Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hurmayi secerdim :))
Gunaydiiin gunaydiiin.
bu sabah tartildim 67.2 ciktim. Bakalim cumaya kadar kac olacagim. En buyuk sorunum bebisin kolik olmasi ve sabah saatlerinde ya emiyor ya da agliyor olmasi. 11den once kahvalti yapamiyorum badem uzum vs yiyebiliyorum. Ve tabiki spor. Bugun insallah niyetimi aldim 15 dkcik da olsa yapmak bakalim. Bayrama bari 66 yi gireyim ya(
Güzel başlangıç ama ben yinede kaşar önermem çok yağlı. Beyaz peynir tercihim. Öğle neden yok öğün atlama canım.Bugün kasarli tost ile sabaha basladim oruç tutamiyorum hastaligim sebebiyle ama gunduz de yemiyorum iftar vaktine bakacagim.
Kesinlikle mıımmm
Canım yeni doğum yapmış olmana rağmen kilon hakikatten süper. Ama idealine ulaşman dileğiyle Çokkk öpüyorum seni.
Kolik ne? Ne oldu Salih bebeğimize
Güzel başlangıç ama ben yinede kaşar önermem çok yağlı. Beyaz peynir tercihim. Öğle neden yok öğün atlama canım.
Teşekkür ederim bu hafta internet sıkıntısı yaşıyorum ki hala daha düzelmiş değil vınn falan idare ediyorum çok paylaşamadım kusura bakmayıncanım senin menüler çok başarılı tebrik ediyorum![]()
çok teşekkürler amacım senin gibi olmakfitblack tebrik ederim canımmm harikasınnnn
Çok geçmiş olsun. emzirmek de bayağı kalori yaktırıyor aslında bildiğim kadarıyla,dert etmeyin yani kesin gider.ben de sıcaklardan gece uyuyamayıp sabahları da kalkamıyorum.kahvaltı oluyor 11-12'de maalesefGunaydiiin gunaydiiin.
bu sabah tartildim 67.2 ciktim. Bakalim cumaya kadar kac olacagim. En buyuk sorunum bebisin kolik olmasi ve sabah saatlerinde ya emiyor ya da agliyor olmasi. 11den once kahvalti yapamiyorum badem uzum vs yiyebiliyorum. Ve tabiki spor. Bugun insallah niyetimi aldim 15 dkcik da olsa yapmak bakalim. Bayrama bari 66 yi gireyim ya(
Çok geçmiş olsun. emzirmek de bayağı kalori yaktırıyor aslında bildiğim kadarıyla,dert etmeyin yani kesin gider.ben de sıcaklardan gece uyuyamayıp sabahları da kalkamıyorum.kahvaltı oluyor 11-12'de maalesef
3 hafta tatil çok. Sana çok iyi gelecek.Ohhh bol bol dinlen canım.Eşinin diş yenilemesi nasıl gidiyor?Tamda sıcaklara denk geldi.Sıcağı birde İzmir de gör canım. Yanıyoruzzzzz.Bu hafta malum dönem oruç değilim ama haftaya da tutabileceğimi sanmıyorum.Sıcak ve oruç atağımı tetikler gibi oldu korktum.Gecemiz gündüzümüz şu an yer değiştirdi.Eşim evde diye birde sahur için sabaha kadar ayaktayız.Emirhanda geç uyuyor.Senede bile ay akşam babasını görünüyor o yüzden sıkmıyorum.Furkan takdir aldı ablası. Çok mutlu olduk.İnşallah düzgün bir lise olur,mutlu olacağı.Bu arada 600 gram aldım sadece.Sporda yapamıyorum. Hemen vücut yumuşadı. Baya yazmışım maşallah.Hoşgeldin heppp bekleriz gel Canımmm
Çokkk çok güzel menün:))))
Teşekkürederim ablammmmm iyiyim sıcaklarla boğuşuyorum işte başka aksilik yok şükür. Heee birde sabırsızlıkla haftaya cumanın gelmesini bekliyorum izne ayrılacağım 3 hafta onun heyecanındayım.
Sen nasılsın Gülşencimpaşalar nasıllar??
Kıyamam ben.Emirhan çok ağlardı.Masaj yapardım, yüz üstü yatırırdım.Adaçayı yağımıydı tam hatırlamıyorum ayak altlarına sürerdim yinede ağlardı kuzum.İnşallah çok uzun sürmez.Bravo vallahi çevrendeki bayanlar seni kıskanıyordur.Vereceğin az bir kilo kaldı.O da çabuk gider merak etme sen.Gunaydiiin gunaydiiin.
Hoş geldin canım.Kaç kilo fazlan var? İradeli bayansın sen çabuk verirsin. Aman iyi ol da, kendine dikkat et lütfen.Bugün kasarli tost ile sabaha basladim oruç tutamiyorum hastaligim sebebiyle ama gunduz de yemiyorum iftar vaktine bakacagim.
Hoş geldin canım.Kaç kilo fazlan var? İradeli bayansın sen çabuk verirsin. Aman iyi ol da, kendine dikkat et lütfen.
Bende katılabilir miyim?![]()
Katılabilirsin tabiki,
100 kiloyum boyum 1.62 18 yaşındayımartık bu kilolardan bıktım yani
Evet ablacığım cokkkkk iyi gelecek İnşaAllah3 hafta tatil çok. Sana çok iyi gelecek.Ohhh bol bol dinlen canım.Eşinin diş yenilemesi nasıl gidiyor?Tamda sıcaklara denk geldi.Sıcağı birde İzmir de gör canım. Yanıyoruzzzzz.Bu hafta malum dönem oruç değilim ama haftaya da tutabileceğimi sanmıyorum.Sıcak ve oruç atağımı tetikler gibi oldu korktum.Gecemiz gündüzümüz şu an yer değiştirdi.Eşim evde diye birde sahur için sabaha kadar ayaktayız.Emirhanda geç uyuyor.Senede bile ay akşam babasını görünüyor o yüzden sıkmıyorum.Furkan takdir aldı ablası. Çok mutlu olduk.İnşallah düzgün bir lise olur,mutlu olacağı.Bu arada 600 gram aldım sadece.Sporda yapamıyorum. Hemen vücut yumuşadı. Baya yazmışım maşallah.
Kıyamam ben.Emirhan çok ağlardı.Masaj yapardım, yüz üstü yatırırdım.Adaçayı yağımıydı tam hatırlamıyorum ayak altlarına sürerdim yinede ağlardı kuzum.İnşallah çok uzun sürmez.Bravo vallahi çevrendeki bayanlar seni kıskanıyordur.Vereceğin az bir kilo kaldı.O da çabuk gider merak etme sen.
Hoş geldin canım.Kaç kilo fazlan var? İradeli bayansın sen çabuk verirsin. Aman iyi ol da, kendine dikkat et lütfen.
Tatlım en kısa zamanda İnşaAllah seninde azminle gidecek o kilolarhemen yarın başla istikrar da çok önemli kararın kesin olsun gerisi bakkk ne güzel sonuçlanır kısacası herşey senin elinde...
Merveenindunyasi
Öncelikle hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek hergün yazacaksın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlımKesinlikle öyle benim elimde inşallah başarıcam peki nasıl olacak![]()
Öncelikle hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek hergün yazacaksın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım![]()