- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
aslında en güzeli en sağlıklı olanı akşam ezanı ama mecbur napalım canım@melegim66 canım geceler uzun. 8 makul bir saat. Iste kahvaltı 7:30-8 e denk gelince gün erken bitiyor. Akşam yemeğinden sonra bir ara daha yapsam olcak ama 2 ara + 3 ana öğün yetiyor.
Sopayı elime alıcam şart olduAnaaaam takım dokuluyoooor
erkenden kalkıp bebişi doyurup evi toparlayıp cıkıyom cnm iş yerinde otursam bile evde cok hareketliyim hiç dinlenmeye bile vakit olmuyoBen de daha isten cikamadim dusun. Eve gidecegim yemek yapip yemem 8 i buluyor. Sekizden sonra ara ogun yapmazsan ve erken kalkarsan da zayiflamak mumkun. Dikkat ederek saglikli beslenerek. BakApriL_2007 ye o da hep gec saatte yemek durumunda is yuzunden ama masallah ne guzel verdi apriliiiim bu hafta 6 lari gordun mu heyecanla bekliyorum ya.
Eski kilodan yeni kiloyu cikar. Yuzdesini al.sonra da ilk kiloya bölkızlar bu yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk bir yerde okumuştum sanki ama
ayy geçmiş olsun canımKizlar kilom 72.4 beni de eklermsnz bu haftam kotu gecti hem bogazim agriyo hem fosur fosur burnum akiyo.e tabi halszlik de cabasi.gecen hafta ve bu haftadan 2 gun boyunca okulda kaloriferlerimz yanmadi dogal gazimiz bitmis sabahin nurunda okula gelince buzzzzzz gibi her yer.kat kat giyindim ama nefes alirken sonucta soguk havayi solumsktan hasta oldum. Bul haldeyken dogru duzgun spor da yapamadim
ayy pazar günü bir hapsi yapsak ta yesek :)yaa ben delı olacam yaaa ben + çıktım yaaa 76,3 anlamıyorum kı sporda var kacamakta yokk ama sıkılastım yalan soylemeyım bıngıl bıngıl degıl gobekgım eskısı gıbı
uyanınca sirkeli su 1 bardak
sabah 08,30
2 yumurta 1 kivi 1 y.k peynır çok tahıllı ekemk
ara kahve turk
öğlen 12,30
1 kase yesıl mercımek salatası + yogurt
ara kahve bıtkı cayı ve yarım portakal yarım ayva
aksam 18,30
15 tane hamsı el kadar yufka ekmek turp sogan 2 tane kahve fıncanı buyuklugunde kozde patates
ara 1 fincan sahlep bol tarcınlı ve cevızlı
3 lt su 70 mekık yuruyus canım ıstemedı sankı
odem mi topladin nolduSevim! Keske bant yerine diyetisyene devam ereymişsin canımEn azından bilirdik kas kütlen mı arttı ne oldu. Reglin Yeni bitmemiş miydi senin?
Valla ksptanim acik sozlu olayim.burdaki herkes hepimiz yemege karsi zaafi olan insanlariz.zaten tam iradeli olsaydk simdiye tig gibi olurduk.bize bazi yaptirimlar lazim biraz adrenalin lazim.diger gruplarda da oluyodur kesin gevseklik ama onlar bu gevsekligi nasil cozuyolar bi bakalim farkli uygulamalar deneyelimSopayı elime alıcam şart oldu
Keske izlemesydim video nun bikac saniyesini izledim hemn kapattim o kadina olum kurtulus olur daha beter olsun.ayni uygulamalari cezaevinde kendine de yapsinlar mustehakbede sabah ızledım agladım resmen yaa
Ayy ozamn gelsin artikYakındır inşallah canım
Kendini biliyosn bu guzel.bu gun dikkat edersen yarin sabh - yi gorursun insgünaydın canlarımmm..
dün bütün gün eğitimdeydim, akşam da yine toplantı vardı.. tabi biraz kaçırdım.. gece yemek yemiş oldum üstelik kola da içtim.. sabah benim için biyyüüük hüsran oldu .. özür dilerimmmm
Tesekkur ederim ins gecicek gecmk zorunda.biz annelerin hasta olma gibi bi luksu yokkkkayy geçmiş olsun canım
Dogru ben de hesapladim61,7/60,4/+1,3/%2,11 doğru olmuşmu
bıttı evette bende anlamadım acaba tartı bozulmus olabılırmıSevim! Keske bant yerine diyetisyene devam ereymişsin canımEn azından bilirdik kas kütlen mı arttı ne oldu. Reglin Yeni bitmemiş miydi senin?
yap yap valla ben haftada 2 kesın yapıyorum 2 kılo alıp temızleyıp buzluga atıyorum kolaylık banaayy pazar günü bir hapsi yapsak ta yesek :)
kesinlikle geriye donup sakin takma bu bizi daha da cok hirslandirmalitartıya cıkınca sok oldum beklemıyordum bıde bu hafta kesın 72 ucundan tuttarım dedım
neyse kafaya takmıyorum suan dusununce stres oluyorum o yuzden sabahta uyanınca 50 mekık cektım olmassa sabahta 15 dk tempolu yurusem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?