Akşamımda belliMerhaba kızlar adet olmadım ağız tadım yok tatlı krizim çok
Kahvaltı 9,30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bitki çayı peynir 3 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 14,00
z.yağlı fasulye
1 Kase yoğurt 1 kase mor lahana salatası
Ara öğün 16,00
10 adet kabuklu fıstık
1 Bardak bitki çayı
meyve ye canım bence vucudun doğal şekere de ihtiyacı var hem elmaya tarçın seripi yeiyebilriisn yanında da yoğuet falan o şeklide ara öğün yapablirsin kan şekerini düzenliyor yada ara öğün olarak hurma yada kayısı gün kurusu 2 tane falan yiybikirsin onlarda kan şekerini düzenliyor tatlı isteğini bastırıyorMeyve bile yemiyorum eğer tatlı birşey yersem sonu çikolata olur
Dediğin gibi yapıyım sağol canım
çok gzel olmuş canımMerhaba kızlar adet olmadım ağız tadım yok tatlı krizim çok
Kahvaltı 9,30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bitki çayı peynir 3 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 14,00
z.yağlı fasulye
1 Kase yoğurt 1 kase mor lahana salatası
Ara öğün 16,00
10 adet kabuklu fıstık
1 Bardak bitki çayı
yaa ben de yapmak istiyoruummmmHe heyyytttt 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhh sefam olsun nasil rahatladim
yaaa ama ama amaa...bence çok değilki.. ortalama 1400 kalori almaya çalışıyorum , yumurtayı beilerek yedim tok tutsun diye ..Allah seni manken etsin emi aksam kabk yedin e peki yumurta niye az gorunuyo biliyorum ama bizim gibi kilo vermeye calisanlar o azlara da dikkat etmeli.koruma doneminde olsak neyse...
vuuhuuuuuu süpppersinnnngulfuren ölçülerimi sormuştun ya bu sabah ölçtüm canım
göğüs 86
bel 70.5 4 hafta önce 74 tü incelmişim
göbek 96
basen 101,5
bacak 58
böyle başlamıştım o zamandan beri ölçmemiştim baya oldu
Göğüs eski 91
Bel eski 84
Göbek eski 101
basen eski 111
Bacak eski 62
ispanyol napıyorsun canım özledim ya seni çokçok gzel olmuş canım
yaa ben de yapmak istiyoruummmm
yaaa ama ama amaa...bence çok değilki.. ortalama 1400 kalori almaya çalışıyorum , yumurtayı beilerek yedim tok tutsun diye ..
vuuhuuuuuu süpppersinnnn
Merhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah
Merhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum
Bak emeklerinin karşılığını aldın. Anında müdahale etmeseydin, şuan belki dahada almıştın. Çok iyi yaptın dead 'imbu sabah tartıldığıma göre geçen hafta aldığım 1.7 kg dan 1.1 kgımını vermiş bulunmaktayım izine ayrılmadan ki kiloma kaldı 600 grgüncel kg 61.9
Merhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah
Hoşgeldiniz kızlarMerhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum
Hos bulduk canim. Calismiyorum 1 tane oglum var 3 yasinda evliyim. Kendimi 18 hissetsemde yarin 35 yasina giricem canim. Kilo alma nedenim ekmegi cok yemek ve gece yemek yemek malesefhoşgeldiniz ikinizde çalışıyormusunuz kaç yaşındasınız kilo lama nedeniniz nedir sizi tanıyalım
Hos bulduk davet icin tesekkurlerHoşgeldiniz kızlar
ay kızlar yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum yazdıklarınızı :) bazen ciddi ciddi yeniden sınava girsem mi acaba diyorum. aslında üni.den sonra bir daha girmiştim tr genelinde 3000 küsürlerdeydi sıralamam. ama kaldı işte öyle. şimdi girsem öyle puan alır mıyım acabe
sen uyuz etmezsin aprilim, senin before afterı cerceveletip duvarıma asarım
hahah online diyette moda artık yattıgım yerden gelsin paralar
ailenizin diyetisyeni geldi hanıııııım diye girerim artık takıma her seferinde
april söylemem ikisinin benim hastam oldugunubasına düşerse inkar ederim. kendileriyle hiç bir bagım baglantım yoktur diye
kuzum ya yine yaparım. ben menüleri pek yazmıyorum ama öyle abur cubur tatlı fln yok. sadece arada tahin pekmez yiyorum 2 tatlı kasıgı kadar o kadar
hoşgeldiin. ay bankacılara cok üzülüyorum ben :) eskiden bankacıydım ömrünü yer adamın
aa biliyorsun sandım cnaım, bir ara burayı dert duvarına cevirmiştimben 2 sene önce bir kaza gecirdim. 3 ay fln yürüyemedim. aksayarak fln yürüyordum ama bişey yok yürürsün dediler. aksamam düzeldi ama yürürken agrı oluyordu zıplayamıyordum fln. neyse 1 sene böyle gecti ben en son isyan ettim herhalde psikolojik etkilendim ondan böyle diye. o zamana kadar 4-5 doktora gitmiştim hepsi de gecer demişti. en son epey para döküp ünlü bir doktora gittim. senin ameliyat olman lazım yürüyemezsin tabi dedi böylece dizimden ameliyat oldum.2,5-3 ay da öyle koltuk degnegiyle yürüdüm ya da yattım mı diyeyim sonra fizik tedaviye basladım. bizim bebek ansızın geliverdi böyle işte
ilaç kullanıyorsan sorun yok canımmetabolizmanı düzenliyordur. verirsin inşallah. azim önemli
muzu büyük boyutluysa yarım yemeni tavsiye ederim. kalorisi yüksek. ayrıca aksam değil gündüz sabah yesen daha güzelekler olmamıs yürüyüşünü eklerle mahvetmişsin ama baslangıcta olur böyle. düzelir zamanla
benim hormonlar hep zıplaksen nerelerdesin epeydir ya!
gel ki kilo alma canım, artık listedesin deaprille dead seni cig cig yer artı cıktım dersen
o pıt pıt mısırların yagsız tuzsuz 1 su bardagı kadarının 1 dilim ekmek yerine gectiğini hatırlatırımspor yapmazsan vermen saglıklı olmaz. yani ac kalarak vermiş olursun o da bir süre sonra geri alınıyor. o yüzden spora basla ki duraklama vs olmasın. ayrıca pıt pıt mısır masum değil. yukarı cıkmamıs olması güzel.
canım az su içtiğin için olabilir. ya da katı beslendiysen olabilir. corba içmeye calıs. beyaz unlu cok tükettiysen olur. makarna pilav beyaz ekmek gibi. ama sana pırasa tavsiye ederim. zeytinyaglı yap. ohh mis. normal porsiyon ye ama bugday ekmegiyle plspırasanın bagırsak calıstırma özelliği var. ayrıca yogurdunu kendin yapıyorsan ev yogurdundan biraz alınca suyu cıkar ya. o suyu iç. sırf o sudan ayran yap mesela.o da cok iyi gelir. olmadı incir de iyidir. aksam suya günkurusu koyup sabah suyunu içip ve kendisini yersen iyi gelir. denenmiş garantili yöntemler
güzel baslamıssın. darısı devamına
inşallah cumaya kadar hepsini vereceğim ya kararlıyım çok inşallah olacakBak emeklerinin karşılığını aldın. Anında müdahale etmeseydin, şuan belki dahada almıştın. Çok iyi yaptın dead 'im
nice mutlu yaşlara diyim ama insan zaten hissettiği yaştadırHos bulduk canim. Calismiyorum 1 tane oglum var 3 yasinda evliyim. Kendimi 18 hissetsemde yarin 35 yasina giricem canim. Kilo alma nedenim ekmegi cok yemek ve gece yemek yemek malesef
bir deneme çözeyim simdi unutmus olabilirim üstünde bir kaç sene gecti. söyle az calısırsam yapılacak gibi kestirirsem gözüme bakayım
ispanyol kazadan sonra toparlanamadı sanırım. onu mazur görelim bir süre. ama O Otimoti var ya o gecen hafta bir havalar bir havalar. bu hafta piyasada yok. o kadar laf attık tepki yok
ay oti keşke seni listeye almasaydım şmdi sen aprili geçmiş sayılmazsın amaAaaahh ahh
Bizim orda söyle bir laf vardır:
Kurbaga der ki cok şeyle bilurum ama diyemem; ağzuma su dolar!
ay oti keşke seni listeye almasaydım şmdi sen aprili geçmiş sayılmazsın amabak sen kazanacaktın nerdeyse aranızdaki düelloyu yazmıştım ya kenara ama oldu mu hiç april bu hafat listeye girerse bilemiyorum april kazanır ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?