İşte örnek birisivalla benimde canım istiyor ama olmaz yemeğini 18 30 da yedim o zamandan beri sadece su içtim canın tatlı istesede yiyemem
Artı çıkmada cumaya istersen yeNazar değecek o kadar anlaatmaaa
Artiz!
Yok yaa
Yazayım da kafamı kır
Diline kanmıyorum, deliğimden çıkmıyorum tisssss
İyi gidiyorsun iyi canını sıkmagünaydın kızlar.
iki gündür gelip bakıyorum tam yazıcam bişey oluyor kalkıyorum. Bi nasip olmadı.
Valla en dirayetle devam ediyorum dün akşam bi tabak pıt pıt mısır yemiş olsam da
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler sefa getirmişler.
Sanırım ben duraklamaya girdim. Geçen haftaki kilomdan ne bir gtram aşağı ne bir gram yukarı çıkıyorum. Bi şok etkisi yapmam lazım. Acil spora başlamalıyım. Ama o da anca yarın mümkün olacak sanırım.
Sizler nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur.
ahhhh şu yoğunluklar olmasa!Hanimlar pzt ayran detoxum hic ise yaramadi normalde cok etkisini gorurdum.3 gun kabiz gezdim halen kismen kabizim.ay cok fena bisey bu.aslinda suc bende kac gundur kayisi suyu corek otu icicem unutuyorum.sabh 6.45 te evden cikiyorum bebegi bakiciya birak falan derken telas oluyo iste
Nesi kötüymüş gayet de iyiPozitif cnm iyi bo menu degil di ki benimki begenmissin yine de husnuzannin icin tesekkurlet
Iyidide kisiri 1.5 kasik yemek irade isi ondan begendim ben cok severim cunkuPozitif cnm iyi bo menu degil di ki benimki begenmissin yine de husnuzannin icin tesekkurlet
Kolaylıklar dilerim ozamanMerabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar
Erken kalkanlar sular 1.5 litre oldumu bakalımöğlene kadar 1.5 litre bitirmeyi kafanıza koyun sonrası daha rahat geçecektir
ben zaten bol acı yerim ama niye böyle oldum anlamadım,ilk 2 gün süperdi sanırım ödem attım o dönemHosbulduk tskler.bol aci ye cnmmetobalizmayi cok hizlandiriyor
Evet katiliyorum
İyi mi gidiyorum. Cuma verdiğim rakamın aynısıyım tık yok aprilimArtı çıkmada cumaya istersen yeoticim menü yaz ki utan yeme:)))
İyi gidiyorsun iyi canını sıkmacumaya bakalım kaç çıkacaksın ayrıca hergün tartilma gereksiz:))))
ahhhh şu yoğunluklar olmasa!
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun hep birlikte inceleceğiz inşallahMerabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar
Kısır mıIyidide kisiri 1.5 kasik yemek irade isi ondan begendim ben cok severim cunku
Erken kalkanlar sular 1.5 litre oldumu bakalımöğlene kadar 1.5 litre bitirmeyi kafanıza koyun sonrası daha rahat geçecektir
Dikkatli olursan cuma günün iyi geçecek:)))Olmuştur olmasına da cuma cok yakın napicuuuk
Eli maşalı oluryakışır
bu yaştan sonra birdaha okul okutucaz dagatesinegerçi genç daha bence yapabilir onda o enerji ve kafa var
Neden olmasınÇocuğu yapar yine kariyer yapar hem daha iyi olur fazla yorulmaz belki bizde hastası olur sonra onu uyuz ederiz
ben sonsuza kadar hastası olurum benceevet bencede fazla yorulmamış olur aynen devam modunda hem parada kazanmış olur
Bence de bir İleri iki geri gittiğinden kombine açar sanahem de bizim takımın havası artar 1. takımın diyetisyeni var diye çıkıp çıkıp gelirler hayal işte
evet zaten dagatesi diyetisyen gibi farketmez sadece adı olur ben daimi müşterisiyim yerimi kaparım şimdiden
Bakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?
ben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysenhem ben onunla diyet yapıyordum gaza geliyordum şimdi sıkılıyorum hemen
denedim ama dagatesinden başkasıyla yapamıyorumben kendi kendime biraz takılayım ya arıyorum birilerini bana destek olacak
Ben geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
Kendimden bahsedeyim...bir bankada çalışıyorum...evliyim...bir oğlum var 6 yasinda...istanbulda yaşıyorum. ..28 yaşındayım...171 boyundayim 72 kiloyum...
Sen beni izne çıkar yılbaşından sonra fırtına gibi gelirim.Azimli arkadaşlar geldi ,onların emeği boşa çıkmasın.
İyi olmana sevindim.Biraz daha zaman geçsin kusmalarında biter.Ne kazası, ne ameliyatı geçmiş olsun.
Oku oku müşteri sıkıntın olmaz.Biz varız.
Dengelemişsin bravo.
Hoş geldin.
Bende çok severdim ve hiç kaçırmazdım.
Ben
bende hem tiroid var hemde demir eksikligi ikisi icinde ilac kullaniyorum insallah veririm su kilolari
Bugünkü menüm
sabah yarım simit,az peynir
ara sütlü kahve
öğle 4 köfte ve salata,ayran
ara 2 ceviz 6 badem
ara 1 ekler
akşam 1 kase yayla çorbası. 1porsiyon pırasa,1 muz
ara 1 ekler,yeşil çay
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Ayy oku oku bitmedi, ne cok konuşmuşsunuz gevezelerr
Doz burda cden çalarken ben de cene yoruyordum ama çiğnemekten
Bugün niyetliydim yine Regl oldum. Daha dogrusu ara kanama. Orucuma devam ettim iftar da iyiydi fakat iftar sonrasi sapittim. Bu ara kanamalarda da hormonlar aynı zipliyo mü ya? Midem ağzımda su an. Cok da uykum var. Nasil yaticam boyle bilmiyorumm
Nazar değecek o kadar anlaatmaaa
Artiz!
Yok yaa
Yazayım da kafamı kır
Diline kanmıyorum, deliğimden çıkmıyorum tisssss
günaydın kızlar.
iki gündür gelip bakıyorum tam yazıcam bişey oluyor kalkıyorum. Bi nasip olmadı.
Valla en dirayetle devam ediyorum dün akşam bi tabak pıt pıt mısır yemiş olsam da
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler sefa getirmişler.
Sanırım ben duraklamaya girdim. Geçen haftaki kilomdan ne bir gtram aşağı ne bir gram yukarı çıkıyorum. Bi şok etkisi yapmam lazım. Acil spora başlamalıyım. Ama o da anca yarın mümkün olacak sanırım.
Sizler nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur.
Hanimlar pzt ayran detoxum hic ise yaramadi normalde cok etkisini gorurdum.3 gun kabiz gezdim halen kismen kabizim.ay cok fena bisey bu.aslinda suc bende kac gundur kayisi suyu corek otu icicem unutuyorum.sabh 6.45 te evden cikiyorum bebegi bakiciya birak falan derken telas oluyo iste
Merabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar
canımmmm iyiyim de yoğunluk var biraz ..napim toktorcum , iyiyim. iş güç takım derken yoğun bir şekilde takılıp gidiyorumseni sormalı keyfin nasıl kuzum?
ekler olmasaymış süper olurmuş canmBugünkü menüm
sabah yarım simit,az peynir
ara sütlü kahve
öğle 4 köfte ve salata,ayran
ara 2 ceviz 6 badem
ara 1 ekler
akşam 1 kase yayla çorbası. 1porsiyon pırasa,1 muz
ara 1 ekler,yeşil çay
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
öğle kurufasülye akşam nohut.. gece patlatmışsındır bombalarııııDünkü menüm
Sabah 07
Yarım simit
1 cay
Ara 10
Bir elma
Öğle 12
Bir kase ezogelin
5 ks kurufasulye
3 kaşık tarator
Ara 15
2 mandalina
Akşam 19
4 ks nohut
Bir kase yoğurt
3 litre su
50 dk yürüyüş
bence güzel bir menü nesini beğenmedin bakiimDunku mnm
Kahvlti 6.30 1.5 k.k. peynir.1 donates 1 dilimcvdr
Ara 1 parmk simit.2ceviz yesilcy form cy
Ogle 12.30. 1 tabk kabuska yagsz 3 ymk ks yogurt
Ara misafirlukteydim 1.5ksk kisr marul yarim brdk ayran
Aksam. 2 ksk. Humus.1 haslanmis icli kofte valla 1 di cunku haslnmis com sevmiyorum.lahana salatasi yagsz
1 brdk ayran
Ara. Yarn cy brd yagsz sut
2 lt su spor 15 dkleslie sonra kuzim uyandi
süper başlangıç..Merabalar 1. Grub bugün diyetinin ilk günü ve sabah yagsiz tavada tek yumurtayla yapılmış peynirli omlet yedim ve şekersiz açık çay inşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim selamlar
Oyle ama sikayetci degilim ben mutluyum yogunlugumu rutinim gormeye calisiyorum.velhasil mutluyumArtı çıkmada cumaya istersen yeoticim menü yaz ki utan yeme:)))
İyi gidiyorsun iyi canını sıkmacumaya bakalım kaç çıkacaksın ayrıca hergün tartilma gereksiz:))))
ahhhh şu yoğunluklar olmasa!
Allah sizi iyilerden etsin emi.kendi kendimi elestircem artik.simit olmamaliydi 1 parmktan ne cikar demeyin sonucta susam ve un yaniNesi kötüymüş gayet de iyi
Evt ya haklisinErken kalkanlar sular 1.5 litre oldumu bakalımöğlene kadar 1.5 litre bitirmeyi kafanıza koyun sonrası daha rahat geçecektir
dagatesi kuzummmm napıyosunnn minnak kuzucuk napıyor.. tekme atmaya başladı mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?