- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
vallahi ben de heyecanlandımsonrasını hatırlamıyorum zaten veganım tatlım @eclecticvegan bana nazar etmiş olmasın
ooo baby atar heetamam seninle de cuma gorüşecegiz.yalnız obezi bitirecem diye kendini bitirme çok az yiyorsun.benden söylemesi
@derinsu06 veobezzto cocukla spor yakmak
Cidden cok zor hele bende 3 tane var anlatamam salliyorum şimdi uyursa kalkip yapcam ama ben bi kalktigimi biliyorum sonra hep ayaktayim.tebrik ediyorum
20 gun mu abooww cok ara vermisin arada hamur isi vucudun ihyiyaci var bu hafta bu ihtiyacini gidermen lazim . kotu niyetli solemeiom gercekten
Eski erkek arkadaşı sorunsalı..adam işi gücü bırakıp burdaki konuşmalarımı falan okumuş sinir oldum..yol verin gideyim benimmmm seyahat cümlem oldu artık durmadan gezince Beni tanıyan herkes bilir
Evet biz de yarışalımm bu haftaa çok istiyoruz
Herkese gunaydinnnn
Bol eksili, bol sporlu, sendromsuz haftalar dilerim
kaptan ben zaten biriyle yarışıyorum, getir önüme 3 kişi daha.. hepsiyle bu kiloyla yarışırım :)
canlat siz uyuyonuzmu daha yaaa oooo ben coktan sokaklara döküldüm
canlat siz uyuyonuzmu daha yaaa oooo ben coktan sokaklara döküldüm
Beni de kat canim asker nobeti 1-3-5 arti sabah ictimasi yaptimseni yaramaz kız:) biz 6 da uyandık.. en azından ben.. bu arada iyi ki doğdun :)
Beni de kat canim asker nobeti 1-3-5 arti sabah ictimasi yaptim
Canim buarda boyle kuru kuru kutlanmazki pastacik borekcik gonder bence rakiplermize cumayi erkenden kutlasinlar
Dünkü menüm
Sabah
Sahanda yumurta 1adet
Bir dilim ekmek
Çay
Öğlen altı kaşık patates salatası (haşlama patates iki kaşık zeytinyağı ve yarım limon bir çay kaşığı kırmızı biber ve tuz ile hazırladım)
İki minik poğaça
(Misafirim vardı)
İki bardak çay
Akşam yine misafir vardı
İki kaşık tavuk sote
Yarım kepce çorba ilgazdan kalan:)
İki kaşık pilav
Salata karisik
Bikac kaşık kuru fasulye
Spor maalesef yok
İki lt su
ay bunları okuyunca kendimden utanıyorum.. çoluk çocuk yok, yine de yürümeye vaktim yok.. kendi kendimi kınadım... :)
Kizlar bu arada bugun 4. takimdan edasofinin dogumgunuymus. pasta borek ne varsa gonderdim
kaptanım ıq na sağlık.güzel düşündün. olanilir mi acaba??
vallahi digeri bence de daha kullanışlı gibi ama senin nikin senin kararın. hoşgeldin
caponum misugim sen o tatlıyı halen saklıyormusun ? ?
mikemmel
Sevgili arkadaşlarım alıntıları sonradan yapıcam ama sizinle dosta güven duşmana korku salan bir haber paylaşayım.Eeğer ki benim tartı kafayı yemediyse ve paralellerin eline geçmediyse şu an cuma günü bildirim yaptığım kilodan bir kilo aşağıdayımevet evet doğru duydunuz.cumadan beri bir kilo inmisim ve reglime iki gün var. Artık bundan sonrasını 4. takim düşünsün degil mi bebeklerim
Yok canim soyle maksat o bende dikkat ederim okuyup yazmissin thanks yoksa niye yazalim buraya bi kac farkli yedigim sey var onun icin yazdim lutfen okuyup yorum yap okAnladım canm Karatay yaptığını bilmiyorum ben kusuruma bakma çok takip edemiyorum soylediysen.. burda amac birbirimizi uyarmak ki bazen farkında olmadan fazla kacirabiliyoruZ başka bi seyden değil yani evet ev yapımı turşu çok faydalı ben sadece ust uste bikac yasaklı gordugum için söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?