- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Görüşürüz canımBende simdi yollardaayım markete alışverişe gidiyorum sonra yine görüşürüz lütfen herkes aciklamasını yapsınnn bekliyorumm
Geçmiş mesajlara bak canım güneşte ev tasiycam diye yazmıştıSadece ispanyoldan haberim var! Yani herkessssmi youn! Neyse napalım yeni gelen arkadaslardan ses yok offf! Kızıyorum ama ben böyle olunca
Sende git ben kendim çalar kendim dinlerimBende simdi yollardaayım markete alışverişe gidiyorum sonra yine görüşürüz lütfen herkes aciklamasını yapsınnn bekliyorumm
Aynen katiliyorum canim, haber verilmiyor gelinmiyor da o zaman zayiflamaya hevesli bir suru arkadas var onlardan aramaya cikariz biz deKızlar neden kimseler yok ben o kadar işim arasında ilk yakaladığım fırsatta hep burdayım!yeni gelen arkadaşlar siz nerdesiniz?? Bugün kg bildirimide yapmadınız neden acaba?
Aynen canim aksama bakiyorum ben genelde hatta geceeeBen herzaman ki gibi burdayım.
Burcu uğradı bir ara kızı rahatsizlanmis
Ispanyol ve gunes ev taşıyor sosyestetik geceleri geliyor yani anlayacağın kaldık mı başbaşa
Ben de kiziyorum ve alternatif yol onerelim diyorumSadece ispanyoldan haberim var! Yani herkessssmi youn! Neyse napalım yeni gelen arkadaslardan ses yok offf! Kızıyorum ama ben böyle olunca
Ben de varim canim beraber calip oynayalimSende git ben kendim çalar kendim dinlerim
Olur bana uyar April da gelsin halay cekerizBen de varim canim beraber calip oynayalim
Olur tatlim ne yapiyorsun keyfin nasil?Olur bana uyar April da gelsin halay cekeriz
Hala duzelemedim ama fena sayilmam sen nasılsın ne yapıyorsunOlur tatlim ne yapiyorsun keyfin nasil?
Iyi canim ne olsun bende tv izliyorum, gecmis olsun tekrardan cok, bahar aclik yapti mi sende de?Hala duzelemedim ama fena sayilmam sen nasılsın ne yapıyorsun
Sağol canım yok bende yapmadı şükürIyi canim ne olsun bende tv izliyorum, gecmis olsun tekrardan cok, bahar aclik yapti mi sende de?
Ayyy açmısın kuzum sen ? Bahar çarptı seni kuzum ?Iyi canim ne olsun bende tv izliyorum, gecmis olsun tekrardan cok, bahar aclik yapti mi sende de?
Ay ne bileyim canim ya deniyorum yine var aclik sanki anlamlandiramadim biSağol canım yok bende yapmadı şükür
Çok aç hissedersem ya badem ya ceviz yada yeşil elma yiyiyorum bastırıyor dene istersen
Evett beni bahar carpti kesinlikle, gecti mi sinirin kusum?Ayyy açmısın kuzum sen ? Bahar çarptı seni kuzum ?
Şuanlık geçti he hee=) alışverişimizi de yaptık gerçi diyetteykende pek keyifli olmuyor amaAy ne bileyim canim ya deniyorum yine var aclik sanki anlamlandiramadim bi
Evett beni bahar carpti kesinlikle, gecti mi sinirin kusum?
Sen nerelerdesin bakim? Boşladınmı buraları artık yoksun pek!Hayirli geceler kizlar ben bu aralar ac yatmadigimdan kilo veremiyorum aslinda en gec 6 da yeme isini bitiriyorum ama veremiyorum
Iyi geceler canim olabilir zaman zaman duraklamalar spor yapiyor musun?Hayirli geceler kizlar ben bu aralar ac yatmadigimdan kilo veremiyorum aslinda en gec 6 da yeme isini bitiriyorum ama veremiyorum
Aynen canim neler aldin diyete yonelik?Şuanlık geçti he hee=) alışverişimizi de yaptık gerçi diyetteykende pek keyifli olmuyor ama
AynennnSen nerelerdesin bakim? Boşladınmı buraları artık yoksun pek!
Canim cvp yazamasamda buralardayim..Sen nerelerdesin bakim? Boşladınmı buraları artık yoksun pek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?