Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 470.ETAP***

ApriL_2007 (60.7/59.8/0.9/%1.48)hedef kilosunu 55'e çekmek istiyor
ispanyol (66.2/66.8/+0.6/%-0.91)
sevilay 80 (72.9/72.7/0.2/%0.27)
tektas (66.7/66.1/0.6/%0.45)
geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Merops (76.7/76.4/0.3/%0.20)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
zeynepela07 (68.2///%)2. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
denizzeynep(75.7/76.3/+0.6/%-0.79)
izmirlipinar (82.5///%)
kilosu sabit
mehtappathem (67.1/65.7/1.4/%2.09)
blackswannina94 (84/81.3/2.7/%3.21)

1.Takım Ortalaması: %0.600

Son düzenleme:
Kızlar listemizi paylaştım. Hayırlı uğurlu olsun. Ben şimdi kaçar malum yemek telaşı,herkese şimdiden afiyet olsun.

Sonra döneceğim mesajlarıma ;)

Ben ramazan da ekmeği biraz cogalttim bide uyku düzeni sıfır kızım diş çıkarıyor. Gece hiç uyumuyo rum 5 ten sonra uyuyorum

Kaptanimmm ay aziciik kalmiiis incecik olmussuuuun.masallah masallah. Bu arada numarani bana atar misin.bende hsonu gecsin menulere baslayayimndiyorum

kizlar.kilo.veren herkesi tebrik ederim

Nasıl karne annesi ? Ohhh bir okul yılı daha bitti misssssss :)))))
süper teyzesi süper.. teşekkür ederiz
Kizlar kusura bakmayin internetim yok hala gelmedi mobil verimi actim bildirim için umarim gec kalmadim:KK43:
Gecen hafta: 84.00
Bu hafta: 81.300
harikasın beybiiiiiiiiiiiii
Gecen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
ooo muhteşeemmmmmm
Kızlar listemizi paylaştım. Hayırlı uğurlu olsun. Ben şimdi kaçar malum yemek telaşı,herkese şimdiden afiyet olsun.

Sonra döneceğim mesajlarıma :KK66:
yavyum eline sağlık.. hedef kilonu 55e çekmişsin.. bravo sana bravoooo

Merhaba beybiler sabah sabah koşuşturmaca sonrası evimdeyim. Ama tabi kısa süreliğine birazdan duş alıp eşimin dişçi randevusu var oraya gideceğiz daha o_O nabersiniz sizden ne var ne yok hanımlar??

Kizlar kusura bakmayin internetim yok hala gelmedi mobil verimi actim bildirim için umarim gec kalmadim:KK43:
Gecen hafta: 84.00
Bu hafta: 81.300

Yok yok geç kalmamışsın saat 18 e kadar süremiz var balım cumaları :KK200: sen ne kadar güzel kilo vermişsin öyle valla bravo :nazar: başarılarının devamını diliyorum tatlımm...

Gecen hafta 67,1
Bu hafta 65,7

Çok güzel gitmiş süperr süper :nazar: Maşallah tatlıma...

Kaptanım süper sin daha 55 e mi ineceksin maşallah

Evvet ineceğim :bicak: bakalım nasıl olacak?? Teşekkürler baby :))))))

Ben ramazan da ekmeği biraz cogalttim bide uyku düzeni sıfır kızım diş çıkarıyor. Gece hiç uyumuyo rum 5 ten sonra uyuyorum

Ohhh ne güzel etmişsin çoğalt çoğalt :KK48: geçecek canım o uykusuz geceler amannn sende kendine dikkat et hasta olma yıpranma bu süreçte tatlım...

Kaptanimmm ay aziciik kalmiiis incecik olmussuuuun.masallah masallah. Bu arada numarani bana atar misin.bende hsonu gecsin menulere baslayayimndiyorum

kizlar.kilo.veren herkesi tebrik ederim

Evvet oldum daha da olmak istiyorum kötü alışkanlık gibi oldu zayıflama bende yaptıkça yapasım mı geliyor ne :KK48::KK48: ayyyy tabi ki atarım zaten ne zamandır aklımda hep bişey çıktı ertelendi kuzummm. Gel gel sağlıklı menülerinden bizde faydalanalım Dagatesim :KK19:

süper teyzesi süper.. teşekkür ederiz

harikasın beybiiiiiiiiiiiii

ooo muhteşeemmmmmm

yavyum eline sağlık.. hedef kilonu 55e çekmişsin.. bravo sana bravoooo

Ayyyy yaptık bakalım öyle bir bomba :KK17::KK17: umarım başarırız. :KK56:

kahve-falı-7-rakamı.webp .olduk beybilerrrr :KK200:

dagatesi dagatesi canım kalan 3-5 kiloyu takma.ben hamile likte 20 kilo Lohusa likta tekrar 10 kilo alan biri ilk yılda verdiyse sende verirsin
Önemli olan doğum kilosunun bir yıl içinde verilmesiymis.bi yılı aşınca vücuda oturuyormuş kilo

Gunaydin hanimlar
Benim cuma cmt diyet adina iyi gecmedi .sabah tartildim tabiki de sonuc +
Bugun dikkat edip spor yapcm ins.2 gunun telafisi olur.yahu insn orucken acikir ben oruc degilim daha cok acikiyorum adetimin bitmesini dort gozle bekliyorum valla

Yok yok geç kalmamışsın saat 18 e kadar süremiz var balım cumaları :KK200: sen ne kadar güzel kilo vermişsin öyle valla bravo :nazar: başarılarının devamını diliyorum tatlımm...
çok teşekkür ederim:KK36: valla ben de anlamadım,geçen hafta az gitmişti bu hafta çat diye güzel gitti.emeklerimin karşılığını çok geç olmadan alıyorum:KK33:

fitblack fitblack tatlım tüm takımlar içinde bireysellerde 1 . olmuşsun süpersin :KK200::KK200: tekrar tekrar tebrikler takımımızın gururusun bitanem :nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederimm:KK5: " birinciler sırlarını paylaşıyor " topiğinde yazdım neler yaptıklarımı,genel okumak isteyenler bakabilir.gerçi buraya yazdığım şeylerin aynısı:KK25:

2 gündür internetim olmadığı için menümü paylaşamadım kızlar şimdi yazıyorum
-cuma-
sabah : yulaflı kahvaltı(içinde yulaf,soya sütü,chia tohumu,tarçın,kurumeyve,kuruyemiş var)
öğle : 3 dilim ananas
akşam : avokadolu salata,1 kase ezogelin çorbası,4 kaşık bezelye yemeği
spor yok.(internet olmayınca yürüyemedim evde)

-cumartesi-
sabah : 3 dilim ananas
öğle : salata,1 kase ezogelin çorbası,4-5 yemek kaşığı kısır,marul
akşam : 4 kaşık barbunya salatası,1 kase ezogelin çorbası
spor : 2 saat tempolu sahilde yürüyüş.

bu arada sıcaklardan ara öğün yapamıyorum yiyesim gelmiyor böleceğim artık yediklerimio_O

Back
X