Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın güzel bayanlar. Ben sıvı diyetini tümden bırakıyorum. Sabah kalktım tartildim ve bir muz yiyip yürüyüşe çıktım. Bu sabah iki yumurta ve peynirli güzel bir kahvaltı yapacağım. Sağlıksız diyet yok bundan sonra. 16 aralıkta 83.2 kg idim bu sabah 80.3 geldim. Nihayet 80 lere veda ediyorum. Ama daha kontrollü vereceğim kilomu. Hızlı kilo vermiş burus burus bir beden istemiyorum. Sonra işim yok yogun spor programlarıyla topla da topla (o da pek care olmuyormus) sonunda diyetisyenim ikna etti beni. Neyse çok konuştum. Dünkü menum;
Sabah (7:20-10:00 arasi)
Bir bardak ılık limonlu su
2 ceviz, bir avuç badem
Bir kase tahıl gevreği
Sulandirilmis portakal suyu
Aralar (12 ve 14 ) birer bardak süt ve iki meyvenin suyuyla Sulandirilmis bir bardak içecek.
Oglen (12:30)
Bir orta boy levrek ve bir kase mercimek çorbası
Aksam (16:25)
200 gr yoğurt ve salata
3 lt su
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi
90 dk yürüyüş, 400 er mekik dambıl ve 100 ip atlama

Dedigimize geldin yani çok doğru bir karar. Sevindim tatlım zaten herseyin fazlası zarar

Dedigimize geldin yani çok doğru bir karar. Sevindim tatlım zaten herseyin fazlası zarar
Evet diyetisyenim; günde yaptığın yürüyüş sana haftada -3500 kalori yaktiracak ordan yarım kilo gidecek günde -1100 kalori daha az yiyerek de haftada bir kiloya denk gelecek. Bir buçuk kilo çok iyi haftada ama fazlası olmaz çökersin vücudunu toparlayamazsin dedi. Ikna oldum
Şaka maka sekiz günde 3 kilo gitmiş. Sevinmedim değil ama olmamış

ay şükürler olsun ApriL_2007 görüyor musun bir haftadır bas bas diyorum hem o kadar spor hem bu diyet olmaz napıyorsun diye, diyetisyen değilim diye dinlemediler beni

o ilk basta zaten hızlı gidiyor gulicik. hem ödem atılıyor hem de vucut daha alısmadıgı için hemen veriliyor. ondan az düşse bile üzülme bundan sonra, cünkü saglıklı diyetle giden geri gelmiyor

günaydıın kızlar.

dün bir yedim bir yediim sabah tartıya eyvahlar olsun diyerek cıktım ama oynama yok pek sevindim.

keten prenses canım ben maymun iştahlıyım. hemen her gördüğüme duyduguma iç geciriyorum ama bi sor yapıp yiyor musun diye. yok. 4 ayda bir keki zor cırptım ki o helvayı yapmam ooo :) öyle hmmlayıp geciyorum hep ondan için rahat olsun lütfen :) instagramda her gördüğüme böyle sulanıyorum artık eşim bakmamı istemiyor

ApriL_2007 aprilim canım düşünmen yeter ya, yapıp getirmiş kadar oldun

deadline gecmiş olsun, anne yemekleri güzeldir hoştur ama ölcüyü kacırma. fırsat verme otiye yine bir havalarda

Sen bas bas bagirdin ama can evimden vuramadin diyetisyen gibi canım
Ben i sporu vücudum çökme sin diye yapıyordum. Ama yine çöker yine çöker dedi
Evet az bile kissam benim ilk iki ay kilolarim biraz jet hızıyla düşüyor. Sonra ayda 3 4 kilo şeklinde gidiyor. 32 günde 9.7 kg uçtu bile. Sıvı diyetiyle pek alakası yokmuş ama normal diyetim de fazla meyve tuketmiyordum (belki iki tane gunde) yağdan gitsin diye. Öyle öyle birşeyler işte. Önemli olan devamını getirip korumak. Bir daha 99 kilo mu, asla

Gunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim

canım cok cok gecmiş olsun. bozma moralini. benim de kayınvalidem akciger kanseri. teşhis konulalı 2 seneyi gecti, masallahı var simdi.hala tedavisi sürüyor ama masallah iyi. baban da daha cbucak iyi olur inşallah. zor bir süreç ama moral cok önemli. siz moralinizi yüksek tutun ki o da güçlü durabilsin. bu süreç sabır denemesi. Allah saglık afiyet uzun ömür versin.

Gecmis olsun yuce rabbim size bagislasin canim qcil sifalar cok uzuldum

Cok sevindim canim onemli olan saglik kiloda gider hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…