- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
canım maşallah sen zaten incecik bir hatunmuşşsun 55 kg fln gösteriyosun :) darısı başımaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyızkızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayım @gulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağımApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum![]()
Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminimgünaydın
sabah ceviz suyu
limonlu su kahve
11,00
2 yumurta
1 havuç
biraz maydanoz
2 domates
burgu peynır 2 tane bırazda tulum peynır
zeytın 10 tane
1 avuc fındkm fıstık
11,00-18,30
kadar kahve su
18,30
1 tabak barbunya kuru domates salatası yogurt
3 lt su 30 dk yuruyus
2 bardak çay aksam esım kek ıstedı ona yaptım ben yemedım vala cok basarılıyım bu konuda sanırım artık yavas yavas hayır demeyi öğrendım gece uyanınca meyve yerdım sımdı su bıle ıcmıyorum
ayy bıde aksam bebk yoklamaya gıdecem kesın kaynar verecek seker deposu ama ben içmeyecem :)
Yine olacak sen yeter ki pes etmekızlar bu arama meme ameliyatı olmak istiyorum c tesi görüşmem var.dikleştirme ve protez belki..ama muhtemelen doktorum hedef kilona yaklaştığında ol diyecek gibi geliyo ben sabırsızlanıyorum .. bu aralar inanılmaz iştahlıyım p tesiden itibaren spora da başlıyorum son hız n'olur beni dürtün arada..daha önce de kiloları burdaki motivasyon sayesinde vermiştim inşallah yine öyle olur diye umuyorum :)
Bende dedim de bakalım ne yapacakbence sporu çoook çook fazla abartıyosun canım..yerinde olsam salona gider kendime program yazdırırım..herşeyin fazlası zarar sonuçta.hergün yapsan da süreleri azalt bence. ben arka arkaya yaptığımda bile spor hocam kızıyordu işe yaramaz ara vermen gerek diyordu..ben de o zamanlar pek dinlemiyordum gerçi![]()
![]()
Allah'ın izniyle her şey yolunda gider inşallah.kızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayım @gulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağımApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum![]()
Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Azmine hayran kaldım canım. Yalnız şunu merak ediyorum. Sen bütün gün spor yapıyosun nerdeyse. Günlük rutin hayatına Nasıl vakit ayırıyorsun? Ev, temizlik, yemek vs. Bunu okuyunca ben mi çok yavaşım dedim kendi kendime. Gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum ama işler bitmiyor yine de :))Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Bende olsam yapamazdım !Azmine hayran kaldım canım. Yalnız şunu merak ediyorum. Sen bütün gün spor yapıyosun nerdeyse. Günlük rutin hayatına Nasıl vakit ayırıyorsun? Ev, temizlik, yemek vs. Bunu okuyunca ben mi çok yavaşım dedim kendi kendime. Gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum ama işler bitmiyor yine de :))
:) duzeni severim dagnikligi pisligi hic sevmem alinan her sey yerine kondumu arka toplamak zorunda kalinmiyor birde dedigim gibi pratik bi insanimdir elim de ayagimda hizlidir yasim 27 bu aradaAzmine hayran kaldım canım. Yalnız şunu merak ediyorum. Sen bütün gün spor yapıyosun nerdeyse. Günlük rutin hayatına Nasıl vakit ayırıyorsun? Ev, temizlik, yemek vs. Bunu okuyunca ben mi çok yavaşım dedim kendi kendime. Gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum ama işler bitmiyor yine de :))
Yariyor yariyor :) 8 kg verdim 1ay 20 gundebence sporu çoook çook fazla abartıyosun canım..yerinde olsam salona gider kendime program yazdırırım..herşeyin fazlası zarar sonuçta.hergün yapsan da süreleri azalt bence. ben arka arkaya yaptığımda bile spor hocam kızıyordu işe yaramaz ara vermen gerek diyordu..ben de o zamanlar pek dinlemiyordum gerçi![]()
![]()
tşk ederim cuma günü tartımı soylerim yine :)Canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyızhaftaya cuma kilo bildiriminde bulunda diğer günler gelemesende sorun değil tatlım. Bütün dualarımız seninle
Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminim
O ne ki kaynar?
Yine olacak sen yeter ki pes etme
Bende dedim de bakalım ne yapacak![]()
Yani karnabahar tadi hic gelmiyor ayni kisir gibi tadi ben cok begendimEvet duymuştum, tadı nasıl oluyor?
Masallah sana cok enerjiksin biraz banada bulaştır:) hangi kilo dayanir sanaBen inatciyimdir :) aceleciyimdir :)
Bir seyi istedim mi isterim ki hemen olsun
Yavasliga tahammülum yok
Tabiki bu sekilde surekli gitmicem 1 ay sonunda hedefime ulaştığımda her gun yaptigim pilatesi hafta 3'e indiricem ama yuruyus her zaman yapicam. Hareketlilik sart yoksa yedigimizi nasil eriticez
:) 100 merdiven ciktim az once 40 kcalCanım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyızhaftaya cuma kilo bildiriminde bulunda diğer günler gelemesende sorun değil tatlım. Bütün dualarımız seninle
Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminim
O ne ki kaynar?
Yine olacak sen yeter ki pes etme
Bende dedim de bakalım ne yapacak![]()
Yaaaa geldi çattı işte yine:)))) Umarım herkes kilo vermiştir herkes mutlu olur :)))Gunaydin kizlar evvet yine geldik bi haftanin sonuna daha yarin bildirimAllahim ne cabuk zaman geçiyor değilmi
yapmalıyım en kısa zamandaYani karnabahar tadi hic gelmiyor ayni kisir gibi tadi ben cok begendim![]()
Hangi merdivenleri çıkıyorsun bakim? Yaaa 100 merdivene göre de giden kalori 40 azmış! Ahhhh 100 olsaydı bari:))) kolay gelsin azimliiiii seni:):) 100 merdiven ciktim az once 40 kcal
1 saat egzersizler :) az dinleniyorum yemek yapicam :)
Tavsiye ederim emiynim beyeneceksin:)Yaaaa geldi çattı işte yine:)))) Umarım herkes kilo vermiştir herkes mutlu olur :)))
yapmalıyım en kısa zamanda![]()