Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşamımda belli
Akşam 18,00
4 adet köfte 1 bardak çay
Ve söğüş salata
Sonrası hep su

Meyve bile yemiyorum eğer tatlı birşey yersem sonu çikolata olur
Dediğin gibi yapıyım sağol canım
meyve ye canım bence vucudun doğal şekere de ihtiyacı var hem elmaya tarçın seripi yeiyebilriisn yanında da yoğuet falan o şeklide ara öğün yapablirsin kan şekerini düzenliyor yada ara öğün olarak hurma yada kayısı gün kurusu 2 tane falan yiybikirsin onlarda kan şekerini düzenliyor tatlı isteğini bastırıyor

çok gzel olmuş canım
He heyyytttt 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhh sefam olsun nasil rahatladim
yaa ben de yapmak istiyoruummmm
Allah seni manken etsin emi aksam kabk yedin e peki yumurta niye az gorunuyo biliyorum ama bizim gibi kilo vermeye calisanlar o azlara da dikkat etmeli.koruma doneminde olsak neyse...
yaaa ama ama amaa...bence çok değilki.. ortalama 1400 kalori almaya çalışıyorum , yumurtayı beilerek yedim tok tutsun diye ..
vuuhuuuuuu süpppersinnnn

çok gzel olmuş canım

yaa ben de yapmak istiyoruummmm

yaaa ama ama amaa...bence çok değilki.. ortalama 1400 kalori almaya çalışıyorum , yumurtayı beilerek yedim tok tutsun diye ..

vuuhuuuuuu süpppersinnnn
ispanyol napıyorsun canım özledim ya seni çok iki ileri bir geri takılıyorum ama incelmişim yinede bu arada en azından sporlar boşa değilmiş

bugünki menüm
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 1 bardak süt
öğle 1 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası 1 servis kaşığı pilav 1 servis kaşığı kuru fasulye
ara 16.00 2 gün kurusu 6 siyah kuru üzüm 2 yk yoğurt tarçınlı
akşam 18.30 olacak 1 yumurta ve bol peynirli omlet 1 domates 1 salatalık 7li çay planlıyorum ekmek yemeyi düşünmüyorum
su off su içmem lazım spor daha yok yapınca yazarım

bu sabah tartıldığıma göre geçen hafta aldığım 1.7 kg dan 1.1 kgımını vermiş bulunmaktayım izine ayrılmadan ki kiloma kaldı 600 gr güncel kg 61.9
Bak emeklerinin karşılığını aldın. Anında müdahale etmeseydin, şuan belki dahada almıştın. Çok iyi yaptın dead 'im

Aksam menum
koca bi tabak salata
1 tane uskumru
2 kasik pilav
2- 3 kasik nohut
spor olarakta ogle yuruyus ve ip atladim
Sporu gun asiri yapiyorum zaten

Son düzenleme:

Basına düşersek bitimizi eltim birimizi de gorumcem diye tanitirsin anlayış gösterirler sorun olmaz

Himm demek Mısır oyle hee
Pazar aksami sinemaya gittik eşimle. Gun içindeki hareketim ve alsam yemeğini hafif geçirmiş olmanın huzurunu yaşarken esim bı kova Mısır aldı. Gerisini anlatamiyciiim

Bak emeklerinin karşılığını aldın. Anında müdahale etmeseydin, şuan belki dahada almıştın. Çok iyi yaptın dead 'im
inşallah cumaya kadar hepsini vereceğim ya kararlıyım çok inşallah olacak

Hos bulduk canim. Calismiyorum 1 tane oglum var 3 yasinda evliyim. Kendimi 18 hissetsemde yarin 35 yasina giricem canim. Kilo alma nedenim ekmegi cok yemek ve gece yemek yemek malesef
nice mutlu yaşlara diyim ama insan zaten hissettiği yaştadır o zaman ne yapmazsan hemencecikkilo vereceğininde farkındasın ilk adımı atmış oldun ilk adım yanlışları kabullenmekten geçiyor ikinci adımda bu yolda kararlı bir şekilde başlamak tebiki

Aaaahh ahh
Bizim orda söyle bir laf vardır:
Kurbaga der ki cok şeyle bilurum ama diyemem; ağzuma su dolar!

Aaaahh ahh
Bizim orda söyle bir laf vardır:
Kurbaga der ki cok şeyle bilurum ama diyemem; ağzuma su dolar!
ay oti keşke seni listeye almasaydım şmdi sen aprili geçmiş sayılmazsın ama bak sen kazanacaktın nerdeyse aranızdaki düelloyu yazmıştım ya kenara ama oldu mu hiç april bu hafat listeye girerse bilemiyorum april kazanır ona göre

A a
Üstüme iyilik saglik
Ben listeyi hakkımla kazandım!
April da kiskancliktan bı hafta ac geziyo

Senin o ölçülere eski demişsin ya ne kadar eski? Bayağı fark var çünkü aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…