- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim .Ama yeni doğum yapmışsın erken değilmi diyet? Emziriyormusun bebisini?Bende araniza yeni katildim doğum Yapalı 6 ayı geçti.ben 4 aydr rejimdeyim.uç ayda 12 kilo verdim .97 den 85 e düştüm.bi aydr hiç veremdim..bugün sabah.85.7 ciktim
Emziriyrm.ama 97 yı görünce başladım .rejime bu aralar zaten vermiyrm.85 de kaldım.zaten ek gidalra basladikHoşgeldin aramıza başarılar dilerim .Ama yeni doğum yapmışsın erken değilmi diyet? Emziriyormusun bebisini?
Tamam canım öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Hedef kilon nedir?Emziriyrm.ama 97 yı görünce başladım .rejime bu aralar zaten vermiyrm.85 de kaldım.zaten ek gidalra basladik
hoş geldin canım doğum arkadaşım:)Emziriyrm.ama 97 yı görünce başladım .rejime bu aralar zaten vermiyrm.85 de kaldım.zaten ek gidalra basladik
Hemde sopaylaamanınnnnn bugünkü menü gittii gittitiiiiiiiii görünce beni gruptan kovalarsınız artık
ne sopası kaptan topla tüfekleHemde sopayla
Siz zaten daha benim iyi tarafıma denk geldiniz.ne sopası kaptan topla tüfekle((
abooooSiz zaten daha benim iyi tarafıma denk geldiniz.
bende korkudan menümü yazamıyorum :)Siz zaten daha benim iyi tarafıma denk geldiniz.
Kızlar ben yoğunum biraz malum yılsonuakşama mesajlarınıza dönücem:))))
aksammi paylasiyrz yoksa ogunmu.hedefim 73 İnsallah. Doğumdan önce 77 dim.ama daha incelemek istiyrmTamam canım öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Hedef kilon nedir?
hoş geldin canım doğum arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?