Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne planın var bakım o kadar cok
Sabah evde işlerim var aksi gibi banyodan su basmış yolluk pert onu yıkamaya göndereceğim şimdi offff kaç güne gelir kimbilir
Öğleden sonra arkadaşa gitcez,akşam yine eve gelicem iş güç. Yarın da Mevlüt var ona gideceğim ptesi den sonrayı da ikinci partta yazarım hergün dolu dopdolu

günaydınn
sabah08,30 kılodan sonra canım bıse ıstemedı
1 kivi 1 dilim çok tah. ekmek ve kahve
ara turk kahvesi
öğlen 1 kase mercımek salata yogurt 1 dilim ekmek
ara 1 ayva kahve
akşam barbunya 5 kasık turp
1 avuc antepfıstıgı
30, dk yuruyus 70 mekık
3 lt su

duraksamamıdır nedir yaa bı ınemedım 70 altına

Dünden beri kafama takıldın sevimcim. Tabii ki canını sıkma. Belki dediğin gibi tartın bozulmustur. Pilini bir değiş ya da. Zayifladigini hissettiğini söylemiştin çünkü. Bir de suyu arttir. Ne kadar içtiğini hatırlamıyorum ama senin bir su topu olduğunu hepimiz biliyoruz artık. İyice suya yüklendi bakalım ne olacak. Sonuçta sen dogru beslendin yag artmamistir vücudunda. Canını sıkma. Muck

Sabah 9 da kahvaltı.2 yumurta peynir zeytin.5 adet.biraz yogrt ve bi ttli kaşığı reçel.iki dilim ince ekmek.kahvaltıdan önce iki bardak su

Günaydın hanımlar.

Dün sabah 7:30 dan 9:00 a kadar yürüyüş.

7:00 bir kaşık pekmez ve bir küçük elma

9:45 bir avuç ceviz ve tarçınlı dört kaşık nesfit gevrek.

11:00
Bir ayva
12:30 iki yumurta, fırında patates (kucukce) ve bir demet maydanoz
14:40
Bir bardak süt
17:30 bir büyük kase fırında mantar ve cacik (100 gr tam yağlı ev yogurdu, iki salatalık ve iki sap yeşil sarimsakla)
30 squat
400 er mekik ve dambil (1.5 kg ile)
3 litre su
1 bardak maden suyu (sade)
1 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama

Maşallah yaptigini z sporlara

Guzel yogunluklar cnm olumsuz durumlar olmasin da
duraksamamıdır nedir yaa bı ınemedım 70 altına
Al benden de o kadar
Hayırlı sabahlar.güzel kilo vermeli bi hafta mız olur İnsallah
Aminnnnn
Masallah

Guzel canim menu

nası güzel bir menü, sık sık az az:))) imrenilesi

Duzeltme*** akşam yemeği saatini yanlış girmisim. Dün yemeği daha erken bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…