- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Kesinlikle benim de amacım bu diyet sürecini keyifli hale getirmek sizlerle.Canım tekrar hosgeldin o zamanne güzel başlamışsın birlikte de daha keyifli hale getiririz.
Hedef kilon nedir ?
Takım kurallarını hatırlatayım ilk önce ; hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Bol bol paylaşım bekliyorum elinden geldiğince aktif olman lazım motivasyon ve kaynaşma adına.
İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Emirhan şimdi nasıl ? Cokkkkk geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim Rabbim 'den...Bende uyanıktım dün bu saatlerdeEmirhanın ateşi bir türlü düşmedi.Alıntılar gitti mi insan sinir oluyor.Dön geriye bir daha oku.
Merhaba canım.
Bu haftada güzel kilo vereceksin inşallah.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Yine güzel atlatmışsın. Akşam dengelemişssin.
Ben de soğuk suyla yıkanamam.
Tüylerim ürperdi.Pazar günleri bemde çocukların sevdiklerini yaparım.Bazen yoruluyoru,sonra düşünüyorum Furkanım 4 sene sonra belki başka şehirdeki üniversiteye gidecek.Emirhanda öyle.Evlendikleri zaman yollarını gözlyeceğiz.O yüzden onlarla çok vakit geçirmeye çalışırım. Seneler çok çabuk geçiyor.Paylaşım için teşekkürler.
Aramıza hoş geldin.Sporla desteklersen yağdan daha çok gider.Allah bebeğini bağışlasın canım.
Bu hafta iyi gidiyorsun.Bugün elma,gün kurusu kayısı,incir,ceviz,tarçın,zencefil,keten tohumu rondodan geçirdim.Streç filmin arasına koydum düz yaptım.Bir dilim eşime verdim üzerine ceviz koyup yedik.Eşimde çok beğendi.Yap dolaba koy sabahları bir dilim ye canım krız de kalmaz bebeğine süt de olur.
Eğer ki tüm diyet listene uyarsan , 4 ayda o kilodasın canım. Ama spor şart yapiyormusun?Kesinlikle benim de amacım bu diyet sürecini keyifli hale getirmek sizlerle.
Benim hedef kilom 67 inşallah. Kendime bunun için 4 ay veriyorum. Umarım başarılı olabilirim sizlerin desteğiyle.
Anladım kuralları tsk ler ilginiz için. Ben ilk defa takımlarda yarisicam sizinle olacak inş. Umarım dahil olabilrim takima
Evet yapıyorum özellikle sabahları egzersiz yapıyorum diyete başladıgimdan beri. Akşamları da kosu bandında koşuyorum bisiklet sürüyorum. ayrıca gün içinde toplam 1 saat ile 1 saat 15 dakika spor yapmış oluyorum. Özellikle Son bir haftadır bu sekilde yapıyorum. Hafta sonu biraz bozulsa da Program. Hafta içi devamli.Eğer ki tüm diyet listene uyarsan , 4 ayda o kilodasın canım. Ama spor şart yapiyormusun?
Ne güzel tatlım. Senin altta kimse varmıİp atlama gerçekten sıkılastryo galiba
Hamilelik den önceki olculerime gelmişim sadece ustum 5 cm kadar buyuk
Sağol canım.Ne bitmez ateşmiş.39.5 çıkıyor.Sadece ilaç ile düşüyor. Biraz da zor bir çocuk.Suya sokamıyorum,ağlıyor.Ağlamakta ateşi yükselttiği için ağlatmamaya çalışıyorum. Sadece başına bez koyduruyor.Alem çocuk.Emirhan şimdi nasıl ? Cokkkkk geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim Rabbim 'den...
Süper bir yazı sizin gibi tatlı anneler için paylaştım. Rica ederim canım benim.
Nasıl güzel bir tarif, teşekkürler. İşte aslında herşeyin çözümü var yeter ki iste gerçekten iste
Hoşbuldum çoookk tsklerHos geldin canim
Amin tsk ederim cumlemizin evladını bağışlasın Rabbim. Hoşbuldum tsk ler tekrar tekrar. Bu arada da cok geçmiş olsun kuzuya.Bende uyanıktım dün bu saatlerdeEmirhanın ateşi bir türlü düşmedi.Alıntılar gitti mi insan sinir oluyor.Dön geriye bir daha oku.
Merhaba canım.
Tüylerim ürperdi.Pazar günleri bemde çocukların sevdiklerini yaparım.Bazen yoruluyoru,sonra düşünüyorum Furkanım 4 sene sonra belki başka şehirdeki üniversiteye gidecek.Emirhanda öyle.Evlendikleri zaman yollarını gözlyeceğiz.O yüzden onlarla çok vakit geçirmeye çalışırım. Seneler çok çabuk geçiyor.Paylaşım için teşekkürler.
Aramıza hoş geldin.Sporla desteklersen yağdan daha çok gider.Allah bebeğini bağışlasın canım.
Bu hafta iyi gidiyorsun.Bugün elma,gün kurusu kayısı,incir,ceviz,tarçın,zencefil,keten tohumu rondodan geçirdim.Streç filmin arasına koydum düz yaptım.Bir dilim eşime verdim üzerine ceviz koyup yedik.Eşimde çok beğendi.Yap dolaba koy sabahları bir dilim ye canım krız de kalmaz bebeğine süt de olur.
Amin tsk ederim cumlemizin evladını bağışlasın Rabbim. Hoşbuldum tsk ler tekrar tekrarBende uyanıktım dün bu saatlerdeEmirhanın ateşi bir türlü düşmedi.Alıntılar gitti mi insan sinir oluyor.Dön geriye bir daha oku.
Merhaba canım.
Doru diyosun canm da ne yaparsan yap her cocuk bir olmuyorSallama canim sallamak annwye eziyet
Aynen canm benm de memede dalmyor sallamk zorunda kaliyorum kendim de uyumak icinNe kadar yanlış bir davranış.Sen neysen çocuğunda o.Senin davranışlarını örnek alıyorlar.Allah iyi örnekler olmayı nasp etsin hepimize.
Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin.Darısı bizimde başımıza.Eliptik alacağın zaman bana da söyle ben de bakarım.İkinci el,az kullanılmış al bence.Ama acele etmeden takip etmek gerekiyor.
Bravo bir günde iyi sonuç.Cumaya inşallah daha iyi olur.
Hiç dikkat etmedim saate.Yalnız ölçülerini al,gerçekten sıkılaşıyorsun.
Aminnn.Darısı bizim başımıza.Bende kiracıyım ama şu an hiç de ev alacak gibi değiliz.Ama Allahın binbir kapısı var,hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Sallamak ve memede uyuyan çocuk zor oluyor.Küçük oğlumu sallamıyordum ama memede uyuyordu.Memeden çektiğim an uyanıyordu.O da zor.Yatağına yatırıp kendi kendine uykuya dalan bebeklere hep hayran olmuşumdur.
Pazartesi randevu aldım.Çocuk doktoruna götüreceğim.Gerekli görürse götüreceğim.
Ne güzel gönül rahatlığıyla bırakabilceğin insanların olması.En yakının annen baban.Allah hayırlı ömürler versin.
Hala eşine sormadın mı ketenprensesim. Sana yazmıştım.
Ne kadar yanlış bir davranış.Sen neysen çocuğunda o.Senin davranışlarını örnek alıyorlar.Allah iyi örnekler olmayı nasp etsin hepimize.
Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin.Darısı bizimde başımıza.Eliptik alacağın zaman bana da söyle ben de bakarım.İkinci el,az kullanılmış al bence.Ama acele etmeden takip etmek gerekiyor.
Aminnn.Darısı bizim başımıza.Bende kiracıyım ama şu an hiç de ev alacak gibi değiliz.Ama Allahın binbir kapısı var,hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Sallamak ve memede uyuyan çocuk zor oluyor.Küçük oğlumu sallamıyordum ama memede uyuyordu.Memeden çektiğim an uyanıyordu.O da zor.Yatağına yatırıp kendi kendine uykuya dalan bebeklere hep hayran olmuşumdur.
Pazartesi randevu aldım.Çocuk doktoruna götüreceğim.Gerekli görürse götüreceğim.
Ne güzel gönül rahatlığıyla bırakabilceğin insanların olması.En yakının annen baban.Allah hayırlı ömürler versin.
Sallama canim sallamak annwye eziyet
Ne kadar yanlış bir davranış.Sen neysen çocuğunda o.Senin davranışlarını örnek alıyorlar.Allah iyi örnekler olmayı nasp etsin hepimize.
Gecmis olsun canm simdi nasil ufaklikBende uyanıktım dün bu saatlerdeEmirhanın ateşi bir türlü düşmedi.Alıntılar gitti mi insan sinir oluyor.Dön geriye bir daha oku.
Merhaba canım.
Sağol canım.Ne bitmez ateşmiş.39.5 çıkıyor.Sadece ilaç ile düşüyor. Biraz da zor bir çocuk.Suya sokamıyorum,ağlıyor.Ağlamakta ateşi yükselttiği için ağlatmamaya çalışıyorum. Sadece başına bez koyduruyor.Alem çocuk.
Gerçekten istemek yeterliymiş.Bu tür tarifler çok,tatlı krizine son. Canım kek,çikolata istiyor tabi ama istediğim kiloya inince her şeyden az az yiyeceksin diyorum. Ama önce istediğin kiloya in .
Gecikmeli dunku menum
Sabah 12:)
Bir yumurta haslama
Salatalik
Bir dilik ekmek
Kupa cay
Kk peynir
Oglen firin tavuk
Bir dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu
Aksam 20.00
Bi kase corba
Yaim kepce kuru fasule
İki asik pilav
İki kofte
Salata
İki bardak cay iki lt su
Spor carsida gezinti valla koptu ayaciklarim..
En kisa zamanda kendime bir spor plani yapicamnkizlar boyle olmuyor farkindayim
Gecikmeli dunku menum
Sabah 12:)
Bir yumurta haslama
Salatalik
Bir dilik ekmek
Kupa cay
Kk peynir
Oglen firin tavuk
Bir dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu
Aksam 20.00
Bi kase corba
Yaim kepce kuru fasule
İki asik pilav
İki kofte
Salata
İki bardak cay iki lt su
Spor carsida gezinti valla koptu ayaciklarim..
En kisa zamanda kendime bir spor plani yapicamnkizlar boyle olmuyor farkindayim
6 mart 2016 pazar
09.00 - 500 ml limonlu ılık su
09.15 - 15 dakika egzersiz (Video ile )
10.00 - kahvaltı 500 ml su kib. kutusu peynir 5 adet zeytin. yumurta. İki dilim tahıllı ekmek şekersiz çay yarım domates
12.00 - yeşil çay
13.00 - 500 ml su
14.00 -Portakal
15.00 - besi biryerde bitki çayı
16.00 - 500 ml su 1 kase yoğurt ( kaymaksiz )
18.00 - muz
19.30 - 500 ml su yağsız salata (marul maydanoz mısır havuç peynir den olusan)
20.00 - koşu bandında 20 dakika koştum. 15 dakika bisiklet sürdüm ve 50 mekik . 500 ml su
21.00 - şekersiz çok açık çay
Uyumadan yarım saat önce de bir fincan kadar yoğurt üzerine limon ve pul biber ekleyerek yiyeceğim.
Bugünkü menum bunlar arkadaşlar..
Şu ana kadar 3 litre suyu içmiş bulunmaktayim çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?