Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nabersiniz hatunlar? İyisinizdir İnşaAllah ben bugün çalıştım yorgunum:(

Herkesten cok ozur dileyerek yarım bira, yedi sekiz çilek ve o bitmeyen nutelladan iki kasik yedigimi itiraf edip tarafima bir ceza verilmesini talep ediyorum.. Kendi kendime vermiyim bu sefer haydi arkadaşlar uygun bir ceza soyleyin bana ben yeniyim bu islerde :)

Herkesten cok ozur dileyerek yarım bira, yedi sekiz çilek ve o bitmeyen nutelladan iki kasik yedigimi itiraf edip tarafima bir ceza verilmesini talep ediyorum.. Kendi kendime vermiyim bu sefer haydi arkadaşlar uygun bir ceza soyleyin bana ben yeniyim bu islerde :)
Yarin sabah tempolu 1 saat yürüyüş yap telafi edersin onu :)
Cilegin kalorisi dusuk ondan bisey olmaz
Çikolata sorun :)

19 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:15 kahvalti: 1,5 yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1 kucuk domates, Elma, portakal
1 avuc yer fistigi
10:30 bir saat yuruyus
18:30 aksam yemegi:
Avuc ici kadar balik
2 kasik yogurt+avakado
8 kasik fasulye piyazi
1 buyuk kase tuzsuz yagsiz salata
2 adet cilek
19:30 yarim saat yuruyus
Ve 2,5 lt su

Yaptın mı cezanı :KK48:
19 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:15 kahvalti: 1,5 yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1 kucuk domates, Elma, portakal
1 avuc yer fistigi
10:30 bir saat yuruyus
18:30 aksam yemegi:
Avuc ici kadar balik
2 kasik yogurt+avakado
8 kasik fasulye piyazi
1 buyuk kase tuzsuz yagsiz salata
2 adet cilek
19:30 yarim saat yuruyus
Ve 2,5 lt su
Canım çok güzel menün :kk77:

Hayirrr daha yeni kalkiyorum hrrkese Günaydın.. Dediklerinizi yapacağım ama 2de sinavim var o bittikten sonra aksamustu soz 1 saat yuruyecegim..250 kcal mi almisim offf :KK43:
Kolaylıklar dilerim. Yaaa yemesi iki dakika ama vermesi yakması zor işte. Yap canm yap hepsi kardır yapılan sporun.

yeme yeme pis kaka onlar :KK70:
acıkınca yogurt havuc rendele ıcıne cok guzel oluyor :)
hep şunu düşün.. yıyoorsun yıyorsun bi işe yaramıyor fazlalıkların cıktıgını dusun hepp :)
dolabına gıt dar kıyafetlere bak :KK70: dene :KK70:sinir ol yine olmuyor :/ de ben oyle yapıyorum :KK70: ben sımdı sınır oldum mesela :KK70: pantalon oldu ama tam oldu azcık bol kalması lazm :KK70: yemememekkkkkkkkkkkkkkkkkkk lazımmm hareket lazım :KK70:

maşallah sende ki motivasyona hayranım bide aynı şeyleri yemiyosun sürekli farklı şeyler yiyosun.ben o yüzden sıkılıyorum diyet yapmaktan muhtemelen.şimdi salona gidip deli gibi spor yapmayı planlıyorum :)

günaydın taş beton hatunlar..kahvaltımı yazayım 11:00 de yaptım geç oldu biraz 2 yumurtadan kaşarlı omlet çok az yağlı.
1 dilim beyeaz peynir.şimdi spora gidiyorum artık akşam yerim 18:00 gibi haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.acıkırsam süt içerim tarçınlı uyumadan..bu kez olcak hissediyorum :D :D

günaydın taş beton hatunlar..kahvaltımı yazayım 11:00 de yaptım geç oldu biraz 2 yumurtadan kaşarlı omlet çok az yağlı.
1 dilim beyeaz peynir.şimdi spora gidiyorum artık akşam yerim 18:00 gibi haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.acıkırsam süt içerim tarçınlı uyumadan..bu kez olcak hissediyorum :KK70: :KK70:
Güzel canım kahvaltın iyi sporlar;)

Sabah 6 'da tempolu yuruyus 1 saat 500 kcal
Saat 9'da Maydonoz + limon kürü
1 bardak süt 128 kcal (200g)

Saat 11'de 1 dilim ekmek üstü 128 (50g)
2 tatli kasigi çikolata 54 kcal (10g)

Oglen saat 3
1 adet yesil elma 55 kcal
Firinda kofte patates (4 adet ) 144 kcal (120g)
2 yemek kasigi Yogurt 40kcal (60g)

Aksam 5.30
4 petibor biskuvi 105 kcal (24g)
5 hanimeller 131 (30g)
1 adet küçük ev yapimi pogaca 117 (30g)

= 902 kcal

Egzersizler yuruyusler pilatesler vs devam..

( bugun canimin istedigini yedim)

Afedersin canım ya kusura bakma yaylada idik. Tlf cekmediginden pek giremedim. İyiyim çok şükür sen nasilsin. Diyetisyene gittim ayrıca cuma günü 82.4 çıktım. Öğleden sonra idi randevum. Tok karnına gittim mecburen. 14 günde verdiğim kilo 1.7 kg. 1.5 kilosu yağ imiş. Çok şükür

Back
X