- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Gecmis olsun canimGirebilmosken dünkü menumu de yazayım
Sabah bir bardak ılık süt
Öğlen bir mandalina
Akşam da bisey yemezdm de kvler geldi onlara yemek yapınca azcik bende yedim
Dort beş kaşık bakla yoğurtlu
Bikac kaşık da ev yapımı makarna aldım
İki bardak çay
İki lt su
Hastayım kızlar boğazım sisti migrenim tuttu bugün burnum akmaya başladı ve gece reglim başladı
Bir de bu ayın son haftası Ahmet marankinin bahsettiği bir detoks programı var ona me dersiniz ???Canımmm inanma öyle şeylere Detoks derler yaparsın sonra hop iki mislini geri aldırır!
Evet çok güzel olmuş
Ekmek yerine mi yedin yufka. İlk görünce beğenmedim ama vardır seninde bildiğin kendin yapıyorsun sanırım...
Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum.hedef kg nedir??
Hiç sorma, sağol canım,aslında işini iyi yapan birine gidildiğinde korkucak bişi yok ama talihsizlik işte, benimde hamileyken başlamıştı 20 liğin acısı ama yok hamilelik yok doğum yok emzirme derken ertele ertele bugüne kaldı canım, eşimle gitmiştik kapıda bekliyordu ağlayarak çıksam olay büyür diye gözümü silip çıktım ama anladı tabi tutturdu ne oldu diye, bişi yapmazdı asla ama ben söylemedim, tartışma çıksın istemedim, arabada anlatırım diye sağlık merkezinden çıkardım ama zaten yapacağını yapmış işe dönmüştü geri, ne kadar yer varsa şikayet etmişderinsu06 canım cok gecmis olsun ben yeni okudum cok korkuyorum disciden ve düzenli dislerimi fircaliyorum misvak kullaniyorum cocularim tüp bebek tedavisinde kullandigim ilaçlar disimi sarartti ve hamileligim dislerim dislerim durduk yere döküldü.Bence soylesin esine orda neyse ve cok iyi vermissin tebrik ederim.
Önemli değil:) bikac kisiyiz yiyoruz yiyoruz iste haha
ApriL_2007 Kaptanim sagol iyki varsin ben biraz daha fazla veririm diye düşünüyordum hatta sabah seker hapima yeniden baslasammmi diye düşündüm (doktorum yazdi hapi) sonrada hap beni kötü yapiyo bide regl olamiyorum ilac yazcak doktor esim gitmedi biraz daha yürüyüş arttirim bende yavas yavas verim.Ben doguma kadar annemlerdeydim 110 kilo ile dogursum ilk 3 ay 95.6 oldum eve geldigimde esim 88 di ben bazi haftalar sadece 100 gram veriyordum bana takiliyordu verdinmi diye simdi esim 92 ben 83.8 vercem inş
Bir de bu ayın son haftası Ahmet marankinin bahsettiği bir detoks programı var ona me dersiniz ???
jun_misugi canim ben yedim tursuyu afrodit beni uyardı ama ben öyle fazla yemedim 2 3 dilim zaten aci bu hafta onuda yemem
Benimle yarışcam diğyeee kiloları karıştırıp beni komplekslere soktun
Dün internetten baktım şimdi Ahmet maranki diyor ki bu ayın 24-31 aralık tarihi arasında detoks zamanıdır 1 hafta boyunca 4-8 kilo veriliyor ve bütün toksinlerden arınıyorsunuz eşim çok heveslendi yapalım diyor ben sütüm kesilir mi acaba diye korkuyorum , kahvaltıda 1 bardak meyve suyu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı öğlen 1 tabak haşlanmış sebze akşam 1 tabak salata be kuruyemiş bir avuç yenebilirmiş bazı detaylarda var çok dikkatli okumadım ama belki benim insülin direnci kırılırsa haftada 100 G değil 1 kilo vermeye başlar mıyım diye heveslendim :)!!
Benimle yarışcam diğyeee kiloları karıştırıp beni komplekslere soktun
Ama benimle yarış, kimselere vermem seni.. Senden öndeyim ona göre, farkı açma sakın
Ben de inanmıyorum bir kere yapmıştım 3 ten sonra yemedim 10 günde 5 kilo verdim sonra 10 günde 5 kilo aldım :)Canımmm sen o dediğin şeyleri zaten o şekilde yersen kilo verirsin o kadar az ki ! Yinede kendin bilirsin. Ben sadece inanmıyorum öyle mucizelere...
Hahahh kapışma var haydeeee haftaya sıkı başladık. Bende istiyorum benim kilolarda bir savaşçı ruhu :)))))
Ben de inanmıyorum bir kere yapmıştım 3 ten sonra yemedim 10 günde 5 kilo verdim sonra 10 günde 5 kilo aldım :)
Kaptanım sen 6 ay bekle bizobezzto ile sana rakip olacağız :) dayan sık dişini :)))
Sütüm de azalsın istemiyorum ya şimdi bunu yaparım azalırsa kendime çok kızarım , benim 20 kilo fazlam var ben yıllarca burdayım ya bu insülin direncini kırmazsam ayda 1 kilo vererek 2 yılda anca zayıflarımİşte böyle riski var Canımmm iyi düşün. Düzenli sağlıklı ve sporlu hayat sürdükçe o kilolar zaten gidecek
Aslında geçen hafta konuşulmuştu sanki. ikili olarak grup olursa yarış ve takip konusunda daha iyi olur diyeHahahh kapışma var haydeeee haftaya sıkı başladık. Bende istiyorum benim kilolarda bir savaşçı ruhu :)))))
Sütüm de azalsın istemiyorum ya şimdi bunu yaparım azalırsa kendime çok kızarım , benim 20 kilo fazlam var ben yıllarca burdayım ya bu insülin direncini kırmazsam ayda 1 kilo vererek 2 yılda anca zayıflarım
Aslında geçen hafta konuşulmuştu sanki. ikili olarak grup olursa yarış ve takip konusunda daha iyi olur diye
Böyle bir uygulama güzel olabilir aslında
Hadi yaSagol canim sana 24 kisiii ooooo cokmus dedim bana da geliyolar. bu aksam haberi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?