- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam canım nereye gidiyorsun? Sen daha geçenlerde taşınmadın mı kuzum ! Yinemi yoksakızlar bildirim yapıp çıkıyorum 82.1
bu hafta çok fazla giremeyebilirim ev taşıcam çünkü arada girebilirsem telden girerim internetim gidicek çünkü
Kuzum ne güzel vermişsin tebrikler***1.TAKIM 409.ETAP***
Sosyestetik (57
ApriL_2007 (79.5
jasmine53 (73.0
ispanyol (71.5
michi (59.6/59/0,6/%1)
gunessel (82.4
winchester (62.1/////%) (2.kez bildirimde bulunmadı)
mlyt (76.6/76.1/0.5/%0.65)
Burcu_87(71.1/70.9/0.2/%0.28)
1. takım ortalaması:%
Naber canım? Sende az uğrayanlardansın oysaki biliyorum önceden hep buralardaydın neden koptun güzelim? Yine gell güzel sohbetler edelim**1.TAKIM 409.ETAP***
Sosyestetik (57
ApriL_2007 (79.5
jasmine53 (73.0/72.8/0.2/0.27)
ispanyol (71.5
michi (59.6/59/0,6/%1)
gunessel (82.4
winchester (62.1/////%) (2.kez bildirimde bulunmadı)
mlyt (76.6/76.1/0.5/%0.65)
Burcu_87(71.1/70.9/0.2/%0.28)
1. takım ortalaması:%
Hoşgeldin. Merhaba takım kurallarımıza uyarsan beraberce zayıflarız. Öncelikle ikihafta deneme süren olacak takıma uyumuna bakılacak sonra listeye gireceksin. Daha önce başka takıma katılmışmıydın?merhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam
Canım rica ederimÇook önceden katılmıştım 2008 yada 2009 daydı galiba hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuan ama 20 kilo kadar vermiştim sayelerinde. Elimden geleni yapacağım listeye girebilmek için çok teşekkür ederim beni grubunuza kabul ettiğiniz için.
Hosgeldin canim aramizamerhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam
Canım Naber? Napıosun?Hosgeldin canim aramiza
Iyi neolsun aksam icin yemek yapiyorum cocuklarla ugrasiyorumCanım Naber? Napıosun?
Bizde evdeyiz eşimle film izliyoruz. Akşama aynen bende hafif takılacağım en azından yoğurt meyve yeriz çok acıkırsakIyi neolsun aksam icin yemek yapiyorum cocuklarla ugrasiyorum
Ben aksama yemeyecegim ama ancak oyle engellerim verememeyi sanirim
En guzeli canim yoksa kilolar yapisip kalacakBizde evdeyiz eşimle film izliyoruz. Akşama aynen bende hafif takılacağım en azından yoğurt meyve yeriz çok acıkırsak
Bol su bol hareket bu iş tamamEn guzeli canim yoksa kilolar yapisip kalacak
Ins. CanimBol su bol hareket bu iş tamam
yok cnm taşınmadım yeni taşıncam geçen öyle bi gündem vardı ama vazgeçildiTamam canım nereye gidiyorsun? Sen daha geçenlerde taşınmadın mı kuzum ! Yinemi yoksa
Canım kolay gelsin ozaman sanayok cnm taşınmadım yeni taşıncam geçen öyle bi gündem vardı ama vazgeçildi
ev sahibi evi satıyor bu sefer alıcıda bulundu yani
teşekkür ederim cnm hayır henuz bulamadım en buyuk sorunumda o zaten ama heryere haber verdim en kısa zamanda bulucam inşCanım kolay gelsin ozaman sanaev buldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?