Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnaım bir ara yaptırımları cok sıkı tutuyorduk ama bir yerden sonra senin elinde. yani biz ne kadar spor yapın yapın desek de yapılmayınca anlamı olmuyor. ApriL_2007 ve deadline biliyor sen o dönem var mıydın emin olamadım haftalık spor miktarı belirlenmişti ve günlük takip ediyorduk sonra herkes yavas yavas bıraktı kaldı.o uygulama güzeldi geri dönülebilir

bıttı evette bende anlamadım acaba tartı bozulmus olabılırmı

olabşlir belki tartın sorunludur pili zayıf demiştin sanki bir değiş istersen. bozma moralini haftaya bomba gibi dönersin sahalara diye bekliyorum ben. moral bozup yersen daha kötü olur

bu p.tesi kilo bildirimini de denedik. bazıları dedi stres oluyoruz. kimse tam bildirmedi cok sürmeden dagıldı o da. ama su cuma ctesi pazarı tatil olayı bizim grupta da var. bir de itiraf etmeliyim sahsen ben kilo verme konusunda iyi oldugumu bilgili oldugumu düşünüyorum ama bazen yazdıgım cogu sey okunmuyor ya da ciddiye alınmıyor gibi geliyor. o da hevesimi kırıyor. sonucta ben su an burada bile olmasam olur ama bazen vakit ayırıp emek harcıyorsun sonra ciddiye alınmayınca insan bir daha demek istemiyor. ve eger bir kişiden olumlu dönüş alamadıysam ya da hiç dönüş alamadıysam o kişiye yazmıyorum tavsiye vs. cünkü rahatsız oldugunu bildigi yolda gitmek istediğini düşünüyorum.

ay masallah düşünceli misafir. herkesin basına insallah. moralin nasıl oldu ?

Kiz dün aksam benim de aklıma geldi İskender. Bi de şu Karaca tava reklamında et pişiriyorlar ya ahh. Canım et istiyor bu aralar

canım öyle seramik ya da teflon tavada cigden 80 gram kadar eti yapıp yiyebilirsin bu diyete aykırı değil ki. yagsız yap yanına bol salata ya da sebzelerden fırın sebze vs. ohh miss. niye eziyet ediyorsun kendine. ama iskender olayı tehlikeli. yaglı ve pidesi bol ama ben söyle yapuyorum. evde buzluktan eti cıkartıp ince ince dilimliyorum. döner gibi tavada cok az yag ya da yagsız baharatla pişiriyorum. cok güzel oluyor tavsiye ederim. iskender istegini de keser.

Bende araniza yeni katildim doğum Yapalı 6 ayı geçti.ben 4 aydr rejimdeyim.uç ayda 12 kilo verdim .97 den 85 e düştüm.bi aydr hiç veremdim..bugün sabah.85.7 ciktim

hoşgeldin

merhaba aranıza yeni katılıyorum 170 boyundayım 72 kiloyum

hoşgeldin

Oyyyyy yarın çok işim var doluluk oranım full. Amannn nasılsa tatile çıktım diyelimde hergüne bir plan koyduğumdan çabuk biteceğe benziyor

ayy bende sabahın nurunda kalkıp acil iş vardı onu yetiştirdim. dün aksamdan beri ugrasa ugrasa. bazen tatil mi daha hızlı mesai mi daha hızlı geciyor anlamıyorum. uef evde de bir sürü iş var

sorma acayıp kotu oldum çabaya spora ragmen

canım muhtemelen ilaçtan ya da baska bişeyden ödem tuttun. wc problemin varsa o da tetiklemiştir. moralini bozmadan devam et ben inanıyorum haftaya cuma süper bir yüzden olacak bence tüm hafta yazdıgın menülere de bir göz at. karbonhidratı mı meyveyi mi neyi kacırmıssın ya da kacak var mı diye bir bak. bir de sporu arttırdıysan kas artısı oluyor ilk haftalar o da olmuş olabilir. kas artınca daha hızlı kilo verirsin

sahsen ben 2 haftadır burda olmama ragmen burdaki yazılanlar ve tavsiyeler çok motive ediyor beni arkadaşların kilo verdiğini gördükçede daha da bir hevesleniyorum :) spordan çok çabuk sıkılan birisiyim burda tavsiye üzerine leslie ile tanıştım şuan zevkle yapıyorum umarım devamı da gelir :)

Biraz daha iyiyim dostlarımdan destek aldıkça rahatlıyorum

Herkese merhaba kızlar malum oruc bitmedi daha bugünden itibaren son 8 oruç
Sahurda 2 dilim ekmek peynir domates biber ve 3 bardak su içtim
Iftarda da küçük bi kase yayla çorbası ve 4 kaşık fırında oturtma alıp söğüş salata ile yemeyi düşünüyorum 2 saat sonrada meyve yerim sonra bol su 1 haftadır moralim bozuk olduğu için yürüyüş yapamadım ama yarın 10 km yürüyeceğim inş

afiyet olsun. gercek süt ve sekersiz nescafe olabilir bence ama süt tozuna ve sekere dikkat etmek lazım.
Vallahi şu yeni çıkan ekstra kahvelisiydi ama bir kisim şeker ve toz içeriyor. Afiyet olsun bana, pek güzel gitti

Dunku mnm
Kahvlti 6.30. Domates 1 dilim cvdr. 1.5 ymk ks lor cokelek
Ara 10 antep fistigi.1 parmk simit
Ogle 13.00. 1 brdk yarim yagli sut tarcin 3 ksk nesfit gevrek.2 ceviz
Ara 1 armut
Aksm18.00. 1. Sis hashasli kiyma kebabi.1 brdk ayran.2 dilim ekmk
Ara yarim portakal
Su 2 lt spor yok

08:00 limonlu su
10:00 beyaz peynir çay
11:30 muz
13:30 2 lahmacun bir ayran
17:00 form çayı
2 lt su
leslie 1 mil 30 dk yürüyüş
kızlar gece 2 ye kadar hastanedeydik dün gündüz benim oğlan hastalanmış işten çıkıp acile gittik sabahta tekrar öğlene kadar hastanedeydik aksam falan hiç birsey yiyemedim uyumadım tekrar işe geldim

Çok geçmiş olsun canım. Iyi mi şimdi oglun

Coj gecmis olsun canim cocuk iyi ollsunda gerisibos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…