- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aminnncanım iyiyim. oglus tekmelemeye basladı. pıt pıt. gündüz pek hissedemiyorum yani kendimi dinleyemediğimden sanırım. aksamları daha net :) minik minik kıpırtılar ama daha. Allah yasamak isteyen herkese yasatsın
Çok geçmiş olsun kıyamam.Allah sağlığını tekrar sana geri vermiş.Ayyy dur büyüsün kıpır kıpır çok mutlu olacaksın.Bol bol konuş bebişinle.canım iyiyim. oglus tekmelemeye basladı. pıt pıt. gündüz pek hissedemiyorum yani kendimi dinleyemediğimden sanırım. aksamları daha net :) minik minik kıpırtılar ama daha. Allah yasamak isteyen herkese yasatsın
dagatesi bence şansını denemelisin gençken hemde bak sıralaman çok iyi ve tabiii tecrübelerin
Hahahhyyy dediklerinin hepsine katıla katıla güldüm harikasın!
Deadline ve otiiii artık sanada emanet sanki biraz ispanyol dahep ben bağırmış olmayayım sonra adım hitlere çıkıyor
cok şükür. yani verilmiş sadakam varmış. boynumda zedelenmişti, oradan bir sıkıntı cıkmadı cok şükür. bebişle konuşma moduna bir giremedim yaÇok geçmiş olsun kıyamam.Allah sağlığını tekrar sana geri vermiş.Ayyy dur büyüsün kıpır kıpır çok mutlu olacaksın.Bol bol konuş bebişinle.
Ya ne izni?Beni izne ayırmayı unutmayın @deadlin veApriL_2007
Haklısın ama zaten benim tanıdığım ispanyol çabucak kendine gelir, çünkü oda çok zayıflamak istiyorbir deneme çözeyim simdi unutmus olabilirim üstünde bir kaç sene gecti. söyle az calısırsam yapılacak gibi kestirirsem gözüme bakayım
ispanyol kazadan sonra toparlanamadı sanırım. onu mazur görelim bir süre. ama O Otimoti var ya o gecen hafta bir havalar bir havalar. bu hafta piyasada yok. o kadar laf attık tepki yok
amiiiiiinnnncanım iyiyim. oglus tekmelemeye basladı. pıt pıt. gündüz pek hissedemiyorum yani kendimi dinleyemediğimden sanırım. aksamları daha net :) minik minik kıpırtılar ama daha. Allah yasamak isteyen herkese yasatsın
hahhaaaa bombacı april...
biraz mıııı bence en çok bana bağırın ..dagatesi bence şansını denemelisin gençken hemde bak sıralaman çok iyi ve tabiii tecrübelerin
Deadline ve otiiii artık sanada emanet sanki biraz ispanyol dahep ben bağırmış olmayayım sonra adım hitlere çıkıyor
ispanyol kazadan sonra toparlanamadı sanırım. onu mazur görelim bir süre. ama
canlaruuummmmm.. kazadan sonra biraz saldım kendimi evet.. hele haftasonuuu ...Haklısın ama zaten benim tanıdığım ispanyol çabucak kendine gelir, çünkü oda çok zayıflamak istiyor
Yap bakalım bir deneme:))))
Menü süperr toktorcummmdünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynri, 25 gr lor peynir
12:00 1 kase ezogelin çorba, 2 küçük tavuk parçası
16:30 sütlü nescafe 3 kayısı 10 badem
19:00 1.5 tabak kabak yemeği, yarım kase yoğurt, yağsız omlet (1.5 yumurta)
20:00 3-5 tane kabak çekirdeği (kızıma çıkarırken yedim birkaç tane )
su:2.5 lt
spor: yok
Keske aksami aksam arasini da gecirip birlikte yazsaydin cnmMerhaba kızlar adet olmadım ağız tadım yok tatlı krizim çok
Kahvaltı 9,30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bitki çayı peynir 3 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 14,00
z.yağlı fasulye
1 Kase yoğurt 1 kase mor lahana salatası
Ara öğün 16,00
10 adet kabuklu fıstık
1 Bardak bitki çayı
1 bardak süte tarçın koy iç tatlı isteğin gider cnmMerhaba kızlar adet olmadım ağız tadım yok tatlı krizim çok
Kahvaltı 9,30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bitki çayı peynir 3 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 14,00
z.yağlı fasulye
1 Kase yoğurt 1 kase mor lahana salatası
Ara öğün 16,00
10 adet kabuklu fıstık
1 Bardak bitki çayı
Allah seni manken etsin emi aksam kabk yedin e peki yumurta niye az gorunuyo biliyorum ama bizim gibi kilo vermeye calisanlar o azlara da dikkat etmeli.koruma doneminde olsak neyse...dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynri, 25 gr lor peynir
12:00 1 kase ezogelin çorba, 2 küçük tavuk parçası
16:30 sütlü nescafe 3 kayısı 10 badem
19:00 1.5 tabak kabak yemeği, yarım kase yoğurt, yağsız omlet (1.5 yumurta)
20:00 3-5 tane kabak çekirdeği (kızıma çıkarırken yedim birkaç tane )
su:2.5 lt
spor: yok
Eveeeettt benim cokca basvurdugum yontem1 bardak süte tarçın koy iç tatlı isteğin gider cnm
Meyve bile yemiyorum eğer tatlı birşey yersem sonu çikolata olur1 bardak süte tarçın koy iç tatlı isteğin gider cnm
dagatesi bence şansını denemelisin gençken hemde bak sıralaman çok iyi ve tabiii tecrübelerin
gulfuren biraz listeden çıkmak istiyor april böye daha çok stres yapıyor sanırım geçen konuştuk burda bende kilo alamzsan tamam dedimYa ne izni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?