- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Senin çaki napio?Oyy allah bagislasin
Baya kalabalikmisiz@bettybooop 13 aralık - 57.3 hedef
@pozitif - 64 kilo 14 aralık
@Rosa_ 103 kilo 14 aralık
@EFatos 78 kilo 14 aralık
@turuncupijama 67 kilo 15 aralık
@huzur_43 15 aralık
@thalia. 72 15 aralık
@-sevda- 69 kilo 16 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
@-sevda- 69 kilo 16 aralık
@damlardvayz 67 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
Hic oturmuyo ablasi hala yumurta kovaliyoruzSenin çaki napio?
Evet öyle oluyor biran fakat kalıcı azimli bulmak zor. Hepsi kalmıyor yani anlayacağın:)))))Baya kalabalikmisiz
Oyyyyy sevsinler onuHic oturmuyo ablasi hala yumurta kovaliyoruz
Dedigimize geldin yani çok doğru bir karar. Sevindim tatlım zaten herseyin fazlası zararGünaydın güzel bayanlar. Ben sıvı diyetini tümden bırakıyorum. Sabah kalktım tartildim ve bir muz yiyip yürüyüşe çıktım. Bu sabah iki yumurta ve peynirli güzel bir kahvaltı yapacağım. Sağlıksız diyet yok bundan sonra. 16 aralıkta 83.2 kg idim bu sabah 80.3 geldim. Nihayet 80 lere veda ediyorum. Ama daha kontrollü vereceğim kilomu. Hızlı kilo vermiş burus burus bir beden istemiyorum. Sonra işim yok yogun spor programlarıyla topla da topla (o da pek care olmuyormus) sonunda diyetisyenim ikna etti beni. Neyse çok konuştum. Dünkü menum;
Sabah (7:20-10:00 arasi)
Bir bardak ılık limonlu su
2 ceviz, bir avuç badem
Bir kase tahıl gevreği
Sulandirilmis portakal suyu
Aralar (12 ve 14 ) birer bardak süt ve iki meyvenin suyuyla Sulandirilmis bir bardak içecek.
Oglen (12:30)
Bir orta boy levrek ve bir kase mercimek çorbası
Aksam (16:25)
200 gr yoğurt ve salata
3 lt su
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi
90 dk yürüyüş, 400 er mekik dambıl ve 100 ip atlama
Evet diyetisyenim; günde yaptığın yürüyüş sana haftada -3500 kalori yaktiracak ordan yarım kilo gidecek günde -1100 kalori daha az yiyerek de haftada bir kiloya denk gelecek. Bir buçuk kilo çok iyi haftada ama fazlası olmaz çökersin vücudunu toparlayamazsin dedi. Ikna oldumDedigimize geldin yani çok doğru bir karar. Sevindim tatlım zaten herseyin fazlası zarar
Günaydın güzel bayanlar. Ben sıvı diyetini tümden bırakıyorum. Sabah kalktım tartildim ve bir muz yiyip yürüyüşe çıktım. Bu sabah iki yumurta ve peynirli güzel bir kahvaltı yapacağım. Sağlıksız diyet yok bundan sonra. 16 aralıkta 83.2 kg idim bu sabah 80.3 geldim. Nihayet 80 lere veda ediyorum. Ama daha kontrollü vereceğim kilomu. Hızlı kilo vermiş burus burus bir beden istemiyorum. Sonra işim yok yogun spor programlarıyla topla da topla (o da pek care olmuyormus) sonunda diyetisyenim ikna etti beni. Neyse çok konuştum. Dünkü menum;
2 ceviz, bir avuç badem
Bir kase tahıl gevreği
Aralar (12 ve 14 ) birer bardak süt ve iki meyvenin suyuyla Sulandirilmis bir bardak içecek.
200 gr yoğurt ve salata
3 lt su
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi
Evet diyetisyenim; günde yaptığın yürüyüş sana haftada -3500 kalori yaktiracak ordan yarım kilo gidecek günde -1100 kalori daha az yiyerek de haftada bir kiloya denk gelecek. Bir buçuk kilo çok iyi haftada ama fazlası olmaz çökersin vücudunu toparlayamazsin dedi. Ikna oldum
Şaka maka sekiz günde 3 kilo gitmiş. Sevinmedim değil ama olmamış
Sen bas bas bagirdin ama can evimden vuramadin diyetisyen gibi canımay şükürler olsunApriL_2007 görüyor musun bir haftadır bas bas diyorum hem o kadar spor hem bu diyet olmaz napıyorsun diye, diyetisyen değilim diye dinlemediler beni
o ilk basta zaten hızlı gidiyor gulicik. hem ödem atılıyor hem de vucut daha alısmadıgı için hemen veriliyor. ondan az düşse bile üzülme bundan sonra, cünkü saglıklı diyetle giden geri gelmiyor
Gunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
Gecmis olsun yuce rabbim size bagislasin canim qcil sifalar cok uzuldumGunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
Cok sevindim canim onemli olan saglik kiloda gider hepsideGünaydın güzel bayanlar. Ben sıvı diyetini tümden bırakıyorum. Sabah kalktım tartildim ve bir muz yiyip yürüyüşe çıktım. Bu sabah iki yumurta ve peynirli güzel bir kahvaltı yapacağım. Sağlıksız diyet yok bundan sonra. 16 aralıkta 83.2 kg idim bu sabah 80.3 geldim. Nihayet 80 lere veda ediyorum. Ama daha kontrollü vereceğim kilomu. Hızlı kilo vermiş burus burus bir beden istemiyorum. Sonra işim yok yogun spor programlarıyla topla da topla (o da pek care olmuyormus) sonunda diyetisyenim ikna etti beni. Neyse çok konuştum. Dünkü menum;
2 ceviz, bir avuç badem
Bir kase tahıl gevreği
200 gr yoğurt ve salata
3 lt su
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi
Kizlar bugun kayseri buz gibi benim yuruyus iptal
evet canım oğlum denk gelemıyoruz yıl sonu malum :)cocuk varmi bilmiyorum ama
yaa burada hava gayet acık sıcak dusun tek gomlekle duruyorumKizlar bugun kayseri buz gibi benim yuruyus iptal
dıkkat edıyordumda bu kurabıye cok guzeldı dısı ınce ıcı ıncır cevız uzum lu kardesım ılk denemesiydi ve begendık yıldızlı tarıfler arasına gırdıSevimcim aman dikkat akşamları
evet canım oğlum denk gelemıyoruz yıl sonu malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?