Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tesekkur ederım canım yaaa ama cok duygusalım yaa ole aglak bı haldeyımkıı of reglı donemlerımden nefret edıyorumm su halıme bakk bebeler gıbı aglıyom yasenağlama

jnaz ım hayatım sımdı gordum allah mutlulugunuzu daım etsın evlık yıl donumunuz kutlu olsun canım buda pastanız afıyet olsun yemek ıcın degıl bakmak ıcın sadceee sebı sevıyorummm

anamm bu ne laaaa:1shok:kötükedihüsocokacimcoookcokacimcoook

mafoldumben

ne yedıgımı dusunmım canım mıgdem kalkıyo havaya o kadar cok abandımyemege yanıı yurumedımde ustelıkk karnımda cok agrıyoo

ay bugun cok nazlıyım ya sevgılımınısı cıktı bugun heheh sey her reglı gunumde kaybolmayı adet edınmeye basladıısenağlama onada naz yapamıyom yanı mafoldumben

ya siz ne yapıyosunuz böyle ben anlamıyorum ki.çukolata yemek de nearkadaşlar bu bir yarış ve biz 1.takımız.cuma günü kilolarımızı yazacağız lütfen unutmayın.ben kendimi o kadar yarışma havasına kaptırmıştım ki geçen hafta öteki takım yazılarını inceliyordum benden daha çok kilo veren olmuşmu diye.valla yalanmı söyleyeyim.jnazcım ne yaptığımı sormuşsun anlatayım.normal insanların yedikleri kadar yedim.akşam 7den sonra hiç birşey yemedim,eğer çok açıkırsam bir kase yoğurt yedim yada süt içtim.hergün spor yaptım.bakın bu hafta bende de enerji düşüklüğü oldu,belki havalardandır,ayrıca bende regl olcam canım çok fazla tatlı istiyor ama ölsemde yemem çünkü yersem pişman olacağım.sizde öyle düşünün.bugün tavuk butlarını patates ve soğanla haşladım canım tatlı isteyice az bir parça patatesinden ve yoğurt yedim.çok kızdım size çoook.

tesekkur ederım canım yaaa ama cok duygusalım yaa ole aglak bı haldeyımkıı of reglı donemlerımden nefret edıyorumm su halıme bakk bebeler gıbı aglıyom yasenağlama

benimde sinirim bozuldu tartıda ama bu hafta artk gelriz kendimize inşallah . kaçamaklardan uzak durun kzlarrr ltfenn dayanın ya kendinizi de geçin burası gelsin aklınıza arkadaşlarınız bize verdiğiniz sözler. kendinize verdiğinz sözler. artık bunları düşünerek kaçamak yapmayalım 2 dkkalık zevk için diyetimizin içine ediyoruz buna bnde dahil . 1 ay boyunca elimden geldiği kadar 0 kaçamakla bitirmeye çalşcam ve inşallah 65 olarak gircem bayrama.

çoban çantası diye ot var canım... şiddetli adet kanamaları için... ama çok kötü kokusu var içemiyorum doğru dürüst malesef...:sinifsinif:

gizemcim bak burdada buldum seni... :ecrin_bebek:

:roflol::roflol:

ben de nefret ediyorum.. bi de beni düşün haline şükret bacım... benim her günüm regli... 1 seneyi geçti 1 hafta temiz gezdiğimi bilmem... geçen ay düzeliyo gibiydi ama yok... bi türlü çare bulamadık...:çok üzgünüm:

bugünki yediklerim sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir, şekersiz çay
öğle , 1 kase çorba, 1 tane kadınbudu köfte, 3 kaşık borani
ara: 1 elma
akşam tavuk yemeği 1 dilim kepek ekmeği 1 ayran
ara: 1 nescafe
nöbetçiyimmmm bugünnn

kızlar kendinize gelin bakıyım.cumaya kadar herkes kilo versin.100 gram bile olsa verin lütfen mutlu olursunuz.ben geçen hafta çok verdiğim için kilo verme hızım yavaşladı.bu hafta hiç olmazsa 82 olmak istiyorum.ayrıca spordan dolayımı bilmem ama karnım bir haftada 6 cm incelmiş.

çookk haklısın canıımmm ,sen onlara uyma sakın bozma diyetini,onlar da anladılarbenceee dimi makeeee gizeemmmm
biz acımızdan ölüyoz yemiyoz amaaaa
bak yanımda tiramisular kısrlar yeniyor ama nanaaaaayyyyy yemem yemem bozmam ben diyetimiiiii

wowwww hangi sporu yapıyosun canım...

ben de bitirdim beynimde kaçamağı... artık kilo aldıracak yemekler yapmayacağım 1 ay... pasta börek vs işini bitiriyorum... çikolatayı da bitirdim zaten evdeki...

ben de bitirdim beynimde kaçamağı... artık kilo aldıracak yemekler yapmayacağım 1 ay... pasta börek vs işini bitiriyorum... çikolatayı da bitirdim zaten evdeki...

ohoo sen bide pasta börek mi yapıyosun alsanaalsanasmile:icecream:

evet canım.hayatta tek dayanamadığım şey dondurma diyordum,yanımda yediler ama ben yemedim.dün pasta,börek ikram ediyorlar ama ben yemem de yemem

canım günde en az yarım saat yürüyorum.haftada en az 3 gün spor salonuna gidiyorum.bu hafta yüzmeye de yazılmayı düşünüyorum

bu yazılanlar sızı tatmın ettımı kızlar

merak ettım de yanls anlamayınn

gız3mm takımda eskılerdensın hadı sana sorım sence benım kastım boyle bıseymısdyıı daha yaratıcı eylem beklıyorum kızlar sozler cunku cogu zman yeterlı olmuyo

kastım su bakım bayram akadar olan kamp yerı actık ozellıkle geyık bolumunde acıldıkı gırgır samata pür nese olsun dıye ama uyrayıp ne zman baslıyoruz dıyıp kacıyosunuz

hadı bakım anlatabıldım zannımca kendımıı burası 1 takım dıger takımlardan ayıran bıcok ozellıgımız var hadı kızlarr potısler havaya
yarın sabah herkes evınden cıkmadan ıse gıden okulla gıden vs vs kamp alanına ugrayıp sabah kahvaltısını yazıcak ve yesıl cayını ıcıek herkes kahvaltı edıp cıksın evınden evde kalanlarda en gec 9 da kamp alanında olsun kahvaltısını yazsın

aksam donuste yıne kamp alanına spor ve aksam menusu ıcın ok mı koca potıslı kader arkadaslarım

yanı bende zıvanadan cıkıyorum allam yaa nerde benım sıgaram bugun sıgarayı az ıctım ondanmı oburlastımkıı

iyi geceler kızlarr
yatmadan bakayım dedim soğan suyumu da kaynattım onuda içip yatacağım zaten 8 den sonra bişeyde yemedim bol bol su içtim

canımıniçii yazdıklarında çok haklısın
hatırlıyor musun ramazanda ne kadarda hevesliydik şimdi tekrar o modu bulmamız lazım
bunun içinde paylaşım şart
hem ne oldu bizim koçluk kuzuluk sistemimiz takımda kalabalıklaşmışken tekrar başlayalım bence
hadii çık bakalım şu karamsar halden tamamen hormonlarının etkisindesin

jnaz ım hayatım sımdı gordum allah mutlulugunuzu daım etsın evlık yıl donumunuz kutlu olsun canım buda pastanız afıyet olsun yemek ıcın degıl bakmak ıcın sadceee sebı sevıyorummm
teşekkürler bitanemmmm
bende çok seviyorum seniiopuyorumnanaktan
cumbocum çok sağol canımmopuyorumnanaktan
bak işte olay bu canım yarışmada olduğumuzu ve birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu unutmamamız lazım
yazdıklarınıda kopyalayacağım

make cim ben geyikte açtığını unutmuşum burdan anlatacağız diye biliyordum
yarın ilk işim bakmak olacak

herkese günaydınnn...a.s.
dün çikolata kutusuna saldırmama rağmen 200 gr vermişim....:hooray:
ama akşam stepperda çalıştım baya...kaydirigubbakcemile2
bu gün ve önümüzdeki 1 ay boyunca kaçamakları kaldırıyorum.. sadece 2 gün kaçamak hakkı verdim kendime... kilo verdiğim hafta ödül olacaklar bana...:icecream:
bayrama 57 olarak gireceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…