Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Baaaakk baaaakkk çıldırtma beni ben hala takıma giremediğim için benimkiler sayılmayacak diye çok üzülüyorum İlla gidip zorla tarttıracaksın beni

Günaydın kızlar .. ben karar verdim ayça kayanın sayarak zayfıla diyetini yapıcam. bir ara kısa bir süre yapmştm mantıklı ve makuldü. 10 dilim değil 5 dilim ekmek var 53333 diye geçiyor kitabını almıştım daha önce evde vardı. kiloya göre de değişiyor. ben 10 dilimle kilo alacağım yoksa

Dünkü menüm

Sabah 11
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
1 yumurta haslama
3 zeytin
Çay

Ara 16
1 yk kuru üzüm
2 ceviz

Akşam 18
2 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt

Ara 21
Bir elma
İki kasik yogurt

2 litre su
Spor yok hsonu yapmıyorum genelde

Baaaakk baaaakkk çıldırtma beni ben hala takıma giremediğim için benimkiler sayılmayacak diye çok üzülüyorum İlla gidip zorla tarttıracaksın beni

Canımmm yenilerde yarışıyor sayılacak

Canımmmm sende endişelendin dimi? Aslında haklısın da okadar ekmek olmaz bende olsam yemem. Aaaa yap bakalım nasıl bir şeymiş bizde öğreniriz

Canim sesten etkilenirmi diye uzuluyorum ama baskada imkan yok onuda hergun yapamiyorum
Uyanmiyosa sıkıntı olmaz canm eskiler sokağa büyüttürmüş çocuklarıni biz niye üzülelim tatlım elinden geleni yapıyorsun onun için bırakıp gidip yapmiyoruz ya rahat olsun için

Canımmm yenilerde yarışıyor sayılacak

Canımmmm sende endişelendin dimi? Aslında haklısın da okadar ekmek olmaz bende olsam yemem. Aaaa yap bakalım nasıl bir şeymiş bizde öğreniriz
Evet ya gittiğimden beri gram vermedim aldım hatta
53333 diye oluyor. 5 porsiyon tahıl, 3 porsiyon et(peynir yumurta et), 3 porsiyon süt( süt yoğurt kefir), 3 porsiyon meyve, 3 porsiton yağ(zeytin,ceviz,badem, ayrıca pişmiş sebze yemeklerimde 1 porsiyon yağ olarak alıyor) sınırsız çiğ sebze .. ben kısaca yazdımm daha kapsamlı ve geniş aslında. bende kitabı vardı ordan okudum.

Süper Bir haber bu

nefertityy canım belkide kendine uygun sporu bulamamissindir ben haftata 3 gün zumbaya gidiyordum ikizlerim olmadan gerçekten zevk aliyordum ben yürüyüş ude severek yapiyorum
Tatlışım benim iki hafta bana zaten spor yok.. Metabolizmayı yormamam gerekiyor.. Bu hafta bitiyor 2. Haftam. Ben de ufaktan hareketlenmeye başlayacağım :)

eda-sofi cim, benimkiler yattığım yerden gidiyor sen merak etme..

Günaydın hanımlar yahu yine kendimi tutamadım tartıldım geçen pazartesi diyete başlamıştım 112 deeeeeen 108.4 e düşmüşüm bir haftada, çok keyfim yerinde bu gazla bu hafta coşarım ben :)

Harikasın başardın İşteee kırdın zincirlerini bu hafta dahada iyi olacaksın zamanla daha da iyi tabii ki...

Kaptan april şimdi bizde cuma günkü kilomuzu hesaplayarak bu cumayla farka bakıp ona göre yarisacagiz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…