vermeden giremiyoruz ya listeye yandan yandan katılıyorum işte..bel fıtığı üzerine boyun eklendi maalesef onun sıkıntısı vardı benimde iyi yine çok şükür..yoğun olmak bazen iyi olurda baharda olmuyor maalesefhavalar güzelleştikçe insan işten soğuyor..
ay utanıyorum söylemesm daha iyi.. benim zaten fazla değildi en başa döndüm..56 ile izne gittim 60oldum yani 1 yıl önceki kiloma döndüm.. neyse beni bırakalım artıkTekrar geçmiş olsun canımmayy kilomu aldın izinde kaç kaldı bakim ! Evet evet yaz gelince çalışmak hoş olmuyor malesef
kuzum birazcık rahat davranmışsın sen izinde sakın dahada alma ok? Gel takımına özletme kendini yaramaz; ) var canım geldi izinden; )ay utanıyorum söylemesm daha iyi.. benim zaten fazla değildi en başa döndüm..56 ile izne gittim 60oldum yani 1 yıl önceki kiloma döndüm.. neyse beni bırakalım artıkestetik yokmu bu arada? kıvırayım biraz
Canım yine gelapril canım ben kaçıyorum spor vakti.. madem başladık sil baştan tam olsun..sevgiler
Burcucum, sanırım tiroid yüzünden ve bir de sürekli işlenmiş gıdalar yemekten bağırsak reflekslerim bozulmuştu. Sonuç olarak sürekli kabız olmaktan çatlak oluşmuştu.Ne ameliyati oldun
Dr kabizlik icin biseyler onerdimi
Dun biraz wc gittim hemen eksideyim simdi 400gram vermisim hemenyanlis smile oldu allah korusun
Wc sorunum kalksa yine haftada 1kiloya devam ederim ins.
Bu arada herkeze gunaydin
Gecmis olsun canim bendede hemoroit varBurcucum, sanırım tiroid yüzünden ve bir de sürekli işlenmiş gıdalar yemekten bağırsak reflekslerim bozulmuştu. Sonuç olarak sürekli kabız olmaktan çatlak oluşmuştu.
Ameliyattan önce doktor bana şöyle bir şey yaptırdı. Sabah 1,5 yemek kaşığı zeytinyağını yarım dilim ekmekle yiyorsun, ardından da meyve salatası. Elma, armut, kuru kayısı, ananas, Allah ne verdiyse. Hayatımda geçirdiğim en rahat WC dönemiydi yemin ediyorum. Her gün aynı saatte rahatça wc'ye çıkıyordum. Ama işte sabah meyve salatası yemek ne kadar uygun diyeteKüçük bir kase de yenilebilir aslında
Oh sevindim. Ben de hemoroid yok ama sürekli dikkat etmek zorundayım fissur tekrarlamasin diye. Deli gibi sebze yiyorum. Karatayda pek meyveye izin yokGecmis olsun canim bendede hemoroit var
Ama ben cozdum internetten buldum caremi iki kuru kayisiyla iki kuru murdum erigini aksamdan 1bardak suya koyuyorum sabah suyunu posasini yiyip iciyorum 3gundur bunu yapiyorum iki gundur wc sorunuma iyi geldi tavsiye ederim
Aynennnnsuuuuuuuuuuuuuuu
Suluk falan al kendine canim gordukce icersinDünden itibaren 2 lt içiyorum malesef su icemeyenlerdenim
Detoxun ne tarz canim aciklayabilir misin sana zahmet?Ben detox suyuna yine basladim canim onun bahanesiyle iciyorum buaralar azalttim bugun yine basladim sende dene olmazsa
Ins. Canim yaza fit girecegiz hepimiz yeterki isteyelim..
Tamam seve seve cekerim
Kusum ben bakmaya calisirim insallah nasil bir ara verdiysem toplayamiyorum yaaaKızlar ben çok yoğunum yahu! Giremedim hiçbikaç günde sürecek gibi yoğunluk haberiniz olsun arkadaşlar müsait olanlar buralarda olsun he hee=)
Aynen katiliyorum aprilimeKuzum sen dikkat etmeye devam etgider o ümitsizliğe kapılma...
Kolay gelsin tatlim, bekleriz sevgilerrSelam güzel hatunlar. .
Ben bu hafta pek giremeyecegim habet vereyim dedim..
Malumunuz persembe gunu tasiniyorum..hic vaktim yok ..ama inşallah bildirim yapacagim..
Bugun tartildim eksideyim. .
Hepinixi öpüyorum. .
Bi yerleşeyim rahatca yazarim
Sosyestetikcim paylaşım alanında oylama var bakarsın ok?
Sen nasilsin tatlim sagligin nasil bebis nasil biz de seni ozledikkkkızlaaar ne var ne yok özledim burayıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?