Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ben geçen hafta çok kilo verdiğim için bu hafta kilo vermem yavaşladı ama gelecek hafta yine çok kilo veririm işallah.bu hafta ancak 1 yada 1.5 vereceğim.

kızlar ben geçen hafta çok kilo verdiğim için bu hafta kilo vermem yavaşladı ama gelecek hafta yine çok kilo veririm işallah.bu hafta ancak 1 yada 1.5 vereceğim.

kılo fazlalıgın azaldıkca verdıgın kılo mıktarıda azalıcak canım dert etme yeterkı sen azımle kararla devam et dıyetıne vereliniortak

iyi akşamlar kızlarr
bugün yeni açıyorum pc yi
sabah erken kalktım ama bebek ve evle uğraştım bi dünyada ütüm vardı öğleden sonra da sohbete gittim her çarşamba buluşuyoruz çünkü
akşam 7 idi eve geldiğimde
şimdide oğlumla uğraşıyorum hala uyumadıya
geçmişede baktım ama alıntı yapamadım
aklımda kaldığıyla yorum yapayım
make cim aynı sorun bende de var bişeylere kızayım yada takılayım soluğu mutfakta alıyorum
cumbocum Allah kolaylık versin sana canımya çok zor mesleğin
gizemcim inşallah yarın güzel sonuç alırsın canım
mai beyaz cım sende çok güzel beslenmişsin

aferim canım dokunma sakın.sen kendine olan saygın için yapıyorsun diyeti sakın unutma.çikolatalar sana engel olamaz.

jnaz merispek hoşgeldinz canlarım keşke hep buralarda olsanızda hepberaber bi motive olska yeniden =) ama ben bu hafta çok kararlıyım yani bayrama kadar pes etmek yok . bayramdan sonrada yok tabi ama bayrama kadar kesnlkle kaçamak yok evde gelemesemde açta kalsam dışarda yemycem . kızlar bu haftadan snra herşey daha güzel olcak . ayrıca yarışmadayız bnuda unutmayalım hep derece alırsak bzizimde morelimiz yerine gelir dimi . bence diyet yaparken burayı gözönünde bulundurun kızlar.. valla bn kendmden çok burayı düşünüyorumm kilo veremeynce yada alınca evdekilere bu hafta takımdaki kzlara nasıl diycem ben bunu diyorumm:sinifsinif: hadi kızlar toparlanıyoruzz dmiiiii

bu arada yediklerimi yazmamışım
kahvaltıdan önce soğan suyumu içtim
kahvaltıda k fleks
öğlen 4 tane mercimek köftesi ama yağsız ve tuzsuzlardı
1 tane de tuzlu kurabiye
akşamda yoğurt yedim sadece o kurabiye yi eritmem lazım
farkındayım bugün çok kötü oldu ama misafirlikte ikramlıklardan anca bunları yiyebildim diğerleri çok kaloriliydi
yarında detoks yapmayı düşünüyorum

ahh güzelim keşke çok vaktim olsa benimde aklım sizlerde ama oğlum çok huysuz ve diş çıkarıyor
tam pc yi açıyorum başlıyor
şimdide yanımda bi yandan onu uyutmaya çalışıyorum bir yandan da size yazıyorum
öğlen uyursada o ara işlerimi yapıyorum
ama dediklerinde çok haklısın herşeyden önce birbirimize karşı sorumluluklarımız var
ve biz bir grubuz belli bir amaç için burdayız

ayyy bendemi yapsam acabaa

makecim ekledim aynı adresi istersen sen beni ekle am 73 msj olduğu için yazamıyorum tam adresi merispek ile başla hotmail ile devam et

jnazz evet canım zaten bu takımda olma sebebimiz sizler tarafndan motive edilerek diyeti bozmadan devam etmek . yoksa herkes yapsın dyetini ama steye girmesin sadece kilosunu yazsın olur mu ? o zamn takmda olmanın anlamı ne ki . bz burda motive için takımlardayızz. keşke herkesin vakti olsaa ahh ahh ama olmuyo iştte anlıyorum bnde sizi zaten bnmde işlerim oluyoo okul fln . napalım vaktmz olduğu kadar girelim . sınırları zorlayın kzlarrr kendiniz için motive için yalnız olmadğınızı anlamak için çok gerekli yanii.. ben bu takım olmasa çoktann bırakmıştım sanırım .

jnazzcm anladm cnm bende yapayım bari 2 gün olmasa bile 1 gün yaparım . birazdan hazırlayım bari .

ayyy bendemi yapsam acabaa

çok haklısın tatlım zaten bir ara salmamızın nedenide paylaşımda bulunamamız bence
ama tekrar başladık devamıda gelecek inşallah
bende vakit buldukça daha çok gireceğim
ama make inde dediği gibi bi saat belirleyelim ve toplanalım böyle daha iyi olur mesela akşam 10 -11 benim için uygun sizin içinde uygunsa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…