Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende araniza yeni katildim doğum Yapalı 6 ayı geçti.ben 4 aydr rejimdeyim.uç ayda 12 kilo verdim .97 den 85 e düştüm.bi aydr hiç veremdim..bugün sabah.85.7 ciktim
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim .Ama yeni doğum yapmışsın erken değilmi diyet? Emziriyormusun bebisini?

Emziriyrm.ama 97 yı görünce başladım .rejime bu aralar zaten vermiyrm.85 de kaldım.zaten ek gidalra basladik
Tamam canım öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Hedef kilon nedir?

ama 45 dk yürüyüş ve 3 mile leslie mi yaptım şuan itibriyle 2 lt suyumu içtim yatmadan 3 olur.şu saatten sonrada meyve ve çay :)

aksammi paylasiyrz yoksa ogunmu.hedefim 73 İnsallah. Doğumdan önce 77 dim.ama daha incelemek istiyrm

Bende sabah kahvaltıda peynir zeytin biraz reçel. İki dilim ekmk ve süt içtim. Arada yarım muz.akşam yemeğinde bi kase çorba. 6y k tavuk sote.iki ksik makarna ve yoğurt.ekmek yok.akşam da çay içerim.bi porsiyon myve İnsallah

Kizlar okuyamadim gecmisi misafir hala gitmedide menu bildirmetim bugun cok yemedim ama sacma sapan yedim insallah spor yapabilirim bakim bi tek suyu cok icebildim bugun sizin dirum nasil kilo bildirimi yaptimi herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…