Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi bence şansını denemelisin gençken hemde bak sıralaman çok iyi ve tabiii tecrübelerin

Hahahhyyy dediklerinin hepsine katıla katıla güldüm harikasın!

Deadline ve otiiii artık sanada emanet sanki biraz ispanyol da hep ben bağırmış olmayayım sonra adım hitlere çıkıyor

Çok geçmiş olsun kıyamam.Allah sağlığını tekrar sana geri vermiş.Ayyy dur büyüsün kıpır kıpır çok mutlu olacaksın.Bol bol konuş bebişinle.

bir deneme çözeyim simdi unutmus olabilirim üstünde bir kaç sene gecti. söyle az calısırsam yapılacak gibi kestirirsem gözüme bakayım

ispanyol kazadan sonra toparlanamadı sanırım. onu mazur görelim bir süre. ama O Otimoti var ya o gecen hafta bir havalar bir havalar. bu hafta piyasada yok. o kadar laf attık tepki yok

Çok geçmiş olsun kıyamam.Allah sağlığını tekrar sana geri vermiş.Ayyy dur büyüsün kıpır kıpır çok mutlu olacaksın.Bol bol konuş bebişinle.
cok şükür. yani verilmiş sadakam varmış. boynumda zedelenmişti, oradan bir sıkıntı cıkmadı cok şükür. bebişle konuşma moduna bir giremedim ya

Haklısın ama zaten benim tanıdığım ispanyol çabucak kendine gelir, çünkü oda çok zayıflamak istiyor

Otiiiinin ise açıklaması ne acaba meraktayım aslında hevesi de tam gelmişti ama ! Ben dedim seninki uzun sürmez istahli o :))))

Yap bakalım bir deneme:))))

amiiiiiinnnn
ispanyol ayyy hemde ne bomba wcden ayrılmadım, bol suyla ucuz atlattık
hahhaaaa bombacı april...
biraz mıııı bence en çok bana bağırın ..

ispanyol kazadan sonra toparlanamadı sanırım. onu mazur görelim bir süre. ama

Haklısın ama zaten benim tanıdığım ispanyol çabucak kendine gelir, çünkü oda çok zayıflamak istiyor

Yap bakalım bir deneme:))))
canlaruuummmmm.. kazadan sonra biraz saldım kendimi evet.. hele haftasonuuu ...
ama toparlayacağım inşallah .. sıkı sıkı başladım tekrardan.. anladım ki buraya girmezsem kaçamak daha çok yapıyorum.. o yüzden bir şeklide hasta aralarında falan girmeye çalışıyorum..
sizi seviyom kiiiiiiiiii

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynri, 25 gr lor peynir
12:00 1 kase ezogelin çorba, 2 küçük tavuk parçası
16:30 sütlü nescafe 3 kayısı 10 badem
19:00 1.5 tabak kabak yemeği, yarım kase yoğurt, yağsız omlet (1.5 yumurta)
20:00 3-5 tane kabak çekirdeği (kızıma çıkarırken yedim birkaç tane )
su:2.5 lt
spor: yok

Menü süperr toktorcummm olacak olacak

Merhaba kızlar adet olmadım ağız tadım yok tatlı krizim çok
Kahvaltı 9,30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bitki çayı peynir 3 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 14,00
z.yağlı fasulye
1 Kase yoğurt 1 kase mor lahana salatası
Ara öğün 16,00
10 adet kabuklu fıstık
1 Bardak bitki çayı

Keske aksami aksam arasini da gecirip birlikte yazsaydin cnm

1 bardak süte tarçın koy iç tatlı isteğin gider cnm

Allah seni manken etsin emi aksam kabk yedin e peki yumurta niye az gorunuyo biliyorum ama bizim gibi kilo vermeye calisanlar o azlara da dikkat etmeli.koruma doneminde olsak neyse...

ya dagatesi bencede yapar ya dagatesi çok çalışkan birisi bence
gulfuren biraz listeden çıkmak istiyor april böye daha çok stres yapıyor sanırım geçen konuştuk burda bende kilo alamzsan tamam dedim geri geleceğine inenıyorum baksana insan gidemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…