- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni deben de calistimbir de istanbulda bomba paniginin panik hali yordu beni bugün
Yarin sabah tempolu 1 saat yürüyüş yap telafi edersin onu :)Herkesten cok ozur dileyerek yarım bira, yedi sekiz çilek ve o bitmeyen nutelladan iki kasik yedigimi itiraf edip tarafima bir ceza verilmesini talep ediyorum.. Kendi kendime vermiyim bu sefer haydi arkadaşlar uygun bir ceza soyleyin bana ben yeniyim bu islerde :)
Yaptın mı cezanıHerkesten cok ozur dileyerek yarım bira, yedi sekiz çilek ve o bitmeyen nutelladan iki kasik yedigimi itiraf edip tarafima bir ceza verilmesini talep ediyorum.. Kendi kendime vermiyim bu sefer haydi arkadaşlar uygun bir ceza soyleyin bana ben yeniyim bu islerde :)
Canım çok güzel menün19 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:15 kahvalti: 1,5 yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1 kucuk domates, Elma, portakal
1 avuc yer fistigi
10:30 bir saat yuruyus
18:30 aksam yemegi:
Avuc ici kadar balik
2 kasik yogurt+avakado
8 kasik fasulye piyazi
1 buyuk kase tuzsuz yagsiz salata
2 adet cilek
19:30 yarim saat yuruyus
Ve 2,5 lt su
Hayirrr daha yeni kalkiyorum hrrkese Günaydın.. Dediklerinizi yapacağım ama 2de sinavim var o bittikten sonra aksamustu soz 1 saat yuruyecegim..250 kcal mi almisim offfYaptın mı cezanı
Canım çok güzel menün![]()
Kolaylıklar dilerim. Yaaa yemesi iki dakika ama vermesi yakması zor işte. Yap canm yap hepsi kardır yapılan sporun.Hayirrr daha yeni kalkiyorum hrrkese Günaydın.. Dediklerinizi yapacağım ama 2de sinavim var o bittikten sonra aksamustu soz 1 saat yuruyecegim..250 kcal mi almisim offf![]()
yeme yeme pis kaka onlar
acıkınca yogurt havuc rendele ıcıne cok guzel oluyor :)
hep şunu düşün.. yıyoorsun yıyorsun bi işe yaramıyor fazlalıkların cıktıgını dusun hepp :)
dolabına gıt dar kıyafetlere bakdene
sinir ol yine olmuyor :/ de ben oyle yapıyorum
ben sımdı sınır oldum mesela
pantalon oldu ama tam oldu azcık bol kalması lazm
yemememekkkkkkkkkkkkkkkkkkk lazımmm hareket lazım
![]()
Güzel canım kahvaltın iyi sporlargünaydın taş beton hatunlar..kahvaltımı yazayım 11:00 de yaptım geç oldu biraz 2 yumurtadan kaşarlı omlet çok az yağlı.
1 dilim beyeaz peynir.şimdi spora gidiyorum artık akşam yerim 18:00 gibi haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.acıkırsam süt içerim tarçınlı uyumadan..bu kez olcak hissediyorum![]()
![]()
Aprilll 57 kg yim c tesi tartildimmGüzel canım kahvaltın iyi sporlar![]()
Ne güzel sen yakında hedefindesin süpperAprilll 57 kg yim c tesi tartildimm
InsallahNe güzel sen yakında hedefindesin süpper![]()
Yeriniz varsa çok memnun olurum kaptancım.M meryemyalcin3546 kuzum bu hafta takım listesine girmeye hak kazandın. Ne dersin? Alalım mı listeye?
Hazır mısın sıkıyönetime:)))))
Afedersin canım ya kusura bakma yaylada idik. Tlf cekmediginden pek giremedim. İyiyim çok şükür sen nasilsin. Diyetisyene gittim ayrıca cuma günü 82.4 çıktım. Öğleden sonra idi randevum. Tok karnına gittim mecburen. 14 günde verdiğim kilo 1.7 kg. 1.5 kilosu yağ imiş. Çok şükürM meryemyalcin3546 canım nasilsin