- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Canim sesten etkilenirmi diye uzuluyorum ama baskada imkan yok onuda hergun yapamiyorumSeninde için rahat o zaman aynen ilk çocuk bizimki
Baaaakk baaaakkk çıldırtma beni ben hala takıma giremediğim için benimkiler sayılmayacak diye çok üzülüyorum İlla gidip zorla tarttıracaksın beniSevgili arkadaşlarım alıntıları sonradan yapıcam ama sizinle dosta güven duşmana korku salan bir haber paylaşayım.Eeğer ki benim tartı kafayı yemediyse ve paralellerin eline geçmediyse şu an cuma günü bildirim yaptığım kilodan bir kilo aşağıdayımevet evet doğru duydunuz.cumadan beri bir kilo inmisim ve reglime iki gün var. Artık bundan sonrasını 4. takim düşünsün degil mi bebeklerim
Baaaakk baaaakkk çıldırtma beni ben hala takıma giremediğim için benimkiler sayılmayacak diye çok üzülüyorum İlla gidip zorla tarttıracaksın beni
Günaydın kızlar .. ben karar verdim ayça kayanın sayarak zayfıla diyetini yapıcam. bir ara kısa bir süre yapmştm mantıklı ve makuldü. 10 dilim değil 5 dilim ekmek var53333 diye geçiyor kitabını almıştım daha önce evde vardı. kiloya göre de değişiyor. ben 10 dilimle kilo alacağım yoksa
Uyanmiyosa sıkıntı olmaz canm eskiler sokağa büyüttürmüş çocuklarıni biz niye üzülelim tatlım elinden geleni yapıyorsun onun için bırakıp gidip yapmiyoruz ya rahat olsun içinCanim sesten etkilenirmi diye uzuluyorum ama baskada imkan yok onuda hergun yapamiyorum
Evet ya gittiğimden beri gram vermedim aldım hattaCanımmm yenilerde yarışıyor sayılacak
Canımmmm sende endişelendin dimi? Aslında haklısın da okadar ekmek olmaz bende olsam yemem. Aaaa yap bakalım nasıl bir şeymiş bizde öğreniriz
Süper Bir haber buSevgili arkadaşlarım alıntıları sonradan yapıcam ama sizinle dosta güven duşmana korku salan bir haber paylaşayım.Eeğer ki benim tartı kafayı yemediyse ve paralellerin eline geçmediyse şu an cuma günü bildirim yaptığım kilodan bir kilo aşağıdayımevet evet doğru duydunuz.cumadan beri bir kilo inmisim ve reglime iki gün var. Artık bundan sonrasını 4. takim düşünsün degil mi bebeklerim
saol canim :) uyanmakla yurumek arasinda fark var sekerim :)seni yaramaz kız:) biz 6 da uyandık.. en azından ben.. bu arada iyi ki doğdun :)
yom kiz yorma kendini yat dinlen :)ay bunları okuyunca kendimden utanıyorum.. çoluk çocuk yok, yine de yürümeye vaktim yok.. kendi kendimi kınadım... :)
Canim iykide gelmissin sen boyle gaz verdikce ben daha cok dikkat ederimobezzto canim o tartida bi problem olmus pili azalinca kg da eksi gosterio :)
Canim iykide gelmissin sen boyle gaz verdikce ben daha cok dikkat ederim
Tatlışım benim iki hafta bana zaten spor yok.. Metabolizmayı yormamam gerekiyor.. Bu hafta bitiyor 2. Haftam. Ben de ufaktan hareketlenmeye başlayacağım :)nefertityy canım belkide kendine uygun sporu bulamamissindir ben haftata 3 gün zumbaya gidiyordum ikizlerim olmadan gerçekten zevk aliyordum ben yürüyüş ude severek yapiyorum
Günaydın hanımlar yahu yine kendimi tutamadım tartıldım geçen pazartesi diyete başlamıştım 112 deeeeeen 108.4 e düşmüşüm bir haftada, çok keyfim yerinde bu gazla bu hafta coşarım ben :)
Günaydın hanımlar yahu yine kendimi tutamadım tartıldım geçen pazartesi diyete başlamıştım 112 deeeeeen 108.4 e düşmüşüm bir haftada, çok keyfim yerinde bu gazla bu hafta coşarım ben :)
Kaptan april şimdi bizde cuma günkü kilomuzu hesaplayarak bu cumayla farka bakıp ona göre yarisacagiz değil miYeni üyelerimiz
@reynax Başlangıç 8 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63
@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53
obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68
caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 70
nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65
Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57
derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85
A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77
Çok sağol canım hep beraber verip kurtulcaz inşCanim tebriklerr cok sevindim adina darisi basimizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?