Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar 21 günde 21 kilo adlı bir detoks kitabı varmış yeni duydum okuyan var mı???

Canımmm inanma öyle şeylere Detoks derler yaparsın sonra hop iki mislini geri aldırır!

Evet çok güzel olmuş

Ekmek yerine mi yedin yufka. İlk görünce beğenmedim ama vardır seninde bildiğin kendin yapıyorsun sanırım...

Merhaba arkadaşlar ben de size katildim :) yarindan itibaren ne yedigimi ne spor yaptigimi yazacagim herkese kolay gelsin kilom 74.7 boy 160

Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum. hedef kg nedir??

bugünkü mönüm

sabah:haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , domates , jambon , iki dilim ekmek

ara:yok

öğle :bir paket diet bisküvi

ara:yok

akşam :kapuska , yoğurt , iki dilim ekmek

su:1.5 litre
spor: yok
Su az bitanem gerisi çok iyi bugün ara Öğün yapmamissin yapmayacak misin ki artik

Menüm
Sabah 08:00 iki dilim ekmek omlet(yarım) peynir zeytin 2kasik yoğurt, incir reçeli bir tatlı kaşığı
11:00 special k bi kase
14:00 5 er adet antep fıstığı ve fındık bir kuru kayısı ve lactamil bir br
16:30 kuru sebze turlusu iki dilim ekmek
20:00 antep fıstığı 4adet, pestil bir tane ve 20 çekirdek
30 dk yuruyus
2.5 lt su

Ben yapmaya karar verirsem alayim tarifi tatlım çok teşekkürler menü süper

Benim bugünkü menüm
Sabah tereyagında 2 yumurta peynir zeytin badem
Ara öğün öğle yemeği yok
akşam bir tabak kuru fasulye 6 yemek kaşığı bulgur pilavı ayran salata 1 saat spor 2 lt su yatana kadar da içerim 2,5 olur

evet ekmek yerine yedim. nadiren alırız . farklılık oluyor çorbayla beraber 6 dilim ekmek oluyor toplam.

Ilk hedefim 65 sonrada 55 :)

724567"]Hoş geldin aramıza bende yeniyim biraz vakit geçirdikten sonra daha da kaynaşırız beraber kiloları veririz[/QUOTE]
Hosbulduk
saglikli bir sekilde veririz INSALLAH

derinsu06 canım cok gecmis olsun ben yeni okudum cok korkuyorum disciden ve düzenli dislerimi fircaliyorum misvak kullaniyorum cocularim tüp bebek tedavisinde kullandigim ilaçlar disimi sarartti ve hamileligim dislerim dislerim durduk yere döküldü.Bence soylesin esine orda neyse ve cok iyi vermissin tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…