Bir de sonunu getirip o kiloyu koruyabilsem. . Allah yardımcımız olsun.nası güzel bir menü, sık sık az az:))) imrenilesi
HosbuldmHos geldin
ne tatlı bi baradak :)
Temsilcisi olduğum kozmetik firmasının ürünü. Yeni aldığım için favori bardağımne tatlı bi baradak :)
odem mi topladin noldu
Valla ksptanim acik sozlu olayim.burdaki herkes hepimiz yemege karsi zaafi olan insanlariz.zaten tam iradeli olsaydk simdiye tig gibi olurduk.bize bazi yaptirimlar lazim biraz adrenalin lazim.diger gruplarda da oluyodur kesin gevseklik ama onlar bu gevsekligi nasil cozuyolar bi bakalim farkli uygulamalar deneyelim
bıttı evette bende anlamadım acaba tartı bozulmus olabılırmı
yeni kurallar koyulmalı ve uyulmalı bence
pazartesi günü tartı ve kilo bildirimi kuralı var ama bildirim yapan çok az
ben gruba girdiğimden beri kilo vermem yavaşladı ,hergün yediklerime dikkat ediyordum ,buraya girdikten sonra
cuma ,cumartesi,pazar serbest ,diğer günler diyet modu
4 gün dikkat etmekle bir yere varamayızz
hepimizin amacı kilo vermek biraz sıkı ttutalım
ben spor yapamıyorum beni mesela spor yapma konusunda sıkıştırın
herkez eksiğini yazsın ,yardımcı olmaya çalışalım
Bakin bu mesaj 2. Takimdan mesala kendi kurallari.son mesajlardan aldim
Sahırda 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 1 tane haşlanmış yumurta sekersiz çay bieaz peynir domates salatalık yeşillik 3 bardak çay
Iftarda misafirlerim var onlarda buzlukta mantımın olduğunu hep bilirler bize sadece mantı haşla yeter dediler 1 kepçe mantı salata yoğurt yemeyi düşünüyorum yağlı sosundan dökmicem
Kilomuda bildireyim 76,80
Kiz dün aksam benim de aklıma geldi İskender. Bi de şu Karaca tava reklamında et pişiriyorlar ya ahh. Canım et istiyor bu aralar
Bende araniza yeni katildim doğum Yapalı 6 ayı geçti.ben 4 aydr rejimdeyim.uç ayda 12 kilo verdim .97 den 85 e düştüm.bi aydr hiç veremdim..bugün sabah.85.7 ciktim
merhaba aranıza yeni katılıyorum 170 boyundayım 72 kiloyum
Oyyyyy yarın çok işim vardoluluk oranım full. Amannn nasılsa tatile çıktım diyelimde hergüne bir plan koyduğumdan çabuk biteceğe benziyor
sorma acayıp kotu oldum çabaya spora ragmen
sahsen ben 2 haftadır burda olmama ragmen burdaki yazılanlar ve tavsiyeler çok motive ediyor beni arkadaşların kilo verdiğini gördükçede daha da bir hevesleniyorum :) spordan çok çabuk sıkılan birisiyim burda tavsiye üzerine leslie ile tanıştım şuan zevkle yapıyorum umarım devamı da gelir :)bu p.tesi kilo bildirimini de denedik. bazıları dedi stres oluyoruz. kimse tam bildirmedi cok sürmeden dagıldı o da. ama su cuma ctesi pazarı tatil olayı bizim grupta da var. bir de itiraf etmeliyim sahsen ben kilo verme konusunda iyi oldugumu bilgili oldugumu düşünüyorum ama bazen yazdıgım cogu sey okunmuyor ya da ciddiye alınmıyor gibi geliyor. o da hevesimi kırıyor. sonucta ben su an burada bile olmasam olur ama bazen vakit ayırıp emek harcıyorsun sonra ciddiye alınmayınca insan bir daha demek istemiyor. ve eger bir kişiden olumlu dönüş alamadıysam ya da hiç dönüş alamadıysam o kişiye yazmıyorum tavsiye vs. cünkü rahatsız oldugunu bildigi yolda gitmek istediğini düşünüyorum.
Hmm tamm teşekkürler.o zaman ben yarın paylasiyim dunkini paylaşmıştım
Biraz daha iyiyim dostlarımdan destek aldıkça rahatlıyorumcnaım bir ara yaptırımları cok sıkı tutuyorduk ama bir yerden sonra senin elinde. yani biz ne kadar spor yapın yapın desek de yapılmayınca anlamı olmuyor.ApriL_2007 ve deadline biliyor sen o dönem var mıydın emin olamadım haftalık spor miktarı belirlenmişti ve günlük takip ediyorduk sonra herkes yavas yavas bıraktı kaldı.o uygulama güzeldi geri dönülebilir
olabşlir belki tartın sorunludur pili zayıf demiştin sanki bir değiş istersen. bozma moralini haftaya bomba gibi dönersin sahalara diye bekliyorum ben. moral bozup yersen daha kötü olur
bu p.tesi kilo bildirimini de denedik. bazıları dedi stres oluyoruz. kimse tam bildirmedi cok sürmeden dagıldı o da. ama su cuma ctesi pazarı tatil olayı bizim grupta da var. bir de itiraf etmeliyim sahsen ben kilo verme konusunda iyi oldugumu bilgili oldugumu düşünüyorum ama bazen yazdıgım cogu sey okunmuyor ya da ciddiye alınmıyor gibi geliyor. o da hevesimi kırıyor. sonucta ben su an burada bile olmasam olur ama bazen vakit ayırıp emek harcıyorsun sonra ciddiye alınmayınca insan bir daha demek istemiyor. ve eger bir kişiden olumlu dönüş alamadıysam ya da hiç dönüş alamadıysam o kişiye yazmıyorum tavsiye vs. cünkü rahatsız oldugunu bildigi yolda gitmek istediğini düşünüyorum.
ay masallah düşünceli misafir. herkesin basına insallah. moralin nasıl oldu ?
canım öyle seramik ya da teflon tavada cigden 80 gram kadar eti yapıp yiyebilirsin bu diyete aykırı değil ki. yagsız yap yanına bol salata ya da sebzelerden fırın sebze vs. ohh miss. niye eziyet ediyorsun kendine. ama iskender olayı tehlikeli. yaglı ve pidesi bolama ben söyle yapuyorum. evde buzluktan eti cıkartıp ince ince dilimliyorum. döner gibi tavada cok az yag ya da yagsız baharatla pişiriyorum. cok güzel oluyor tavsiye ederim. iskender istegini de keser.
hoşgeldin
hoşgeldin
ayy bende sabahın nurunda kalkıp acil iş vardı onu yetiştirdim. dün aksamdan beri ugrasa ugrasa. bazen tatil mi daha hızlı mesai mi daha hızlı geciyor anlamıyorum. uef evde de bir sürü iş var
canım muhtemelen ilaçtan ya da baska bişeyden ödem tuttun. wc problemin varsa o da tetiklemiştir. moralini bozmadan devam et ben inanıyorum haftaya cuma süper bir yüzden olacakbence tüm hafta yazdıgın menülere de bir göz at. karbonhidratı mı meyveyi mi neyi kacırmıssın ya da kacak var mı diye bir bak. bir de sporu arttırdıysan kas artısı oluyor ilk haftalar o da olmuş olabilir. kas artınca daha hızlı kilo verirsin
Vallahi şu yeni çıkan ekstra kahvelisiydi ama bir kisim şeker ve toz içeriyor. Afiyet olsun bana, pek güzel gittiafiyet olsun. gercek süt ve sekersiz nescafe olabilir benceama süt tozuna ve sekere dikkat etmek lazım.
Çok geçmiş olsun canım. Iyi mi şimdi oglun08:00 limonlu su
10:00 beyaz peynir çay
11:30 muz
13:30 2 lahmacun bir ayran
17:00 form çayı
2 lt su
leslie 1 mil 30 dk yürüyüş
kızlar gece 2 ye kadar hastanedeydik dün gündüz benim oğlan hastalanmış işten çıkıp acile gittik sabahta tekrar öğlene kadar hastanedeydik aksam falan hiç birsey yiyemedim uyumadım tekrar işe geldim
Coj gecmis olsun canim cocuk iyi ollsunda gerisibos08:00 limonlu su
10:00 beyaz peynir çay
11:30 muz
13:30 2 lahmacun bir ayran
17:00 form çayı
2 lt su
leslie 1 mil 30 dk yürüyüş
kızlar gece 2 ye kadar hastanedeydik dün gündüz benim oğlan hastalanmış işten çıkıp acile gittik sabahta tekrar öğlene kadar hastanedeydik aksam falan hiç birsey yiyemedim uyumadım tekrar işe geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?