Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar ben bugun cezami cektim. Aksam 1,5 saat tempolu(yarisi yokuslu yolda) yürüdüm. Borcumu ödedim :) Yalniz heryer polisti biraz gerildim..
20 Mart Pazar Menüm
Sabah 10.30 yarim bardak su
1 biber 2 küçük domates ve 1 yumurtadan menemen
2 dal marul,1 avuc maydanoz
2 kk peynir + çay
13.45 1 günkurusu bir kaç leblebi
15.00 1 gunkurusu bir kac leblebi
(bu arada sinavda oldugum icin normal öğün yapamadim)
18.30 az kapuska
Sekiz yk makarna
salata... finito :)

Bi cogunuz corbayi az tuketiyorsunuz
Ozellikle sabah icilirse hem mide rahatlar hemde metebolizma hizlanir bağırsaklar yumusar wc cikmasi cok rahat olur kaloriside az size tavsiyem 2 gunde bi corba icmeniz

Kızlar bir de karın sıkılastirmak icin diyet ve spor harici ameliyatsiz alternatif bir uygulama ariyorum. nasil bisey yaptirabilirim internetten de ariyorum bulamıyorum?? su firsat sayfalarinda incelme paketleri var onlae hakkında bilginiz var mi acaba

Kızlar nasılsınız? Ben bir kaç gündür kendime izin verdim ama sporumu yapıyorum.Bir de kalori saymaya başladım haydi bana hayırlı olsun.:rolleyes:

Dunku menum kizlar
Sabah11
İki yum sarisi ilgazin
İki bardak cay
İki tane kirmizi biber kizarmis
Bi dilim ekmek
İki zeytin
Kk peynir
Uc dilim sucuk
Oglen yok

Aksam19.00
Patates yemegi bi porsiyon
Bi porsiyon makarna

İki lt su
Spor yok
Kizlar bu hafta cok duzensi oldu biliyorum esimin gceci olusu bizi de etkiledi resmen ilgazin da duzeni bozuldu gece deliksiz uc saat uyur mmeye uyanir geri uyurdu..onun uykusuzlugu demek de bemm uykusuz olmam ve dinlenememem demek spor yapmaya calistim hafta icnde ama kemiklerim aciyo resmen bi dra gitcem snirim neyim eksikse ilacini versin

Kızlar bir de karın sıkılastirmak icin diyet ve spor harici ameliyatsiz alternatif bir uygulama ariyorum. nasil bisey yaptirabilirim internetten de ariyorum bulamıyorum?? su firsat sayfalarinda incelme paketleri var onlae hakkında bilginiz var mi acaba
Bizim bir tanıdık bayan 50 yaşında güzellik merkezine gidiyor.Vakum ile yağları parçalıyorlarmış.125 cmden 119 cm inmiş 15 günde.

Selamlar arkadaslar:)
20 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 kahvalti: 2 kk peynir, 10 zeytin
1 avuc yer fistigi
1 adet erik( mandalina buyuklugunde)
Domates, salatalik, maydanoz
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi tahin bal karisimi
Avuc ici kadar ekmek
11:00 45 dk yuruyus
17:30 aksam yemegi
Kapuska -12 yk
Yogurt -4 yk
Salata- 1 buyuk kase( yagsiz, tuzsuz)
Ve 2,5 lt su
Saat 19 a kadar hersey guzeldi AMA canim acayip tatli istedi dayanamadim dondurma cikolata cerez yedim Allah ne verdiyse:(
Haftada bir gun serbest demistim kendime o gun Bugun oldu:) sabahtan yesem bunlari cok daha iyi olacakti
AMA artik olan oldu kaldigim yerden daha gayretle devam..cumaya kadar kacamak yok eksileri gorucem bu hafta;)

Sabah 6 'da tempolu yuruyus 1 saat 500 kcal
Saat 9'da Maydonoz + limon kürü
1 bardak süt 128 kcal (200g)

Saat 11'de 1 dilim ekmek üstü 128 (50g)
2 tatli kasigi çikolata 54 kcal (10g)

Oglen saat 3
1 adet yesil elma 55 kcal
Firinda kofte patates (4 adet ) 144 kcal (120g)
2 yemek kasigi Yogurt 40kcal (60g)

Aksam 5.30
4 petibor biskuvi 105 kcal (24g)
5 hanimeller 131 (30g)
1 adet küçük ev yapimi pogaca 117 (30g)

= 902 kcal

Egzersizler yuruyusler pilatesler vs devam..

( bugun canimin istedigini yedim)
Bugun Bende sendenim canim:) canimin istedigini yedim akillilik edip senin gibi erken yesem iyi olacakti AMA neyse, kaldigimiz yerden devam;)

Hepimiz için güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun.:KK36:

Selamlar arkadaslar:)
20 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 kahvalti: 2 kk peynir, 10 zeytin
1 avuc yer fistigi
1 adet erik( mandalina buyuklugunde)
Domates, salatalik, maydanoz
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi tahin bal karisimi
Avuc ici kadar ekmek
11:00 45 dk yuruyus
17:30 aksam yemegi
Kapuska -12 yk
Yogurt -4 yk
Salata- 1 buyuk kase( yagsiz, tuzsuz)
Ve 2,5 lt su
Saat 19 a kadar hersey guzeldi AMA canim acayip tatli istedi dayanamadim dondurma cikolata cerez yedim Allah ne verdiyse:KK43:
Haftada bir gun serbest demistim kendime o gun Bugun oldu:) sabahtan yesem bunlari cok daha iyi olacakti
AMA artik olan oldu kaldigim yerden daha gayretle devam..cumaya kadar kacam:KK36:ak yok eksileri gorucem bu hafta:KK66:
Olan olmuş artık, bugün katıldığın yerden devam et ve karbonhidratı en aza indirdiğin zaman dünü telafi edersin canım.

Günaydınnnnn beybiler:)))))))))
Günaydın canım. Nasılsın?:KK15:

Günaydın taş beton hatunlar :KK66:
Günaydın.

Arkadaşlar b Fit hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben yazılmayı düşünüyorum da. FikirleriniZi merak ediyorum?

b fit guzel super sekillenirsin ben begenmistim sistemini ama duzenli git..tam kadın vucuduna yönelik. aslinda iki kilo vermisken bile 5 kilo vermis gbi gorunuyorsun bu harika..ama uzun aylar gidemedim ben sıkıldım. max. 3 ay

günaydın kızlar.
sabah kahvaltımı yazarım 09,00 2 yumurta çırpılmış,2 dilim peynir

öğlen 12,30 gibi yoğurt 1 kase ve haşlanmış tavuk yiyeceğim 2-3 dilim göğüs

akşam spora gidip sonrasında muhtemelen peynir ve çay yaparım

bu arada dün 2 saat spor yaptım şu an heryerim ağrıyoooooo :)

su 2 lt

Back
X