canım çok sağ ol ben 27 mayısta başladım 18 gün olmuş,bugün 82.500'ü gördüm.87.400 ile başlamıştım yaklaşık 5 kilo gitmiş.çok hırslandım,bu kilo bütün hayatımı etkiledi,bir de ben hayatım boyunca zayıftım 52 kilolardan çıktım

şimdi ilk hedefim 69 benim de.6'lı rakamları görmek istiyorum artık.Her gün beslenmemi buraya yazıyorum ama genel olarak yaptıklarımdan bahsedeyim.öncelikle hiç kaçamak yapmıyorum,haftada 1 bile.(çünkü ben iradeli değilim pek,o bir olur iki,üç...)sabahları çok erken yapmaya çalışıyorum kahvaltımı,her gün olmuyor ama 6 gibi yapmaya çalışıyorum.gece oturmak bana kilo aldırdı,bu yüzden 11-5 arası uyuyorum ama dünkü kahve beni uyutmadı daha da akşam içmem

gece metabolizmamız için kesinlikle uyumamız lazım,yemesek bile gece oturmak kilo aldırıyor.
sabahları ilk işim yarım limonla ılık-sıcak arası limonlu su içmek.Büyük su bardaklarında,yarım saat sonra da kahvaltı yapıyorum.onlar belli zaten,ya smoothie,ya yulaf,ya da zeytin domates salatalık vs
öğle ve akşamı biraz kaçırırsam ara yok,ama 6 öğün sık sık yemek çok önemli,sen aç bırakınca o akşam yediğin her şey yağ oluyor,vücut kıtlık var olarak algılayıp depo yapıyor

o yediklerinin hepsini 6 öğüne bölsen haftada 1.5-2 gider.
şekeri,unu,yağı hayatımdan çıkardım.
günde 3 tane bitki çayı içiyorum,stresli olunca passiflora çayından iç sen de,doğadan'ın var.yeşil çay,adaçayı,rezene bunlar önemli ödem de attırıyor.
sabah 6'da başladığım için yemeye akşam 6'da bırakıyorum.meyve bile yemiyorum,hiçbir şey yemek yok.
başkaa spor yapıyorum ama sporum çok düzensiz,onu da bir plana sokacağım kısa zamanda

bu kadar canım tüm yaptıklarım bir dene özellikle az az sık sık ye.
bir de günde 2.5 lt (min) su içiyorum.
aralarda kuruyemiş,kuru meyve,taze meyve yiyorum.
ana öğünlerde salata ve çorba artık hep koyuyorum,yanına da birkaç kaşık ana yemek,ekmek falan yok.bu kadar