Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlım benimki doktor kontrolüne tabi. yediklerim metabolizmamın tam ihtiyacı olan şeylermiş :) öyle söyleniyor. gerçekten de saç dökülmem durdu yine. 13 gün oldu başlayalı. etkisini görmeye başladım..

@derinsu06 ve obezzto cocukla spor yakmak
Cidden cok zor hele bende 3 tane var anlatamam salliyorum şimdi uyursa kalkip yapcam ama ben bi kalktigimi biliyorum sonra hep ayaktayim.tebrik ediyorum

ay bunları okuyunca kendimden utanıyorum.. çoluk çocuk yok, yine de yürümeye vaktim yok.. kendi kendimi kınadım... :)

Eski erkek arkadaşı sorunsalı..adam işi gücü bırakıp burdaki konuşmalarımı falan okumuş sinir oldum..yol verin gideyim benimmmm seyahat cümlem oldu artık durmadan gezince Beni tanıyan herkes bilir

bence adını değiştirdiğini söylediğin mesajları da sil. aratınca çıkar. iz bırakma..

Beni de kat canim asker nobeti 1-3-5 arti sabah ictimasi yaptim

Canim buarda boyle kuru kuru kutlanmazki pastacik borekcik gonder bence rakiplermize cumayi erkenden kutlasinlar

erkenciler kardeşliği :) seninkileri kontrol ettim, neler göndermişsin öyle ya.. maşallah... ben be birşeyler bakayım :)

Canımmm güzel menün birazcık misafir sekteye uğratmış ama yinede çok değil. Bu hafta 4.TAKIM la yarışıyoruz haberin olsun tatlımmm

ay bunları okuyunca kendimden utanıyorum.. çoluk çocuk yok, yine de yürümeye vaktim yok.. kendi kendimi kınadım... :)

Hahahah belkide bu bir dönüm noktası olarak döner sana

Kizlar bu arada bugun 4. takimdan edasofinin dogumgunuymus. pasta borek ne varsa gonderdim

Düşünceli arkadaşlarım benimmm çok iyisiniz iyi yapmışsın...

Sevgili arkadaşlarım alıntıları sonradan yapıcam ama sizinle dosta güven duşmana korku salan bir haber paylaşayım.Eeğer ki benim tartı kafayı yemediyse ve paralellerin eline geçmediyse şu an cuma günü bildirim yaptığım kilodan bir kilo aşağıdayımevet evet doğru duydunuz.cumadan beri bir kilo inmisim ve reglime iki gün var. Artık bundan sonrasını 4. takim düşünsün degil mi bebeklerim

Hahahah kesinlikle harikasın...

Yok canim soyle maksat o bende dikkat ederim okuyup yazmissin thanks yoksa niye yazalim buraya bi kac farkli yedigim sey var onun icin yazdim lutfen okuyup yorum yap ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…