Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ohhhh iyiymis
Hedef kilom 55 şuan ki kilom 73
18 ay önce doğum yaptım gebelikte çok kilo aldım 92 kadar çıktım o kadar yani sonra çocuktu stresti derken 66 kilo oldum eylülden bu yana ise giderek kilo aldım sonuç 73 kilo
Ay sen nasil 66 dan 73 e cikarsin sopayla kovalamali
Artık nasıl bozduysan Umarim telafi eder
Ayyyy ksptanim benim de 2 gundur kucuk kacamklsrim oluyo ya

Valla super irade

Günaydın hanımlar. Kusura bakmayın yürüyüşten ancak donebildim. Neyse dünkü menumu gireyim;
Sabah (7:00-9:00 arasi): bir bardak ılık limonlu su, bir avuç badem, nesfit gevregim (1 porsiyon) ve bir bardak portakal suyu.
Ara (11:00) bir Barak tarçınlı süt.
Oglen (12:30) Havuçlu patatesli corba&ayran
Ara (14:30) bir bardak sulandirilmis meyve suyu (1/5 i meyve suyu)
Akşam (16:00) bir büyük kase yogurt (200 gr) ve 3 salatalık
3 lt su
2 şer fincan yeşil çay ve Türk Kahvesi.
Sabah 7:20 (yaklaşık) Leslie ile 3 mil
Ikindi 14.30 Leslie 2 mil
50 ip atlama (ilk gün için yeterli)
500 dambil (1.5kg)
400 mekik
Bu kadar canlar. Bugün corbamin yanına bir orta boy levrek ekleyecegim
Hepimize bol kalori yakacagimiz bir gün diliyorum

masallah mekık yardımcı aletlemı cekıyorsun ben oyle yapıyorum
menude basarılı

masallah mekık yardımcı aletlemı cekıyorsun ben oyle yapıyorum
menude basarılı
Canim yok. 31.gunumdeyim.mekiklere ilk hafta niveanin programiyla başladım (64 cekiyorlardi toplam) sonra 100 tanede cikardim (50-50) 150,200 derken günde 200-200 yapacağımı farkettim yapıyorum. Epey toparlandı Karnım. Tepeden kendime baktığımda bacaklarimi görebiliyorum artik (öncesinde sadece ayak parmaklarim falan hiç abartisiz). 8 aylık hamile gibi duruyordum ama bu bir ayda bile epey toparladı. Icime de çekmiyorum. Yalnız sezeryanli kısım sarkmaktan vazgeçmiyor. Onun da herhalde bir yıla yakın yolu var. Ama mekikleri bırakmayacağım. Düz Karnımi geri istiyorum

Ya canlar ben bugun aktarda goji bery poset çayını gördüm zayıflamada etkili dedi kullanan varmı aranızda instagram da da görmüştüm

ayyy bende öyle hamileyken hergün yerdim sağolsun kocacım hepsini soyar tek tek yedirirdi :) bu kilolar boşa gelmedi

ayyy ne guzel :)hadı ınsalah

1ay diyet yaptım. 7000 kalori bir Kilo eder hesabıyla 3 Kilo mü vereceğim 4 Kilo mu derken ay sonunda bir baktım 1 Kilo almışım. Nedeni ne acaba? Metabolizmami çok mu yavaşlattim? Bundan dolayı Kilo verebileceğime inanmıyorum artık. Yardımınizi bekliyorum

merhaba dr destegı aldınmı hiç
belkı vucudun bu kılo aslıstıgı ıcın vermekte dırenıyor olabılır sen bırakma devam et dıyete

Bi doktora git istersen belki hormonlarinda sorun vardir

Toparlar canim sen spora davam et yeterki

Kızlar bugün yoğunum biraz azcık uğrayabildim. İş çıkışı arkadaşım doğum yaptı . Onun yanına uğrayacağım sonra yine gelirim:))))

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…