Kötü değil tabi ki ama başlangıç zamanında olduğumuz için biraz daha gidebilirdi tabiBence sende çok iyi vermişsin bende biraz ödem vardı o gidince fazla kilo vermiş gibi oldum sanırım
biz de sana teşekkür ederiz kaptanım reisim. bir de gogoşa tabiiKızlar tebrikler KAZANDIK
Hem asıl listede, hemde yeni üye listemizde. Harika bir iş çıkartmışsınız gerçekten başarılarınızın devamını dilerim daima
4. Takımada çok teşekkürler bize bu heyecanı yaşattığı için iyiki varlar
:)Hepinizi tebrik ediyorum kızlar basarinizdan dolayı hep birlikte güzel sonuçlar çıkardınız bundan sonrada inşallah sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam edelim inşallah. Sevgiler ...
Ayh çok sevindimKızlar tebrikler KAZANDIK
Hem asıl listede, hemde yeni üye listemizde. Harika bir iş çıkartmışsınız gerçekten başarılarınızın devamını dilerim daima
4. Takımada çok teşekkürler bize bu heyecanı yaşattığı için iyiki varlar
tebrik ederim kizlar
Teşekkürlerrtebrik ederim kizlar
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar basarinizdan dolayı hep birlikte güzel sonuçlar çıkardınız bundan sonrada inşallah sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam edelim inşallah. Sevgiler ...
Bugünkü menüm
Sabah
3 dilim kadar yufka (75 gr)
1.5 dilim peynir
1 krem peynir
1 tk acısos
Salatalık maydonoz
Melisa çayı
Ara
6 yk yoğurt
3 hurma
3 ceviz
1/2 küçük nar
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk et sote
4 yk taze fasülye kavurması
1 dilim yufka (25 gram)
1 su bardağı kefir
3 lt su
27 dakika bisiklet
P
Asenacim daha once soran olduysa kusura bakma kacirmisimdir yufka dedigin nasil birsey oluyor?
HoşgeldinnnMerhaba arkadaşlar ben de size katildim :) yarindan itibaren ne yedigimi ne spor yaptigimi yazacagim herkese kolay gelsin kilom 74.7 boy 160
HoşgeldinnnMerhaba arkadaşlar ben de size katildim :) yarindan itibaren ne yedigimi ne spor yaptigimi yazacagim herkese kolay gelsin kilom 74.7 boy 160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?