- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hiçbisey !Iyi geceler canim olabilir zaman zaman duraklamalar spor yapiyor musun?
Aynen canim neler aldin diyete yonelik?
Niye cvp yazamıyosun ki ? Bakim ! YazCanim cvp yazamasamda buralardayim..
Ama yok bundan sonra boslamayacagim 69 biturlu goremedim iki haftadir 100 200 gram ustu veremedim gaza gelmem lazim takimca yavasladik kizlar ne yapalim bi care bulalim
Kesinlikle katiliyorum ben nobet sistemi getirelim diyorumCanim cvp yazamasamda buralardayim..
Ama yok bundan sonra boslamayacagim 69 biturlu goremedim iki haftadir 100 200 gram ustu veremedim gaza gelmem lazim takimca yavasladik kizlar ne yapalim bi care bulalim
Supersin afiyet olsun canimHiçbisey !sadece çavdar ekmeği ve yeşil cay he hee
Dogru soyluyosun canim ama bundan sonra 69 u gorene kadar israrli bisekilde devam edecegim ins.Niye cvp yazamıyosun ki ? Bakim ! Yazeeee öyle gelmezsen gitmez kilolarrrrr !
AynennnnNiye cvp yazamıyosun ki ? Bakim ! Yazeeee öyle gelmezsen gitmez kilolarrrrr !
Bence de gelmelisin canimDogru soyluyosun canim ama bundan sonra 69 u gorene kadar israrli bisekilde devam edecegim ins.
Getirelim de nasıl olacak canım o biraz açarmısın? KonuyuKesinlikle katiliyorum ben nobet sistemi getirelim diyorum
Supersin afiyet olsun canim
Hepp gel kaybolma buralardan bakk siz evdesiniz daha cok fırsatınız var boş kalmasın buralar okDogru soyluyosun canim ama bundan sonra 69 u gorene kadar israrli bisekilde devam edecegim ins.
Tamam ins. Artikin yine buralardayimAynennnn
Bence de gelmelisin canim
Canim ben evdeyim ama bi bakimada degilim cevremiz kalabalik esimin ailesi yakininda genellik hep beraberiz oyuzden ya evde degilim yada evdeyim beraberiz oyle yani evde olsam cocuklar ne bileyim bu aralar belki bu yuzdende tam odaklanamafim diyetimeHepp gel kaybolma buralardan bakk siz evdesiniz daha cok fırsatınız var boş kalmasın buralar ok
Aprilime katiliyorumHepp gel kaybolma buralardan bakk siz evdesiniz daha cok fırsatınız var boş kalmasın buralar ok
Olabilir canim, mide kuculuyor bence de. Sosyal cevre olunca evet zor oluyor ama daha sk gelmelisin daha sk gelmeliyizTamam ins. Artikin yine buralardayim
Canim ben evdeyim ama bi bakimada degilim cevremiz kalabalik esimin ailesi yakininda genellik hep beraberiz oyuzden ya evde degilim yada evdeyim beraberiz oyle yani evde olsam cocuklar ne bileyim bu aralar belki bu yuzdende tam odaklanamafim diyetime
Ama ins. 69 gorene kadar hirs yaptim inecegim gram gramda olsa gorecegim ins.
71 in uzerini gorunce artik rahatsiz oluyorum vayy 82yken nasilda rahatsiz olmuyormusum midem kuculdu sanirim
tabiki cnm sonuçta herkesin işinin olduğu vakitlerde olur uygun olduğunda olsan bile yeterrTamam ins. Artikin yine buralardayim
Canim ben evdeyim ama bi bakimada degilim cevremiz kalabalik esimin ailesi yakininda genellik hep beraberiz oyuzden ya evde degilim yada evdeyim beraberiz oyle yani evde olsam cocuklar ne bileyim bu aralar belki bu yuzdende tam odaklanamafim diyetime
Ama ins. 69 gorene kadar hirs yaptim inecegim gram gramda olsa gorecegim ins.
71 in uzerini gorunce artik rahatsiz oluyorum vayy 82yken nasilda rahatsiz olmuyormusum midem kuculdu sanirim
Ins. Canim silkelenmemiz lazim yaz geldi geliyor az zamanimoz kaldiAprilime katiliyorum
Olabilir canim, mide kuculuyor bence de. Sosyal cevre olunca evet zor oluyor ama daha sk gelmelisin daha sk gelmeliyiz
Aynen canim ya gercekten midemi cop gibi kullanmisim buzamana kadar simdi 42 rahatlikla oluyor pazar gunu odul olsun diye kendime 40 beden pantolon aldim ve gayet rahat oldu super bir duygu oncede 44 beden tam sima sıkıs olurken bollasti guzel durmuyor artiktabiki cnm sonuçta herkesin işinin olduğu vakitlerde olur uygun olduğunda olsan bile yeterrtabi ya küçüldükçe insan ayyy nasıl dolaşmışım ben öyle diyor hadi bakalım tam gaz devam...
Insalla cnim dikkat edersen neden olmasinIns. Canim silkelenmemiz lazim yaz geldi geliyor az zamanimoz kaldi
Aynen canim ya gercekten midemi cop gibi kullanmisim buzamana kadar simdi 42 rahatlikla oluyor pazar gunu odul olsun diye kendime 40 beden pantolon aldim ve gayet rahat oldu super bir duygu oncede 44 beden tam sima sıkıs olurken bollasti guzel durmuyor artik
Ins. 40 bedenide gorucegim
çok cıSssslı bir menü olmuş neyse bugün düzeltirsin umarım ?Gunaydi kizlar nasilsiniz
Dunku menum
Sabah 4y.k patlican kabak kizartmasi cay yarim simit
Oglen yarim tahinli kek
Aksam 1tane bide 1bardak ayran
1lt su spor yok dun tum gun misafirlikte oldugumdan boyle oldu menum kizlar
Bugun evdeyim merak etmeçok cıSssslı bir menü olmuş neyse bugün düzeltirsin umarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?