make çok haklsıın kendimize gelelim artık bende arkadaşlarlaydm kaçgündür eve uğrayamadım doğru dürüst ondan dolayı kaçırdım biraz ama mecbur kaldm . bugünden itibaren düzgünce başlıyorum bayrama kadarki hedefim 65 eğer olamassam hedefime ulaşamassam kendimi affetmicem . 1 ay kadar var 3-4 kilo vermem lazım inşallah hepberaber veririz . bozmıycam 1 ay boyunca ilk hedefime ulaşırsam gerisi gelir sonrada yılbasına kadar 60 . bu hedeflerimin olması lazım kendimize inanmamz lazım artk . hergün girip sohbet etmeliyiz motive etmeliyiz birbirimzii kızzlarr. makee ağlama sende başarıcaz inşallah
jnaz ım hayatım sımdı gordum allah mutlulugunuzu daım etsın evlık yıl donumunuz kutlu olsun canım buda pastanız afıyet olsun yemek ıcın degıl bakmak ıcın sadceee sebı sevıyorummm
sempatiksalakcinni
kesin çokokrem yemişindirlmaz:
ben ıhlamur bile içemem kokusu kötü olduğu için , bu çay neyle yapılıyor
evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canımm nice yıllaraaaolumunekankayizsmile
tesekkur ederım canım yaaa ama cok duygusalım yaa ole aglak bı haldeyımkıı of reglı donemlerımden nefret edıyorumm su halıme bakk bebeler gıbı aglıyom yasenağlama
sempatiksalakcinni
make çok haklsıın kendimize gelelim artık bende arkadaşlarlaydm kaçgündür eve uğrayamadım doğru dürüst ondan dolayı kaçırdım biraz ama mecbur kaldm . bugünden itibaren düzgünce başlıyorum bayrama kadarki hedefim 65 eğer olamassam hedefime ulaşamassam kendimi affetmicem . 1 ay kadar var 3-4 kilo vermem lazım inşallah hepberaber veririz . bozmıycam 1 ay boyunca ilk hedefime ulaşırsam gerisi gelir sonrada yılbasına kadar 60 . bu hedeflerimin olması lazım kendimize inanmamz lazım artk . hergün girip sohbet etmeliyiz motive etmeliyiz birbirimzii kızzlarr. makee ağlama sende başarıcaz inşallah
canımm yaaa regl öncesi olduğun için böylesin , 2 güne kadar pammukk gibi olursun
önemli oaln yaptığın şeyin farkında olman , hadi amaaa sen böyle yaparsan biz ne yaparızz , hani ne demişler imam os.... cemaat s.......gül diye didim haaaaayanlış anlama
tesekkur ederım canım yaaa ama cok duygusalım yaa ole aglak bı haldeyımkıı of reglı donemlerımden nefret edıyorumm su halıme bakk bebeler gıbı aglıyom yasenağlama
ya siz ne yapıyosunuz böyle ben anlamıyorum ki.çukolata yemek de nearkadaşlar bu bir yarış ve biz 1.takımız.cuma günü kilolarımızı yazacağız lütfen unutmayın.ben kendimi o kadar yarışma havasına kaptırmıştım ki geçen hafta öteki takım yazılarını inceliyordum benden daha çok kilo veren olmuşmu diye.valla yalanmı söyleyeyim.jnazcım ne yaptığımı sormuşsun anlatayım.normal insanların yedikleri kadar yedim.akşam 7den sonra hiç birşey yemedim,eğer çok açıkırsam bir kase yoğurt yedim yada süt içtim.hergün spor yaptım.bakın bu hafta bende de enerji düşüklüğü oldu,belki havalardandır,ayrıca bende regl olcam canım çok fazla tatlı istiyor ama ölsemde yemem çünkü yersem pişman olacağım.sizde öyle düşünün.bugün tavuk butlarını patates ve soğanla haşladım canım tatlı isteyice az bir parça patatesinden ve yoğurt yedim.çok kızdım size çoook.
kızlar kendinize gelin bakıyım.cumaya kadar herkes kilo versin.100 gram bile olsa verin lütfen mutlu olursunuz.ben geçen hafta çok verdiğim için kilo verme hızım yavaşladı.bu hafta hiç olmazsa 82 olmak istiyorum.ayrıca spordan dolayımı bilmem ama karnım bir haftada 6 cm incelmiş.
wowwww hangi sporu yapıyosun canım...
ben de bitirdim beynimde kaçamağı... artık kilo aldıracak yemekler yapmayacağım 1 ay... pasta börek vs işini bitiriyorum... çikolatayı da bitirdim zaten evdeki...
çookk haklısın canıımmm ,sen onlara uyma sakın bozma diyetini,onlar da anladılarbenceee dimi makeeee gizeemmmm
biz acımızdan ölüyoz yemiyoz amaaaa
bak yanımda tiramisular kısrlar yeniyor ama nanaaaaayyyyy yemem yemem bozmam ben diyetimiiiii
wowwww hangi sporu yapıyosun canım...
ben de bitirdim beynimde kaçamağı... artık kilo aldıracak yemekler yapmayacağım 1 ay... pasta börek vs işini bitiriyorum... çikolatayı da bitirdim zaten evdeki...
canımıniçii yazdıklarında çok haklısınkızlar merhaba
takım malesef kendını kaybetmıs durumda herkes kendı kafasına gore takılıyoo malesef neden boyle nıcın boyle oldu bakıyorum anlamlandıramıyorum sızde takdır edersınızkı sız katılım saglamazsanız burdan bırbırımıze yardımımız olmaz ve yıne takdır edersınızkı bende kılo vermeyee calısıyorum ama artık benımde motıvasyonum dustuu hatta yerlede dıyebılırım 1 saat once yeme krızı gecırdım ve suan aglıyorum bunu kenıme nasıl yaptım dıye herkesın bırbırıne ıhtıyacı var benımde tabıkı sıze acıkcası lutfen bırazdaha bırazdaha bırbırımıze kaynasalım oylekı sunuanladımkılo vermek ole dıldenn cıktıgı gıbı kolay bısey degıl bıcok kılo sabotajcıları ıle karsılasıyoruz gun boyu ben herkesın hedefıne ulasmasını ıstıyorum ama yok bı sorun var ve bı boyle rehavet geldı herkesın uzerıne
sımdı sızden ıstegım hedefe ulasaana kadar herkes bırbırınden sorumlu kılo veremedımı noldu neden verılmedı o hafta o arkadsla daha cok ılgılenelım yeme krızımı gecırdık yada gecırılmek uzere bagıra cagıra anlatalım madem surec uzun ve zorlu lutfen herkes elımın uzerıne elını koysun zıra dusuk motıvasyonumda dahı su aglak ahlımde dahı sızı dusunerekk sunu yazıyosam sızde lutfen bı omuz atıverın
bu hafta sevorane yıne gelemedı takımın yukunu hafıfletmek ıcın ızınlı olarak gosterıcem kızlar ve yenı arkadslar takıma gırdık dıye mucıze beklemeyın mucızeyı ısz yaratacaksınız sadece ıs bırlıgıı
ınanın cok yorgun bıtkın hıssedıyorum kendımı bazen bırakasım gelıyo ama ılk gunden verılmıs sozum var lutfen gayret canlarım
teşekkürler bitanemmmm
jnaz ım hayatım sımdı gordum allah mutlulugunuzu daım etsın evlık yıl donumunuz kutlu olsun canım buda pastanız afıyet olsun yemek ıcın degıl bakmak ıcın sadceee sebı sevıyorummm
cumbocum çok sağol canımmopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
bak işte olay bu canım yarışmada olduğumuzu ve birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu unutmamamız lazımya siz ne yapıyosunuz böyle ben anlamıyorum ki.çukolata yemek de nearkadaşlar bu bir yarış ve biz 1.takımız.cuma günü kilolarımızı yazacağız lütfen unutmayın.ben kendimi o kadar yarışma havasına kaptırmıştım ki geçen hafta öteki takım yazılarını inceliyordum benden daha çok kilo veren olmuşmu diye.valla yalanmı söyleyeyim.jnazcım ne yaptığımı sormuşsun anlatayım.normal insanların yedikleri kadar yedim.akşam 7den sonra hiç birşey yemedim,eğer çok açıkırsam bir kase yoğurt yedim yada süt içtim.hergün spor yaptım.bakın bu hafta bende de enerji düşüklüğü oldu,belki havalardandır,ayrıca bende regl olcam canım çok fazla tatlı istiyor ama ölsemde yemem çünkü yersem pişman olacağım.sizde öyle düşünün.bugün tavuk butlarını patates ve soğanla haşladım canım tatlı isteyice az bir parça patatesinden ve yoğurt yedim.çok kızdım size çoook.
make cim ben geyikte açtığını unutmuşum burdan anlatacağız diye biliyordum
yarın ilk işim bakmak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?