Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@melegim66 canım geceler uzun. 8 makul bir saat. Iste kahvaltı 7:30-8 e denk gelince gün erken bitiyor. Akşam yemeğinden sonra bir ara daha yapsam olcak ama 2 ara + 3 ana öğün yetiyor.
aslında en güzeli en sağlıklı olanı akşam ezanı ama mecbur napalım canım

erkenden kalkıp bebişi doyurup evi toparlayıp cıkıyom cnm iş yerinde otursam bile evde cok hareketliyim hiç dinlenmeye bile vakit olmuyo

ayy geçmiş olsun canım

ayy pazar günü bir hapsi yapsak ta yesek :)

Sevim! Keske bant yerine diyetisyene devam ereymişsin canım En azından bilirdik kas kütlen mı arttı ne oldu. Reglin Yeni bitmemiş miydi senin?
odem mi topladin noldu

Sopayı elime alıcam şart oldu
Valla ksptanim acik sozlu olayim.burdaki herkes hepimiz yemege karsi zaafi olan insanlariz.zaten tam iradeli olsaydk simdiye tig gibi olurduk.bize bazi yaptirimlar lazim biraz adrenalin lazim.diger gruplarda da oluyodur kesin gevseklik ama onlar bu gevsekligi nasil cozuyolar bi bakalim farkli uygulamalar deneyelim

bede sabah ızledım agladım resmen yaa
Keske izlemesydim video nun bikac saniyesini izledim hemn kapattim o kadina olum kurtulus olur daha beter olsun.ayni uygulamalari cezaevinde kendine de yapsinlar mustehak
Yakındır inşallah canım
Ayy ozamn gelsin artik
Kendini biliyosn bu guzel.bu gun dikkat edersen yarin sabh - yi gorursun ins
ayy geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim ins gecicek gecmk zorunda.biz annelerin hasta olma gibi bi luksu yokkkk

Dünkü menum
Sabah (7-9:30) arasi
1 muz
2 yumurta
40 gr köy peyniri
1 domates
2 salatalık
Ara (11"00)
Bir bardak süt
Oglen (12. 30)
Üç köfte
Salata
Ara (15:00)
Bir ayva
Akşam(16:50)
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata( bir avuç cevizle)
3 lt su
90 dk yürüyüş
100 ip atlama
400 er dambil ve mekik
30 squat

**1.Takım 445. Etap***

April_2007(69.5///%)
ispanyol (69.2/69.5/+0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)76,3
sevilay 80 (72.6/72.4/0.2/%0.28)
Pptya87 ( 78///%)
otimoti (70.3///%)

Takım ortalam.
[/QUOTE]

tartıya cıkınca sok oldum beklemıyordum bıde bu hafta kesın 72 ucundan tuttarım dedım
neyse kafaya takmıyorum suan dusununce stres oluyorum o yuzden sabahta uyanınca 50 mekık cektım olmassa sabahta 15 dk tempolu yurusem

bıde haftasonu kendıme odul verecektım guyaaa ıskender yıyecektım
yalan oldu kaldıkmı dımdızlakk:)

Ben bu hafta kesinlikle geriye donup sakin takma bu bizi daha da cok hirslandirmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…