Canim yok. 31.gunumdeyim.mekiklere ilk hafta niveanin programiyla başladım (64 cekiyorlardi toplam) sonra 100 tanede cikardim (50-50) 150,200 derken günde 200-200 yapacağımı farkettim yapıyorum. Epey toparlandı Karnım. Tepeden kendime baktığımda bacaklarimi görebiliyorum artik (öncesinde sadece ayak parmaklarim falan hiç abartisiz). 8 aylık hamile gibi duruyordum ama bu bir ayda bile epey toparladı. Icime de çekmiyorum. Yalnız sezeryanli kısım sarkmaktan vazgeçmiyor. Onun da herhalde bir yıla yakın yolu var. Ama mekikleri bırakmayacağım. Düz Karnımi geri istiyorum
1ay diyet yaptım. 7000 kalori bir Kilo eder hesabıyla 3 Kilo mü vereceğim 4 Kilo mu derken ay sonunda bir baktım 1 Kilo almışım. Nedeni ne acaba? Metabolizmami çok mu yavaşlattim? Bundan dolayı Kilo verebileceğime inanmıyorum artık. Yardımınizi bekliyorum
O Otimoti niye dedikodumu yapıyorsun bakayım getirtme beni orayaayrıca hastayım çok boğazım ağrıyor annemde yediriyor vallaa doğruluk payı olablir ApriL_2007 neyse ya kaç gündür eve gel direk yat modundayım giriyorum okuyorum cevap yazamıyorum
ben anlamamGecmis olsun. Bilmisim de demisim iste ne dedikodusu
ben anlamamsen yokken ben seni çekiştiriyormuyum
tabi hiçç aaa ne zaman gördün
sensin şişkoHem sisko hem yalancı
Saol canım. Ne güzeldi Maşallah bebek kokusu o masumluğugözünüz aydın tatlımm
geldik çatlamaAaa nerdesiniz kizlaaar
Geçmiş olsun. Yazma bakalımO Otimoti niye dedikodumu yapıyorsun bakayım getirtme beni orayaayrıca hastayım çok boğazım ağrıyor annemde yediriyor vallaa doğruluk payı olablir ApriL_2007 neyse ya kaç gündür eve gel direk yat modundayım giriyorum okuyorum cevap yazamıyorum
kavgada söylenmezHem sisko hem yalancı
Biz hep böyleyiz canımTatlı tatlı atışmalar çok şeker
April oti bana sisko yalancı dedi kafasına vursana benim yerime hastayım ben zaten yazık banaBiz hep böyleyiz canımşaka kaldıran arkadaşlarla
Otiiii sanırım dikkatleri senin üzerine çekmeye çalışıyorApril oti bana sisko yalancı dedi kafasına vursana benim yerime hastayım ben zaten yazık bana
canım vazgeçmedim amaz bakamıyorum buraya kendim yapıyorum.sel nerelerdesin vazmıgectin yoksa?
Tamam canım başarılar dilerimcanım vazgeçmedim amaz bakamıyorum buraya kendim yapıyorum.
gruba katılamicam kusura bakmayın
April ister kafama vurur ister totoma. O gerekeni yapar. Ayy senin nerene vurda acepaaaApril oti bana sisko yalancı dedi kafasına vursana benim yerime hastayım ben zaten yazık bana
Otiiii sanırım dikkatleri senin üzerine çekmeye çalışıyorkendisi balık etli kalacak ya yandaş arıyor
Kuzum bugün sana vurasım yok yorgunumApril ister kafama vurur ister totoma. O gerekeni yapar. Ayy senin nerene vurda acepaaa
He ya. Biz karagözle hacivat, virgulle nokta gibi doner dururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?