Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aa benim karnım iste. Parmaklarımı görüyorum. Gerisini nadiren
Masallah sana.

Hosgeldin canım. Ama ben nasil bir diyet yaptığını pek anlamadım. Kaliri hesabi mı yaptın? Yaptıysan gunluk kac kalori aldın?

Kilou, boyunu, kısaca hikayeni yazarsan seni daha kolay tanıyabilirmiş. Ve tabi bu süreçte spor yapıp yapmadığını ve ne kadar su içtiğini..

O Otimoti niye dedikodumu yapıyorsun bakayım getirtme beni orayaayrıca hastayım çok boğazım ağrıyor annemde yediriyor vallaa doğruluk payı olablir ApriL_2007 neyse ya kaç gündür eve gel direk yat modundayım giriyorum okuyorum cevap yazamıyorum

Gecmis olsun. Bilmisim de demisim iste ne dedikodusu

gözünüz aydın tatlımm
Saol canım. Ne güzeldi Maşallah bebek kokusu o masumluğu
Aaa nerdesiniz kizlaaar
geldik çatlama

Geçmiş olsun. Yazma bakalım

Hem sisko hem yalancı
kavgada söylenmez

Dünkü menüm
Sabah 07
Yarım simit
Bir çay
Ara 10
Bir elma
Bir kase yogurt
Öğle 12
Bir kase ezogelin çr
5 kasık karnabahar
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15
Bir muz
Akşam 19
Tavuk haşlaması bir el kadar
1 kase yoğurt
İki kaşık pilav

2 lt su
Spor 50 dk yürüyüş
1 mile leslie

April oti bana sisko yalancı dedi kafasına vursana benim yerime hastayım ben zaten yazık bana
April ister kafama vurur ister totoma. O gerekeni yapar. Ayy senin nerene vurda acepaaa

Otiiii sanırım dikkatleri senin üzerine çekmeye çalışıyor kendisi balık etli kalacak ya yandaş arıyor

He ya. Biz karagözle hacivat, virgulle nokta gibi doner dururuz

April ister kafama vurur ister totoma. O gerekeni yapar. Ayy senin nerene vurda acepaaa

He ya. Biz karagözle hacivat, virgulle nokta gibi doner dururuz
Kuzum bugün sana vurasım yok yorgunum izinden kilo alarak dönerse asıl o zaman ben ona sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…