Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nazar değecek o kadar anlaatmaaa

Artiz!

Yok yaa
Yazayım da kafamı kır
Diline kanmıyorum, deliğimden çıkmıyorum tisssss
Artı çıkmada cumaya istersen ye oticim menü yaz ki utan yeme:)))

İyi gidiyorsun iyi canını sıkma cumaya bakalım kaç çıkacaksın ayrıca hergün tartilma gereksiz:))))

ahhhh şu yoğunluklar olmasa!

Merabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar

Erken kalkanlar sular 1.5 litre oldumu bakalım öğlene kadar 1.5 litre bitirmeyi kafanıza koyun sonrası daha rahat geçecektir

Hosbulduk tskler.bol aci ye cnmmetobalizmayi cok hizlandiriyor
ben zaten bol acı yerim ama niye böyle oldum anlamadım,ilk 2 gün süperdi sanırım ödem attım o dönem
Evet katiliyorum

İyi gidiyorsun iyi canını sıkma cumaya bakalım kaç çıkacaksın ayrıca hergün tartilma gereksiz:))))

İyi mi gidiyorum. Cuma verdiğim rakamın aynısıyım tık yok aprilim
:Napim duramıyorum bu gün kesin gitmiştir diye diye çıkıyorum
Merabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun hep birlikte inceleceğiz inşallah
Iyidide kisiri 1.5 kasik yemek irade isi ondan begendim ben cok severim cunku
Kısır mı
Çok canım çekti. Dukanda karnabahar kısırı vardı ondan mı yapsam ki
Erken kalkanlar sular 1.5 litre oldumu bakalım öğlene kadar 1.5 litre bitirmeyi kafanıza koyun sonrası daha rahat geçecektir

Su mu bugün daha olmadı yaa. İçeyim aklımdayken

Eli maşalı olur yakışır

bu yaştan sonra birdaha okul okutucaz dagatesine gerçi genç daha bence yapabilir onda o enerji ve kafa var

ay kızlar yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum yazdıklarınızı :) bazen ciddi ciddi yeniden sınava girsem mi acaba diyorum. aslında üni.den sonra bir daha girmiştim tr genelinde 3000 küsürlerdeydi sıralamam. ama kaldı işte öyle. şimdi girsem öyle puan alır mıyım acabe

Neden olmasın Çocuğu yapar yine kariyer yapar hem daha iyi olur fazla yorulmaz belki bizde hastası olur sonra onu uyuz ederiz

sen uyuz etmezsin aprilim, senin before afterı cerceveletip duvarıma asarım

ben sonsuza kadar hastası olurum bence evet bencede fazla yorulmamış olur aynen devam modunda hem parada kazanmış olur

hahah online diyette moda artık yattıgım yerden gelsin paralar

Bence de bir İleri iki geri gittiğinden kombine açar sana hem de bizim takımın havası artar 1. takımın diyetisyeni var diye çıkıp çıkıp gelirler hayal işte

ailenizin diyetisyeni geldi hanıııııım diye girerim artık takıma her seferinde
evet zaten dagatesi diyetisyen gibi farketmez sadece adı olur ben daimi müşterisiyim yerimi kaparım şimdiden

Bakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?

april söylemem ikisinin benim hastam oldugunu basına düşerse inkar ederim. kendileriyle hiç bir bagım baglantım yoktur diye

ben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysen hem ben onunla diyet yapıyordum gaza geliyordum şimdi sıkılıyorum hemen

denedim ama dagatesinden başkasıyla yapamıyorum ben kendi kendime biraz takılayım ya arıyorum birilerini bana destek olacak

kuzum ya yine yaparım. ben menüleri pek yazmıyorum ama öyle abur cubur tatlı fln yok. sadece arada tahin pekmez yiyorum 2 tatlı kasıgı kadar o kadar

Ben geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??

Kendimden bahsedeyim...bir bankada çalışıyorum...evliyim...bir oğlum var 6 yasinda...istanbulda yaşıyorum. ..28 yaşındayım...171 boyundayim 72 kiloyum...

hoşgeldiin. ay bankacılara cok üzülüyorum ben :) eskiden bankacıydım ömrünü yer adamın

aa biliyorsun sandım cnaım, bir ara burayı dert duvarına cevirmiştim ben 2 sene önce bir kaza gecirdim. 3 ay fln yürüyemedim. aksayarak fln yürüyordum ama bişey yok yürürsün dediler. aksamam düzeldi ama yürürken agrı oluyordu zıplayamıyordum fln. neyse 1 sene böyle gecti ben en son isyan ettim herhalde psikolojik etkilendim ondan böyle diye. o zamana kadar 4-5 doktora gitmiştim hepsi de gecer demişti. en son epey para döküp ünlü bir doktora gittim. senin ameliyat olman lazım yürüyemezsin tabi dedi böylece dizimden ameliyat oldum.2,5-3 ay da öyle koltuk degnegiyle yürüdüm ya da yattım mı diyeyim sonra fizik tedaviye basladım. bizim bebek ansızın geliverdi böyle işte

Ben
bende hem tiroid var hemde demir eksikligi ikisi icinde ilac kullaniyorum insallah veririm su kilolari

ilaç kullanıyorsan sorun yok canım metabolizmanı düzenliyordur. verirsin inşallah. azim önemli

muzu büyük boyutluysa yarım yemeni tavsiye ederim. kalorisi yüksek. ayrıca aksam değil gündüz sabah yesen daha güzel ekler olmamıs yürüyüşünü eklerle mahvetmişsin ama baslangıcta olur böyle. düzelir zamanla

benim hormonlar hep zıplak sen nerelerdesin epeydir ya!
Nazar değecek o kadar anlaatmaaa

Artiz!

Yok yaa
Yazayım da kafamı kır
Diline kanmıyorum, deliğimden çıkmıyorum tisssss

gel ki kilo alma canım, artık listedesin de aprille dead seni cig cig yer artı cıktım dersen

o pıt pıt mısırların yagsız tuzsuz 1 su bardagı kadarının 1 dilim ekmek yerine gectiğini hatırlatırım spor yapmazsan vermen saglıklı olmaz. yani ac kalarak vermiş olursun o da bir süre sonra geri alınıyor. o yüzden spora basla ki duraklama vs olmasın. ayrıca pıt pıt mısır masum değil. yukarı cıkmamıs olması güzel.

canım az su içtiğin için olabilir. ya da katı beslendiysen olabilir. corba içmeye calıs. beyaz unlu cok tükettiysen olur. makarna pilav beyaz ekmek gibi. ama sana pırasa tavsiye ederim. zeytinyaglı yap. ohh mis. normal porsiyon ye ama bugday ekmegiyle pls pırasanın bagırsak calıstırma özelliği var. ayrıca yogurdunu kendin yapıyorsan ev yogurdundan biraz alınca suyu cıkar ya. o suyu iç. sırf o sudan ayran yap mesela.o da cok iyi gelir. olmadı incir de iyidir. aksam suya günkurusu koyup sabah suyunu içip ve kendisini yersen iyi gelir. denenmiş garantili yöntemler

güzel baslamıssın. darısı devamına

napim toktorcum , iyiyim. iş güç takım derken yoğun bir şekilde takılıp gidiyorumseni sormalı keyfin nasıl kuzum?
canımmmm iyiyim de yoğunluk var biraz ..
ekler olmasaymış süper olurmuş canm
Dünkü menüm
Sabah 07
Yarım simit
1 cay
Ara 10
Bir elma
Öğle 12
Bir kase ezogelin
5 ks kurufasulye
3 kaşık tarator
Ara 15
2 mandalina
Akşam 19
4 ks nohut
Bir kase yoğurt

3 litre su
50 dk yürüyüş
öğle kurufasülye akşam nohut.. gece patlatmışsındır bombalarıııı
bence güzel bir menü nesini beğenmedin bakiim
süper başlangıç..

Oyle ama sikayetci degilim ben mutluyum yogunlugumu rutinim gormeye calisiyorum.velhasil mutluyum

Nesi kötüymüş gayet de iyi
Allah sizi iyilerden etsin emi.kendi kendimi elestircem artik.simit olmamaliydi 1 parmktan ne cikar demeyin sonucta susam ve un yani
Ikindi vakti bulgurlu 2 kasik kisir yedim kisir dedigin yagli olur bu da falso
Su az
Tabi spor da az daha ne diyeyim

dagatesi kuzummmm napıyosunnn minnak kuzucuk napıyor.. tekme atmaya başladı mıı

canım iyiyim. oglus tekmelemeye basladı. pıt pıt. gündüz pek hissedemiyorum yani kendimi dinleyemediğimden sanırım. aksamları daha net :) minik minik kıpırtılar ama daha. Allah yasamak isteyen herkese yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…