Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gecmis olsun canim

ApriL_2007 Kaptanim sagol iyki varsin ben biraz daha fazla veririm diye düşünüyordum hatta sabah seker hapima yeniden baslasammmi diye düşündüm (doktorum yazdi hapi) sonrada hap beni kötü yapiyo bide regl olamiyorum ilac yazcak doktor esim gitmedi biraz daha yürüyüş arttirim bende yavas yavas verim.Ben doguma kadar annemlerdeydim 110 kilo ile dogursum ilk 3 ay 95.6 oldum eve geldigimde esim 88 di ben bazi haftalar sadece 100 gram veriyordum bana takiliyordu verdinmi diye simdi esim 92 ben 83.8 vercem inş

Bir de bu ayın son haftası Ahmet marankinin bahsettiği bir detoks programı var ona me dersiniz ???

Hiç sorma, sağol canım,aslında işini iyi yapan birine gidildiğinde korkucak bişi yok ama talihsizlik işte, benimde hamileyken başlamıştı 20 liğin acısı ama yok hamilelik yok doğum yok emzirme derken ertele ertele bugüne kaldı canım, eşimle gitmiştik kapıda bekliyordu ağlayarak çıksam olay büyür diye gözümü silip çıktım ama anladı tabi tutturdu ne oldu diye, bişi yapmazdı asla ama ben söylemedim, tartışma çıksın istemedim, arabada anlatırım diye sağlık merkezinden çıkardım ama zaten yapacağını yapmış işe dönmüştü geri, ne kadar yer varsa şikayet etmiş

Kahvaltı 10:00 :dönderme (Yumurta ev yapimi yufya ile yapiliyor) peynir bol ceviz
15 30:cig fındık
17 1tabak yesil fasulye, haşlama karnibahar, yogurt ( yarim muz ezdim 1 hurma 2 tane kuru kayisi koydum üstüne tarcin ve ceviz atip yedim)
Su içiyorum bolca
spor: 50 dk yürüyüş (bide temizlik yaptim bugün) hepinize iyi geceler

Önemli değil:) bikac kisiyiz yiyoruz yiyoruz iste haha

Aferim yiyin yiyin afiyet olsun Ohhh...

Bu şeker hapı dediğin glifor mu? Bende 1 hafta kullanmıştım Ayyy mahvoldum bıraktım...

Bir de bu ayın son haftası Ahmet marankinin bahsettiği bir detoks programı var ona me dersiniz ???

Açıkla biraz bakalım. İlla yapmaya niyetin var belli oldu :)))))

jun_misugi canim ben yedim tursuyu afrodit beni uyardı ama ben öyle fazla yemedim 2 3 dilim zaten aci bu hafta onuda yemem

Heee canımm şu küçük acı yeşiller diyette olabilir. Bikaç tane menün de yazmaya bile gerek yok onları

Dün internetten baktım şimdi Ahmet maranki diyor ki bu ayın 24-31 aralık tarihi arasında detoks zamanıdır 1 hafta boyunca 4-8 kilo veriliyor ve bütün toksinlerden arınıyorsunuz eşim çok heveslendi yapalım diyor ben sütüm kesilir mi acaba diye korkuyorum , kahvaltıda 1 bardak meyve suyu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı öğlen 1 tabak haşlanmış sebze akşam 1 tabak salata be kuruyemiş bir avuç yenebilirmiş bazı detaylarda var çok dikkatli okumadım ama belki benim insülin direnci kırılırsa haftada 100 G değil 1 kilo vermeye başlar mıyım diye heveslendim :)!!

Canımmm sen o dediğin şeyleri zaten o şekilde yersen kilo verirsin o kadar az ki ! Yinede kendin bilirsin. Ben sadece inanmıyorum öyle mucizelere...

Benimle yarışcam diğyeee kiloları karıştırıp beni komplekslere soktun

Ama benimle yarış, kimselere vermem seni.. Senden öndeyim ona göre, farkı açma sakın

Hahahh kapışma var haydeeee haftaya sıkı başladık. Bende istiyorum benim kilolarda bir savaşçı ruhu :)))))

İşte böyle riski var Canımmm iyi düşün. Düzenli sağlıklı ve sporlu hayat sürdükçe o kilolar zaten gidecek
Sütüm de azalsın istemiyorum ya şimdi bunu yaparım azalırsa kendime çok kızarım , benim 20 kilo fazlam var ben yıllarca burdayım ya bu insülin direncini kırmazsam ayda 1 kilo vererek 2 yılda anca zayıflarım

Sen Ver de iki yılda ver nolcak? Karamsarlık yapma canım hevesli ol. Dön bir bak ardına acaba çok çaba harcıyormusun acaba? Hatayı hep insüline bağlama unut onu!!

Aslında geçen hafta konuşulmuştu sanki. ikili olarak grup olursa yarış ve takip konusunda daha iyi olur diye
Böyle bir uygulama güzel olabilir aslında

He heee yapacak kişide benim söz ilk fırsatta yapacağım. Ama gerçekten bazen hiç zamanım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…