Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende simdi yollardaayım markete alışverişe gidiyorum sonra yine görüşürüz lütfen herkes aciklamasını yapsınnn bekliyorumm

Kızlar neden kimseler yok ben o kadar işim arasında ilk yakaladığım fırsatta hep burdayım!yeni gelen arkadaşlar siz nerdesiniz?? Bugün kg bildirimide yapmadınız neden acaba?
Aynen katiliyorum canim, haber verilmiyor gelinmiyor da o zaman zayiflamaya hevesli bir suru arkadas var onlardan aramaya cikariz biz de

Ben herzaman ki gibi burdayım.
Burcu uğradı bir ara kızı rahatsizlanmis
Ispanyol ve gunes ev taşıyor sosyestetik geceleri geliyor yani anlayacağın kaldık mı başbaşa
Aynen canim aksama bakiyorum ben genelde hatta geceee

Sadece ispanyoldan haberim var! Yani herkessssmi youn! Neyse napalım yeni gelen arkadaslardan ses yok offf! Kızıyorum ama ben böyle olunca
Ben de kiziyorum ve alternatif yol onerelim diyorum

Sağol canım yok bende yapmadı şükür
Çok aç hissedersem ya badem ya ceviz yada yeşil elma yiyiyorum bastırıyor dene istersen
Ay ne bileyim canim ya deniyorum yine var aclik sanki anlamlandiramadim bi
Ayyy açmısın kuzum sen ? Bahar çarptı seni kuzum ?
Evett beni bahar carpti kesinlikle, gecti mi sinirin kusum?

Hayirli geceler kizlar ben bu aralar ac yatmadigimdan kilo veremiyorum aslinda en gec 6 da yeme isini bitiriyorum ama veremiyorum

Hayirli geceler kizlar ben bu aralar ac yatmadigimdan kilo veremiyorum aslinda en gec 6 da yeme isini bitiriyorum ama veremiyorum
Iyi geceler canim olabilir zaman zaman duraklamalar spor yapiyor musun?

Şuanlık geçti he hee=) alışverişimizi de yaptık gerçi diyetteykende pek keyifli olmuyor ama
Aynen canim neler aldin diyete yonelik?

Sen nerelerdesin bakim? Boşladınmı buraları artık yoksun pek!
Canim cvp yazamasamda buralardayim..
Ama yok bundan sonra boslamayacagim 69 biturlu goremedim iki haftadir 100 200 gram ustu veremedim gaza gelmem lazim takimca yavasladik kizlar ne yapalim bi care bulalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…