Ohhhh iyiymismetabolizmamı oda kimmiş senin karşında canım
çocuk zaten dünyadaki tüm sporlara bedel benim başımdada bi çaki var dünden beri dolaptan yumurta çalıyor içinde civciv bar diyo çatlatıp bakıcakmış iki gündür helak oldum yumurta kovalamaktan
Ay sen nasil 66 dan 73 e cikarsin sopayla kovalamaliHedef kilom 55 şuan ki kilom 73
18 ay önce doğum yaptım gebelikte çok kilo aldım 92 kadar çıktım o kadar yani sonra çocuktu stresti derken 66 kilo oldum eylülden bu yana ise giderek kilo aldım sonuç 73 kilo
Ayyyy ksptanim benim de 2 gundur kucuk kacamklsrim oluyo yaArtık nasıl bozduysanUmarim telafi eder
Valla super iradegünaydınn
sabah 08,30 2 yumurta 1 y.k tulum peynır 1 kivi dereotu yeşil çay 1 dilim çok tah. ekmek
ara turk kahvesi 1 ceviz
öğlen 12,30 yarım kaseden az corba (hazır)+yarım kase zencefıllı zedecallı yogurt 2 dilim ekmek çok tah.
ara 1 elma bitki cayı 1 turk kahvesi
akşam 1 kase yogurtlu makarna turp ve maydonoz
ara 1 çay bardagı leblebi 1 bardak çay 1 hurma
30 dk bandtta yuruyus 100 ip atlama 70 mekik
3 lt su
akşam kocacıgım kestane alacaktı aldırtmadım pazar gunduz yerız dedım :)
hamıleyken hergun yarım kılo yıyordum alıskanlık olmus kestane ıstemıyorsun artık dıyor ve sok oluyor
Ohhhh iyiymis
Ay sen nasil 66 dan 73 e cikarsin sopayla kovalamali
Ayyyy ksptanim benim de 2 gundur kucuk kacamk
ya bende anlamdım sevilaycm hop hop diye uçtu 4 ayda inecek inşallah o kilolarOhhhh iyiymis
Ayyyy ksptanim benim de 2 gundur kucuk kacamklsrim oluyo ya
aslında dayanamamdaValla super irade
aynen ıyı oluyor gecmıs okumak bıle haz verıyor banaSevdim grubun kalabaliklasmasini
masallah mekık yardımcı aletlemı cekıyorsun ben oyle yapıyorumGünaydın hanımlar. Kusura bakmayın yürüyüşten ancak donebildim. Neyse dünkü menumu gireyim;
Sabah (7:00-9:00 arasi): bir bardak ılık limonlu su, bir avuç badem, nesfit gevregim (1 porsiyon) ve bir bardak portakal suyu.
Ara (11:00) bir Barak tarçınlı süt.
Oglen (12:30) Havuçlu patatesli corba&ayran
Ara (14:30) bir bardak sulandirilmis meyve suyu (1/5 i meyve suyu)
Akşam (16:00) bir büyük kase yogurt (200 gr) ve 3 salatalık
3 lt su
2 şer fincan yeşil çay ve Türk Kahvesi.
Sabah 7:20 (yaklaşık) Leslie ile 3 mil
Ikindi 14.30 Leslie 2 mil
50 ip atlama (ilk gün için yeterli)
500 dambil (1.5kg)
400 mekik
Bu kadar canlar. Bugün corbamin yanına bir orta boy levrek ekleyecegim
Hepimize bol kalori yakacagimiz bir gün diliyorum
deadline izne çıktı ya ses yok ona kızdım:)))))))yiyor yine kesinhosgeldin
Amman allah muhafaza olmasnlar
Ayyyy evimi ben de isterdim suan
Hayirdr kime kizdin oyle
olmasın cuma geliyorOhhhh iyiymis
Ayyyy ksptanim benim de 2 gundur kucuk kacamklsrim oluyo ya
Canim yok. 31.gunumdeyim.mekiklere ilk hafta niveanin programiyla başladım (64 cekiyorlardi toplam) sonra 100 tanede cikardim (50-50) 150,200 derken günde 200-200 yapacağımı farkettim yapıyorum. Epey toparlandı Karnım. Tepeden kendime baktığımda bacaklarimi görebiliyorum artik (öncesinde sadece ayak parmaklarim falan hiç abartisiz). 8 aylık hamile gibi duruyordum ama bu bir ayda bile epey toparladı. Icime de çekmiyorum. Yalnız sezeryanli kısım sarkmaktan vazgeçmiyor. Onun da herhalde bir yıla yakın yolu var. Ama mekikleri bırakmayacağım. Düz Karnımi geri istiyorummasallah mekık yardımcı aletlemı cekıyorsun ben oyle yapıyorum
menude basarılı
ayyy bende öyle hamileyken hergün yerdim sağolsun kocacım hepsini soyar tek tek yedirirdi :) bu kilolar boşa gelmedigünaydınn
sabah 08,30 2 yumurta 1 y.k tulum peynır 1 kivi dereotu yeşil çay 1 dilim çok tah. ekmek
ara turk kahvesi 1 ceviz
öğlen 12,30 yarım kaseden az corba (hazır)+yarım kase zencefıllı zedecallı yogurt 2 dilim ekmek çok tah.
ara 1 elma bitki cayı 1 turk kahvesi
akşam 1 kase yogurtlu makarna turp ve maydonoz
ara 1 çay bardagı leblebi 1 bardak çay 1 hurma
30 dk bandtta yuruyus 100 ip atlama 70 mekik
3 lt su
akşam kocacıgım kestane alacaktı aldırtmadım pazar gunduz yerız dedım :)
hamıleyken hergun yarım kılo yıyordum alıskanlık olmus kestane ıstemıyorsun artık dıyor ve sok oluyor
ayyy ne guzel :)hadı ınsalahCanim yok. 31.gunumdeyim.mekiklere ilk hafta niveanin programiyla başladım (64 cekiyorlardi toplam) sonra 100 tanede cikardim (50-50) 150,200 derken günde 200-200 yapacağımı farkettim yapıyorum. Epey toparlandı Karnım. Tepeden kendime baktığımda bacaklarimi görebiliyorum artik (öncesinde sadece ayak parmaklarim falan hiç abartisiz). 8 aylık hamile gibi duruyordum ama bu bir ayda bile epey toparladı. Icime de çekmiyorum. Yalnız sezeryanli kısım sarkmaktan vazgeçmiyor. Onun da herhalde bir yıla yakın yolu var. Ama mekikleri bırakmayacağım. Düz Karnımi geri istiyorum
merhaba dr destegı aldınmı hiç1ay diyet yaptım. 7000 kalori bir Kilo eder hesabıyla 3 Kilo mü vereceğim 4 Kilo mu derken ay sonunda bir baktım 1 Kilo almışım. Nedeni ne acaba? Metabolizmami çok mu yavaşlattim? Bundan dolayı Kilo verebileceğime inanmıyorum artık. Yardımınizi bekliyorum
Bi doktora git istersen belki hormonlarinda sorun vardir1ay diyet yaptım. 7000 kalori bir Kilo eder hesabıyla 3 Kilo mü vereceğim 4 Kilo mu derken ay sonunda bir baktım 1 Kilo almışım. Nedeni ne acaba? Metabolizmami çok mu yavaşlattim? Bundan dolayı Kilo verebileceğime inanmıyorum artık. Yardımınizi bekliyorum
Toparlar canim sen spora davam et yeterkiCanim yok. 31.gunumdeyim.mekiklere ilk hafta niveanin programiyla başladım (64 cekiyorlardi toplam) sonra 100 tanede cikardim (50-50) 150,200 derken günde 200-200 yapacağımı farkettim yapıyorum. Epey toparlandı Karnım. Tepeden kendime baktığımda bacaklarimi görebiliyorum artik (öncesinde sadece ayak parmaklarim falan hiç abartisiz). 8 aylık hamile gibi duruyordum ama bu bir ayda bile epey toparladı. Icime de çekmiyorum. Yalnız sezeryanli kısım sarkmaktan vazgeçmiyor. Onun da herhalde bir yıla yakın yolu var. Ama mekikleri bırakmayacağım. Düz Karnımi geri istiyorum
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim1ay diyet yaptım. 7000 kalori bir Kilo eder hesabıyla 3 Kilo mü vereceğim 4 Kilo mu derken ay sonunda bir baktım 1 Kilo almışım. Nedeni ne acaba? Metabolizmami çok mu yavaşlattim? Bundan dolayı Kilo verebileceğime inanmıyorum artık. Yardımınizi bekliyorum
gözünüz aydın tatlımmKızlar bugün yoğunum biraz azcık uğrayabildim. İş çıkışı arkadaşım doğum yaptı . Onun yanına uğrayacağım sonra yine gelirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?