Oyyyyy yarın çok işim vardoluluk oranım full. Amannn nasılsa tatile çıktım diyelimde hergüne bir plan koyduğumdan çabuk biteceğe benziyor
Sabah evde işlerim var aksi gibi banyodan su basmış yolluk pert onu yıkamaya göndereceğim şimdi offff kaç güne gelir kimbilirNe planın var bakım o kadar cok
sorma acayıp kotu oldum çabaya spora ragmenOluyor arada ya halbuki bu hafta iyiydi oo baya ondan sasirdim yanlış yazmış sandım o yüzden bişey ödem tutturmus olabilirsevim_mrt takma kafana ya haftaya baya guzel seyler olabilir; )
yok aksıne bıtmıstıde anlamadım ilaç falan almıstım antıbıyorık onların etkısı olurmukıApriL_2007 68 leri görmüşsün sevindim. O Otimoti sende iyisin, kutlarım.Papatya mașallah hef hafta iyi kilo veriyor, nazar değmesin. Sevim regl olduysa iki kilo almıştır. Geçen ayda öyle olmuştu.
Evet menülerinde çok iyi bol su iç canım ödemdir belkide, hevesin kaçmasın devam et sporuna diyetinesorma acayıp kotu oldum çabaya spora ragmen
duraksamamıdır nedir yaa bı ınemedım 70 altınaEvet menülerinde çok iyi bol su iç canım ödemdir belkide, hevesin kaçmasın devam et sporuna diyetine
duraksamamıdır nedir yaa bı ınemedım 70 altına
Maşallah yaptigini z sporlaraGünaydın hanımlar.
Dün sabah 7:30 dan 9:00 a kadar yürüyüş.
7:00 bir kaşık pekmez ve bir küçük elma
9:45 bir avuç ceviz ve tarçınlı dört kaşık nesfit gevrek.
11:00
Bir ayva
12:30 iki yumurta, fırında patates (kucukce) ve bir demet maydanoz
14:40
Bir bardak süt
17:30 bir büyük kase fırında mantar ve cacik (100 gr tam yağlı ev yogurdu, iki salatalık ve iki sap yeşil sarimsakla)
30 squat
400 er mekik ve dambil (1.5 kg ile)
3 litre su
1 bardak maden suyu (sade)
1 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
Guzel yogunluklar cnm olumsuz durumlar olmasin daSabah evde işlerim var aksi gibi banyodan su basmış yolluk pert onu yıkamaya göndereceğim şimdi offff kaç güne gelir kimbilir
Öğleden sonra arkadaşa gitcez,akşam yine eve gelicem iş güç. Yarın da Mevlüt var ona gideceğimptesi den sonrayı da ikinci partta yazarım hergün dolu dopdolu
Al benden de o kadarduraksamamıdır nedir yaa bı ınemedım 70 altına
AminnnnnHayırlı sabahlar.güzel kilo vermeli bi hafta mız olur İnsallah
MasallahGünaydın hanımlar.
Bir ayva
Bir bardak süt
17:30 bir büyük kase fırında mantar ve cacik (100 gr tam yağlı ev yogurdu, iki salatalık ve iki sap yeşil sarimsakla)
30 squat
3 litre su
1 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
Gunauydin canim bayadir diyet yapiyosaniz bi muddet kilo verememek cok normal duraklama donemine girmistir zaten yeni baslandiginda faxla gidiyor sadece takmayin kafanizaGuzel yogunluklar cnm olumsuz durumlar olmasin da
Al benden de o kadar
Aminnnnn
Masallah
Hos geldinSabah 9 da kahvaltı.2 yumurta peynir zeytin.5 adet.biraz yogrt ve bi ttli kaşığı reçel.iki dilim ince ekmek.kahvaltıdan önce iki bardak su
Guzel canim menuGünaydın hanımlar.
Bir ayva
Bir bardak süt
30 squat
3 litre su
1 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
Benimde çok cevaplamam gereken şeyler vardı dünden ama fırsat bulamadım. Ama ilk fırsatta açıklamalarım olcak. İyi sporlar canımSelam kizlr dun hic ugrayamadim ama tum gecmisi okudum alinti yapamadim fazla bizim nette yine tuhafta simdi yuruyuse cikicam grusuruz
nası güzel bir menü, sık sık az az:))) imrenilesiGünaydın hanımlar.
Bir ayva
Bir bardak süt
30 squat
3 litre su
1 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?