Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence de boşuna heyecanlanmasınlar biz kazanıcazzz

evet tabii ki zorla değil ama hiç değilse iki hafta denesin, sporunu yapsın . baktı olmuyor sen yoluna ben yoluma der kaptanım yanlışmıyım??

allahim oohhhh yandan 600 gr vermisim oohhhhh misir gibi patlayin
bebeğim cumadan beri bir kilom gitmiş . bu durumda kim çatlar kim patlar konuşmayalım istersen

Ayenn ya bakalım nasıl olacak ben de hiç gitmeseydim kendi bildiğimle de yapardım diyorumm bazen aama güven önmli gerçekten ya
bu şekilde düşünme. benim listemede dışarıdan bakıldığında çok gibi gözüküyor hatta arkadaşlar bir öğüne iki dilim fazla bile dediler.ama ben Hayır dr. bu sekilde verdi dedim yedim yemegimi yaptım sporumu sonuç ufak ufak gidiyor.sende önce dietini bir uygula iki hafta bakalım sonuç ne olacak

her sabah tartılmayan bizden değil nefertityy
Ama kızlar amacımız kilo kaybetmek değil, sağlıklı hayata uyum sağlamak.. Tartıda gördüklerimiz sadece sayıdan ibaret.. Bunu yaşam tarzı haline getirmek için tartıyla bağımızı kesip gerçekten sağlıklı beslenmeye odaklanmalıyız.. Biraz fazla felsefik oldu ama bu yaşıma kadar bunu tecrübe ettim ben. Aksi halde ben de şöyle oluyordu, ay nasılsa kilo verdim, bunu yesem ne olur sanki.. Ama birşeyler oluyor, yine kilo alınıyor işte..

kesinlikle öyle . ben değerli rakibem neferimin lafı üzerine söyledim ama ben artık diet değil bütün hayatımı bu saglikli beslenme üzerine inşa etmek istiyorum ve cok hızlı kilo vermekte istemiyorum açıkçası . diyetisyenimle de bunu konuştum beni olabildiğince yavaş ama sağlıklı zayıflatınki ben bu düzene alışayım dedim.

Kesinlikleee zaten ben hergün tartilmaya karşıyım ben aslaa kilo verme sürecinde hiç aralarda tartılmam. Sadece cumadan cumaya. Önemli olan kalıcı kilo verebilmek haklısın. Eminim ki hepimizde öyle yapıyoruz. Özellikle sporla verilirse o kilo kalıcıdır korkmayın kızlar

zaten topu topu 3 ana öğün yapıyorum. Öğün aralarım 5 saat. Gerçi yediklerimi yazarken çok rahat oluyor, 3 satırda bitiyor.. :)
Ondan ağzımın tadı yok ApriL_2007 kaptanım.. Ama size yazdıktan sonra yaklaşık yarım litre su içtim.. Enerji geldi, motivasyon oldu...

hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedim

vallahi şu saat oldu halen spor yapmadım . ancak kk da lak lak. konuşmaylada gitmiyor ki bu meretbulaşık makinesi için tamirci gelecekti onu bekliyorum . elim kolum bağlı kaldım

Gelip gider İnşaAllah hemen. Bak ben 5 gibi yürüyüş yapacağım sende yap katıl bana sporumuzu yapalım :)))))) spor yapmadan uyumak yok kızlar hakedeceksiniz o uykuyu heyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…