Kiyamam unut iskendere haftaya pazar yersin unut yok iskenderbıde haftasonu kendıme odul verecektım guyaaa ıskender yıyecektım
yalan oldu kaldıkmı dımdızlakk:)
unnuttum bıle fırında mantarrKiyamam unut iskendere haftaya pazar yersin unut yok iskender
valla heveslendirdin beni yanına da bol salata oh misyap yap valla ben haftada 2 kesın yapıyorum 2 kılo alıp temızleyıp buzluga atıyorum kolaylık bana
ben izleyemedim bile hemen kapattım tv yi Allah evlatlarımızı kimsenin eline bırakmasınKeske izlemesydim video nun bikac saniyesini izledim hemn kapattim o kadina olum kurtulus olur daha beter olsun.ayni uygulamalari cezaevinde kendine de yapsinlar mustehak
Ayy ozamn gelsin artik
Kendini biliyosn bu guzel.bu gun dikkat edersen yarin sabh - yi gorursun ins
Tesekkur ederim ins gecicek gecmk zorunda.biz annelerin hasta olma gibi bi luksu yokkkk
Nasıl yasen ne zaman okadar kiloyu aldın? Ben şok!
bıde haftasonu kendıme odul verecektım guyaaa ıskender yıyecektım
yalan oldu kaldıkmı dımdızlakk:)
Sahırda 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 1 tane haşlanmış yumurta sekersiz çay bieaz peynir domates salatalık yeşillik 3 bardak çay
Iftarda misafirlerim var onlarda buzlukta mantımın olduğunu hep bilirler bize sadece mantı haşla yeter dediler 1 kepçe mantı salata yoğurt yemeyi düşünüyorum yağlı sosundan dökmicem
Kilomuda bildireyim 76,80
Gramina kadar ayni kiloyuz :) haftaya neolcak bakalim :)Sahırda 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 1 tane haşlanmış yumurta sekersiz çay bieaz peynir domates salatalık yeşillik 3 bardak çay
Iftarda misafirlerim var onlarda buzlukta mantımın olduğunu hep bilirler bize sadece mantı haşla yeter dediler 1 kepçe mantı salata yoğurt yemeyi düşünüyorum yağlı sosundan dökmicem
Kilomuda bildireyim 76,80
Vallahi ne desem bilemedim. O karbonhidrati en aza indirmeli bir kere, metabolizmayı hızlandırıcı gıdalar tüketmeli. Bir ayı geçtim. Ilk gün sabah bir dilim ekmek yedim ve diyetin başlangıcından bu yana üçüncü kez patates yedim bugun (100 gr asla gecmedi)Ayyy bu dutumdan bir ben mi rahatsizim sadece benim mi kilo vermede motiveye yaptirima ihtiyacim var hanimlar .hic baska oneriler falan goremedim
Yok arkadasim tukenme iyi geldi bana tesekkur ederim.Vallahi ne desem bilemedim. O karbonhidrati en aza indirmeli bir kere, metabolizmayı hızlandırıcı gıdalar tüketmeli. Bir ayı geçtim. Ilk gün sabah bir dilim ekmek yedim ve diyetin başlangıcından bu yana üçüncü kez patates yedim bugun (100 gr asla gecmedi)
Su ılık icilecek. Içine birkaç damla limon sıkılacak. Ben hantallik hissettim mi on defa ip atlamak iyi geliyor. Spor yapıyorum diye tüm gün yayilmamak lâzım. Evin içinde dolanmaliyiz. Çalışan arkadaşlar eve en azından bir kondisyon bisikleti alsın. 200 liraya bile var artık. Sabah yarım saat erken uyanıp pedal cevirseler mucize olmaz ama istikrarlı bir kilo kaybı olur. Ayy tukendim.
Başka ne yapmalı bilmem...Yok arkadasim tukenme iyi geldi bana tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?