Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bildirim yapıp çıkıyorum 82.1
bu hafta çok fazla giremeyebilirim ev taşıcam çünkü arada girebilirsem telden girerim internetim gidicek çünkü
Tamam canım nereye gidiyorsun? Sen daha geçenlerde taşınmadın mı kuzum ! Yinemi yoksa

Kuzum ne güzel vermişsin tebrikler sen niye bakim uzaklaştın artık buradan gelsen ya ara ara sohbetler etsek

Naber canım? Sende az uğrayanlardansın oysaki biliyorum önceden hep buralardaydın neden koptun güzelim? Yine gell güzel sohbetler edelim yaz geldi dahada hırslanalım dimi ya

merhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam

merhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam
Hoşgeldin. Merhaba takım kurallarımıza uyarsan beraberce zayıflarız. Öncelikle ikihafta deneme süren olacak takıma uyumuna bakılacak sonra listeye gireceksin. Daha önce başka takıma katılmışmıydın?

Çook önceden katılmıştım 2008 yada 2009 daydı galiba hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuan ama 20 kilo kadar vermiştim sayelerinde. Elimden geleni yapacağım listeye girebilmek için çok teşekkür ederim beni grubunuza kabul ettiğiniz için.

Canım rica ederim
Çok güzel vermişsin ozaman acemi değilsin takım olayına sevindim
Hergün aktif ol ok buralarda ol fırsatın oldukça
Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını yazacaksın
Ve sohbet muhabbet okadar

Iyi neolsun aksam icin yemek yapiyorum cocuklarla ugrasiyorum
Ben aksama yemeyecegim ama ancak oyle engellerim verememeyi sanirim
Bizde evdeyiz eşimle film izliyoruz. Akşama aynen bende hafif takılacağım en azından yoğurt meyve yeriz çok acıkırsak

Tamam canım nereye gidiyorsun? Sen daha geçenlerde taşınmadın mı kuzum ! Yinemi yoksa
yok cnm taşınmadım yeni taşıncam geçen öyle bi gündem vardı ama vazgeçildi
ev sahibi evi satıyor bu sefer alıcıda bulundu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…