Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Off kizlar birsuru alinti aptim ama hepsi gutmis benm tel iyice sapitti ilgaz d durmadi dahaa yeni kapatti gozlerini..

Dünkü menü
Sabah
11.30
2 yumurta ceyrek domares 2 dk maydanoz kreple dürüm cay

Öğle
15 .00
1 kase çorba

Aksam
19.00
Tavuklu yogurtlu çorba

Uyumadan 1 bardak süt
Spor.çıkamadım yürüyüşe
Su.2 lt

Dünkü menüm

Sabah Yok geç kalktım arkadaşa gideceğim için aslında hazırlanmaktan yapamadım

Öğle 14
8 tane incecik yaprak sarma
3 kaşık kısır
Yarım sigara böreği
Yarım elmalı kurabiye
2 çay
1 turk kahvesi
(Sofrayı görseydiniz neler neler vardı ben makul olduğunca bu kadarla ucuz atlattım )

Akşam 19
5 kaşık menemen
Bir kase yoğurt

1.5 lt su
30 dk yürüyüş

(Alıntıdır)

Annem çok güzel kahvaltı hazırlar. Ben onun kahvaltı masasına yılda en fazla beş kez otururum. Çünkü ayrı şehirlerdeyiz, çünkü öyle canım kahvaltı çektiğinde hemen gidemem, çünkü bak yine ağrıma gitti ailemden uzakta yaşıyor olmak... Gidiyorum ve bir misafir gibi ağırlıyor annem bizi. Sen seversin diye kaymak aldım diyor, siz seversiniz diye ahududu reçelini size sakladık, yemedik diyor.

Muhtemel ki bizim çocuklarımız da bizim evimize belli aralıklarla gelecekler büyüdüklerinde. Belki başka bir şehirde çalışacak, belki başka bir ülkede yaşayacaklar. O yüzden, bu sabahlar altın değerinde! Pazar kahvaltılarında çok önemli bir misafir ağırlıyormuş gibi özenle karşılıyorum çocukları. Kahvaltı tepsisini masanın üzerine koyuvermiyorum. Her şeyi tazecik, yenicik, şimdicik koyuyorum. Mete pankek seviyor, sırf onun için yapılıyor o pankek. Name domates güzeli, Ayşen Gruda Onun için bir gün önceden alınıyor en güzel domatesler. Üstüne ışıl ışıl zeytinyağı. Tuna, patatesli omlet sever, maydanoz sever. "Omleti senin için yaptım Tuna" demek ayrı bir keyif veriyor bana. Toplamak kolay oluyor diye mutfağa kurmuyorum masayı; misafir gibi salondaki yemek masasına kuruluyoruz. Her zaman çiçek olmuyor masamızda, dün dostlarım getirdi, kır çiçeklerimizde var. Oh bee, insan daha ne ister? Hoşgeldiniz evimin en kıymetli misafirleri, sofra hazır, buyrun efendim, buyrun lütfen, bu tarafa... Name hanım sizi baş köşeye alalım, babanın karşısına. En kıymetlimizsin zira...

Size de günaydın dostlar, iyi bakın kendinize ve evinizin en güzel misafirlerine...

(Alıntıdır facebook oyuncu anne Şermin Çarkacı)

Kizlar müthiş ya bayıldım ne güzel anlatmış! Sabah sabah duygularım sellll

Günaydın canim hoşgeldin kendini tanitirmisin
Günaydınn hoşgeldin aramıza canımm başarılar dilerim bu yolda sana, kendini biraz tanıtırmısın?
Günaydın biraz geç oldu ancak kusura bakmayın.ben 30 yaşındayım evliyim ve 1 yıl önce doğum yaptım. Bir kızım var. Doğum öncesi ve sonrasından kalan kilolar var üzerimde. 2 haftadır diyetisyen e gidiyorum ve 2.2 kilo vermişim 15 gün içinde. Diyetisyen az buldu verdiğim kiloyu. Çünkü 0.700 gr ı yağ imiş. Bende grubunuza katılmak istedim daha azimli ve hırslı olarak. Bu arada güncel kilom 80 . Umarım yaza kadar gider bu kilolar

Hoşbulduk tşkler

Canım tekrar hosgeldin o zaman ne güzel başlamışsın birlikte de daha keyifli hale getiririz.

Hedef kilon nedir ?

Takım kurallarını hatırlatayım ilk önce ; hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Bol bol paylaşım bekliyorum elinden geldiğince aktif olman lazım motivasyon ve kaynaşma adına.

İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Dunki mebmnu
10 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk çay
13 bitki çayı
15 bi kupa sütlü kahve bi elim kadar inceck gözlemek
17 bi portakal
18 iki kepçe çorba 4 yk kabk yemeği iki yk makarna
21 çay
3 litre su
250 ip atlama

Off kizlar birsuru alinti aptim ama hepsi gutmis benm tel iyice sapitti ilgaz d durmadi dahaa yeni kapatti gozlerini..
Bende uyanıktım dün bu saatlerdeEmirhanın ateşi bir türlü düşmedi.Alıntılar gitti mi insan sinir oluyor.Dön geriye bir daha oku.

Tühhh ya ozaman kötü oluyor. Neyse okuduk sayılgaz beyede bak yaramaz fındık

Günaydın 1. Takımın güzelleri
Merhaba canım.

Dünkü menü
Sabah
11.30
2 yumurta ceyrek domares 2 dk maydanoz kreple dürüm cay

Öğle
15 .00
1 kase çorba

Aksam
19.00
Tavuklu yogurtlu çorba

Uyumadan 1 bardak süt
Spor.çıkamadım yürüyüşe
Su.2 lt
Bu haftada güzel kilo vereceksin inşallah.

Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah.

Yine güzel atlatmışsın. Akşam dengelemişssin.

Demek ki iki türlüde iyiymiş, yazılana göre . Ben sıcak sudan vazgeçemem

Eki Görüntüle 1789584
Ben de soğuk suyla yıkanamam.

Tüylerim ürperdi.Pazar günleri bemde çocukların sevdiklerini yaparım.Bazen yoruluyoru,sonra düşünüyorum Furkanım 4 sene sonra belki başka şehirdeki üniversiteye gidecek.Emirhanda öyle.Evlendikleri zaman yollarını gözlyeceğiz.O yüzden onlarla çok vakit geçirmeye çalışırım. Seneler çok çabuk geçiyor.Paylaşım için teşekkürler.

Aramıza hoş geldin.Sporla desteklersen yağdan daha çok gider.Allah bebeğini bağışlasın canım.

Bu hafta iyi gidiyorsun.Bugün elma,gün kurusu kayısı,incir,ceviz,tarçın,zencefil,keten tohumu rondodan geçirdim.Streç filmin arasına koydum düz yaptım.Bir dilim eşime verdim üzerine ceviz koyup yedik.Eşimde çok beğendi.Yap dolaba koy sabahları bir dilim ye canım krız de kalmaz bebeğine süt de olur.

Hos geldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…