- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
allahim oohhhh yandan600 gr vermisim oohhhhh misir gibi patlayin
Bence de boşuna heyecanlanmasınlar biz kazanıcazzzo sizin harikalığınız kaptanımıss
sana sağlam bir erol taş gülüşü yolluyorum hahahahhhhhhhhkıskandın dimi itiraf et. nazar etme ne olur çalış senin de olur
ayy bu takımı alkışlamaktan ellerim acıdı amaaane kadar da rakip seçilmemesi gereken bir takım olduk böyle. 4. takımın yerinde olsam boşuna çabalamazdım
Çok çok teşekkürlerHey maşallah :) tebrik tebrik ediyorummm.. yarın sabah ben de tartılıcam ya banane.. Bu arkadaş, insanı hefeslendiriyorsunuz..
Wc ye girip cikip tartilip seviniyosun herhaldeallahim oohhhh yandan600 gr vermisim oohhhhh misir gibi patlayin
evet tabii ki zorla değil ama hiç değilse iki hafta denesin, sporunu yapsın . baktı olmuyor sen yoluna ben yoluma der kaptanım yanlışmıyım??Canımmm @asena_91 içi hiç rahat değil ki kendi bile inanmadığı diyeti nasıl yapsın. Bende bikeresinde diyetisyenimden memnun kalmadım motive etmedi beni bıraktım. İllaki onunla yola devam etmeyi seçmedim. İyide yapmışım hiç pişman değilim zorla değil ki
bebeğim cumadan beri bir kilom gitmiş . bu durumda kim çatlar kim patlar konuşmayalım istersenallahim oohhhh yandan600 gr vermisim oohhhhh misir gibi patlayin
bu şekilde düşünme. benim listemede dışarıdan bakıldığında çok gibi gözüküyor hatta arkadaşlar bir öğüne iki dilim fazla bile dediler.ama ben Hayır dr. bu sekilde verdi dedim yedim yemegimi yaptım sporumu sonuç ufak ufak gidiyor.sende önce dietini bir uygula iki hafta bakalım sonuç ne olacakAyenn ya bakalım nasıl olacak ben de hiç gitmeseydim kendi bildiğimle de yapardım diyorumm bazenaama güven önmli gerçekten ya
hey massallah ne bacak varmış beeNeee 600 gramcikmi verdin
Ben tek bacagimdan veriyorum onu
Neee 600 gramcikmi verdin
Ben tek bacagimdan veriyorum onu
Wc ye girip cikip tartilip seviniyosun herhalde
Ama kızlar amacımız kilo kaybetmek değil, sağlıklı hayata uyum sağlamak.. Tartıda gördüklerimiz sadece sayıdan ibaret.. Bunu yaşam tarzı haline getirmek için tartıyla bağımızı kesip gerçekten sağlıklı beslenmeye odaklanmalıyız.. Biraz fazla felsefik oldu ama bu yaşıma kadar bunu tecrübe ettim ben. Aksi halde ben de şöyle oluyordu, ay nasılsa kilo verdim, bunu yesem ne olur sanki.. Ama birşeyler oluyor, yine kilo alınıyor işte..
hey massallah ne bacak varmış bee
Sana güveniyorum :) sıkma kendini ödem yapmasınevet biraz uzun gibi. benimki yarın yani bir hafta sonra. sıkıntısı bastı bugünden
hey massallah ne bacak varmış bee
Ayyyy koptum harikasınız kizlar
kesinlikle öyle . ben değerli rakibem neferimin lafı üzerine söyledim ama ben artık diet değil bütün hayatımı bu saglikli beslenme üzerine inşa etmek istiyorum ve cok hızlı kilo vermekte istemiyorum açıkçası . diyetisyenimle de bunu konuştum beni olabildiğince yavaş ama sağlıklı zayıflatınki ben bu düzene alışayım dedim.Ama kızlar amacımız kilo kaybetmek değil, sağlıklı hayata uyum sağlamak.. Tartıda gördüklerimiz sadece sayıdan ibaret.. Bunu yaşam tarzı haline getirmek için tartıyla bağımızı kesip gerçekten sağlıklı beslenmeye odaklanmalıyız.. Biraz fazla felsefik oldu ama bu yaşıma kadar bunu tecrübe ettim ben. Aksi halde ben de şöyle oluyordu, ay nasılsa kilo verdim, bunu yesem ne olur sanki.. Ama birşeyler oluyor, yine kilo alınıyor işte..
Ama kızlar amacımız kilo kaybetmek değil, sağlıklı hayata uyum sağlamak.. Tartıda gördüklerimiz sadece sayıdan ibaret.. Bunu yaşam tarzı haline getirmek için tartıyla bağımızı kesip gerçekten sağlıklı beslenmeye odaklanmalıyız.. Biraz fazla felsefik oldu ama bu yaşıma kadar bunu tecrübe ettim ben. Aksi halde ben de şöyle oluyordu, ay nasılsa kilo verdim, bunu yesem ne olur sanki.. Ama birşeyler oluyor, yine kilo alınıyor işte..
vallahi şu saat oldu halen spor yapmadım . ancak kk da lak lak. konuşmaylada gitmiyor ki bu meretSana güveniyorum :) sıkma kendini ödem yapmasın
2016 patlican bacak guzeli
Benim motivasyon kaynagim
1. kayinvalidecigim
2. grup-4 uyeleri ozellikle edacigim
O zaman plank yap yat yere hadi.. 5*30sn.. O karın kaslarını bi hissetvallahi şu saat oldu halen spor yapmadım . ancak kk da lak lak. konuşmaylada gitmiyor ki bu meretbulaşık makinesi için tamirci gelecekti onu bekliyorum . elim kolum bağlı kaldım
hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedimKesinlikleee zaten ben hergün tartilmaya karşıyım ben aslaa kilo verme sürecinde hiç aralarda tartılmam. Sadece cumadan cumaya. Önemli olan kalıcı kilo verebilmek haklısın. Eminim ki hepimizde öyle yapıyoruz. Özellikle sporla verilirse o kilo kalıcıdır korkmayın kızlar
vallahi şu saat oldu halen spor yapmadım . ancak kk da lak lak. konuşmaylada gitmiyor ki bu meretbulaşık makinesi için tamirci gelecekti onu bekliyorum . elim kolum bağlı kaldım
eneee öl de daha iyiO zaman plank yap yat yere hadi.. 5*30sn.. O karın kaslarını bi hisset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?