Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?Arkadaşlar Bebiş ve çalışma hayatı olunca ancak bu saatte girebildim ben geldim neler gerekli bana bildirirseniz sevinirim
Sen neden hastanedeydin?
ah canım hakkını helal et menu paylasınca yazdım inan elimde olsa hemen yapar getiririm.
benim oglum 3,5 yasında teyzesi sute gelincede benim dana dogmadan kakasını yemis 15 gün yogun bakımda kaldı dogunca benim sutte uzuntuyle uctu gitti 1 ay kadar mama verdim ama hiç olumsuz düşünmedim günde 3 lt su içiyodum bide süt artırıcı bitki çayı içiyodum ayıptır söylemesi lokman hekim gibiyimdir2 yasına kadar emdi dana ve sütüm fıskırıyodu resmen tüm bitki çaylarımı kendim hazırlarım
Ne zaman doğum? Kız mı erkek mi?Gorumcem hamile de; onun kontrolü icin gittim
Yok henüz buralarda yeniyimHoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
metabolizmamı oda kimmiş senin karşında canım
çocuk zaten dünyadaki tüm sporlara bedel benim başımdada bi çaki var dünden beri dolaptan yumurta çalıyor içinde civciv bar diyo çatlatıp bakıcakmış iki gündür helak oldum yumurta kovalamaktan
Ne zaman doğum? Kız mı erkek mi?
Yok henüz buralarda yeniyim
Kesin kurtaramadığı olmuşturOyy yavrum
Kırsaydınız annesi 1 tanee. Omlet yapar yerdiniz iste
öncelikle hergün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. pek zor bişey yok sadece motive ediyoruz birbirimizi burada.Yok henüz buralarda yeniyim
Hedef kilom 55 şuan ki kilom 73öncelikle hergün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. pek zor bişey yok sadece motive ediyoruz birbirimizi burada.
İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.
Hedef kilon kaçtı? Şimdiki kilon kaç peki?
Anladım canım zamanla gider o kilolar. Eğer istersenHedef kilom 55 şuan ki kilom 73
18 ay önce doğum yaptım gebelikte çok kilo aldım 92 kadar çıktım o kadar yani sonra çocuktu stresti derken 66 kilo oldum eylülden bu yana ise giderek kilo aldım sonuç 73 kilo
Umarım gider sanırım su içmeyi öğrenmem lazım öncelikle 31 yaşındayım Mersin'de yaşıyorum özel sektörde çalışıyorumAnladım canım zamanla gider o kilolar. Eğer istersenne iş yapıyorsun kaç yaşındasın nerde oturuyorsun???
Yarin atarim pcden girmem lazim telden atamam simdikoca bebekonlar
doğru ya ben kime spor soruyorum çalışkan öğrencim
şu tatlı bebeklerinizin fotosunu görseydik ne iyi olurdu ama
Arkadaşlar Bebiş ve çalışma hayatı olunca ancak bu saatte girebildim ben geldim neler gerekli bana bildirirseniz sevinirim
Oldu tabi olmazmi bak yokmus diyorum bu bozul oburunde bar diyo bakalim ne zaman vazhecicekKesin kurtaramadığı olmuştur
Kirdikta canim tavaya degil haliyaOyy yavrum
Kırsaydınız annesi 1 tanee. Omlet yapar yerdiniz iste
her saat başı 2 bardak su iç, akşama kadar 3 litre kesin olur rahat rahat.ben öyle yapıyorum.Umarım gider sanırım su içmeyi öğrenmem lazım öncelikle 31 yaşındayım Mersin'de yaşıyorum özel sektörde çalışıyorum
Tabiki canım ne zaman istersenYarin atarim pcden girmem lazim telden atamam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?