kızlar ben geçen hafta çok kilo verdiğim için bu hafta kilo vermem yavaşladı ama gelecek hafta yine çok kilo veririm işallah.bu hafta ancak 1 yada 1.5 vereceğim.
merıspek canım msn ekledınmı naptın
kızlar ben geçen hafta çok kilo verdiğim için bu hafta kilo vermem yavaşladı ama gelecek hafta yine çok kilo veririm işallah.bu hafta ancak 1 yada 1.5 vereceğim.
ekledim canım.hatta şimdi açık benim msn
kızlar akşam yemeğin 7-8 tane sarma yadim birazda yoğurt yedim ekemek fln yok
evde başka yemek yoktu kendime özelde yapamadm sarma yedim bende ama çok büyük değillerdi
7-8 tane yedim yoğurtla . 1 tanede elma yerim bter bugünüm. off yarın tartı günü ben çok kötüyüm make ama bu hafta söz kaçamak falan yok bayrama kaddarr . ev çikolata dolu görmeniz lazım benm yermde başkası olsa dayanamaz belki blirsinz kahve dünyası diye mekan var çoğu yerdede bulunuyo . annem orda çalşıyo çikolata bölümünde ev nasıl çikolata dolu yaa ama dokunmuyorum bileee. kızlar bayrama kadar 65 olmalıyım .
jnaz merispek hoşgeldinz canlarım keşke hep buralarda olsanızda hepberaber bi motive olska yeniden =) ama ben bu hafta çok kararlıyım yani bayrama kadar pes etmek yok . bayramdan sonrada yok tabi ama bayrama kadar kesnlkle kaçamak yok evde gelemesemde açta kalsam dışarda yemycem . kızlar bu haftadan snra herşey daha güzel olcak . ayrıca yarışmadayız bnuda unutmayalım hep derece alırsak bzizimde morelimiz yerine gelir dimi . bence diyet yaparken burayı gözönünde bulundurun kızlar.. valla bn kendmden çok burayı düşünüyorumm kilo veremeynce yada alınca evdekilere bu hafta takımdaki kzlara nasıl diycem ben bunu diyorumm:sinifsinif: hadi kızlar toparlanıyoruzz dmiiiii
bu arada yediklerimi yazmamışım
kahvaltıdan önce soğan suyumu içtim
kahvaltıda k fleks
öğlen 4 tane mercimek köftesi ama yağsız ve tuzsuzlardı
1 tane de tuzlu kurabiye
akşamda yoğurt yedim sadece o kurabiye yi eritmem lazım
farkındayım bugün çok kötü oldu ama misafirlikte ikramlıklardan anca bunları yiyebildim diğerleri çok kaloriliydi
yarında detoks yapmayı düşünüyorum
hani geçen bir gün yapmıştıkya canım ayran aşı diye onu yapmayı düşünüyorumayyy bendemi yapsam acabaa
ayyy bendemi yapsam acabaa
jnazz evet canım zaten bu takımda olma sebebimiz sizler tarafndan motive edilerek diyeti bozmadan devam etmek . yoksa herkes yapsın dyetini ama steye girmesin sadece kilosunu yazsın olur mu ? o zamn takmda olmanın anlamı ne ki . bz burda motive için takımlardayızz. keşke herkesin vakti olsaa ahh ahh ama olmuyo iştte anlıyorum bnde sizi zaten bnmde işlerim oluyoo okul fln . napalım vaktmz olduğu kadar girelim . sınırları zorlayın kzlarrr kendiniz için motive için yalnız olmadğınızı anlamak için çok gerekli yanii.. ben bu takım olmasa çoktann bırakmıştım sanırım .
bende 1 gün yapacağım canım 2 gün üstüste aynı şeyi yiyebileceğimi zannetmiyorumjnazzcm anladm cnm bende yapayım bari 2 gün olmasa bile 1 gün yaparım . birazdan hazırlayım bari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?