selam kızlar bir sürü alıntı yaptım ama net gidince kaldı hepsi,
nasılsınız?, hügocuk hoşgeldin aramıza , tarifler ve verdiğin bilgiler süper valla ,iyiki geldin
nöbetteyim ancak vakit bulabildim girmeye
yediklerimi yazamıycam çok düzensiz beslendim çünküüüüü:kedi:
yarın görüşürüz
ve biz bu sorun yüzünden kiloluyuz. en büyük yol açtığı sonuç obeziteye kadar gider,şeker hastalığına neden olur. zaten böyle olmasak kilolu olmazdık
hugocuk soylediklerinde çok haklısın canım . gerçekten bozmadan devam ettiğin için seni tebrik ediyorum . nefis sonuçta insan dayanamayıp bi tatlının tadına bakablir ne kadarda yasak olsa . ama sen 2 aydr ağzına sürmemssin bravo gerçekten . tebrk ediyorum seni =)
günaydın kızlarr hazır pc yi açmışken size bi selam vereyim dedim
sabah 8 de uyandım oğlumun mamasını verdikten sonra 1 bardak suyumu içtim ve 3 mil leslie yaptım
birazdan kahvaltımı yapacağım 1 yumurta, biraz peynir , bir dilim ekmek ve ıhlamur içeceğim
daha sonra vakit bulduğumda ilk işim geçmişi okumak olacak
hoşçakalın şimdilik
İKİ TANEYLE BAŞETMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR CANIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENİMKİLERİN ARASINDA 2 YAŞ VAR ,BÜYÜĞÜ BEŞ YAŞINDA AMA YİNE DE KÜÇÜĞÜ GİBİ BAKIM İSTİYORR, TEK FARKI TUVALET ALIŞKANLIĞINI KAZANMIŞ OLMASI, TATİLLERDE SPOR RAHAT YAPIYORUM AMA HEM İŞ HEM EV ÇOCUK AKŞAMA ANCAA AYAKLARIMI UZATABİLİYORUMM -tatlicadiarzu-
GEÇMİŞ OLSUN CANIMM, BİTKİ ÇAYLARI ÇOK İYİ GELDİ BANA TAVSİYE EDERİMM, CEMİLE SULTAN ÇAYI DENİLİYOR ÖZELLİKLE ONU ÇOK İÇİYORUM, İLAÇ KULLANMADAN AYAĞA KALDIRIYOR BENİ yerimseniben
merhaba kızlarr
işlerimi bitirdim oğlumu uyuttum aldım beşi bir yerde çayımı geldim aranıza:)
şimdi geçmişi okuma zamanı
günaydın gizemcim afiyet olsungünaydın kızlar
sabah kahvaltım 2 dlim ekmek 1 tane yumurta domates salatalık ve peynir
merhaba canım bende katılmak istemedin sanırım diye düşünmüştüm:)mrb canım günaydın bu gün gördüm msj (=
hemen damladım tabi ben buraya yalnız yarın sonuçlar açıklanıyo heralde haftayaki yarışanlardanda bende olacağım :dance:
mrba canım hoşgeldin bende geçmişe bakıyodummkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hoşbuldum ilknur cum
senin adın ilknur du dimi:)
hadi bende bakayım sonra bugünde buluşalım kaydirigubbakcemile5
ay ilknurcum sabah kahvaltı ediyoruz oğlumda eşlik ediyordu bizeevet canım hemde çok zor valla hepimizin yardımcısı olsun oooo seninkilerin arasında daha az varmış öyle daha zordur canım yaa allahım sana sabır versin tatlımmm evet canım isterler hep bakım az birazda kıskançlık oluyo oyyyyy canımm senin işin çok daha zor 2 çoçuk ew ve işşş valla diycek bişi bulamıyom gende ne ggüzel spor yapmaya çalışıyon tbrk ederim allahım kolaylık versinolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5zemuszemuszemuszemus
oo maşallah mai cim darısı başımabu arada bekarken yani 49 kilo iken giydiğim ama az bol gelen pantolonum sabah gayet rahat oldu üzerime...popom da sıkılaştı stepperda...
ne güzel hedefe varmışsın canım bende sabah tartıya çıktım ama moralim bozuldu indim o kadar dikkat ettim bu hafta akşam yemeklerimi tamamen kestim ama bi baktım 72 yinegünaydın kızlar...
bu gün 300 gr daha gitmiş 62 olmuşum...kaydirigubbakcemile2
biz az sonra kızımın okuluna gideceğiz... baya geç geliriz sanırım...aslında okulda wi fi var ama çocuklardan fırsat bulup bağlanamıyorum...
neyse ben şimdi 1 kaşık yağda pişirilmiş omlet yapacağım... üzerine bol limon ve keten tohumu ekince zararlı dediğimiz omlet yağ yakıcı özelliğe kavuşuyormuş... bakalım tadı nasıl olacak....
günaydın hugocumgünaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 haşlama yumurta. 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, maydonoz
merhaba cumbocumselam kızlar bir sürü alıntı yaptım ama net gidince kaldı hepsi,
nasılsınız?, hügocuk hoşgeldin aramıza , tarifler ve verdiğin bilgiler süper valla ,iyiki geldin
nöbetteyim ancak vakit bulabildim girmeye
yediklerimi yazamıycam çok düzensiz beslendim çünküüüüü:kedi:
yarın görüşürüz
yazdıklarına baktımda canım aynı beni anlatıyorsuncanım belirtiler onu gösteriyo. bizim diyet yspmamız diğer insalara göre daha zor çünkü diğer insanlar bir parça çikolata ile yetinirken biz tüm kutuyu bitiriyoruz yedikçe yiyoruz. eskiden günde 1 litre cola içerdim bende. şimdi çok şükür kurtuldum illetten. eskiden diyet yapardım ama asla göbeğim erimiyodu şimdi göbeğim eriyo fazla yerler gidiyo orantısızlık kalmadı artık dengeli gidiyo
make cim bencede harika olduheytt takım kaptan geldı
ohh be soyle ne guzel oldu kalabalıklastık bılınclı arkadaslar kazandık motıve arkadaslar var aramızda eee bızı kım tutar tabekı hec kımse tutamazz
bakım bende sabah 1 poca yedım
ogleden sonra bazı sıkıntılar vardı onun oesınde kostum durdum eh bayada yurumus oldumm bu sayede
aksamda 2 bardak ayran bır por barbunya ve 3 kasık pırınc pılavı yedım
asın kesın benı ulen yedım ama kılo 73.6 cıktıı sanırım hedefe cok yaklasmıs olucam bu hafta
nerdesiniz kızlar yaa
bugün sağolsun oğlum kendi kendine oynadı bende sürekli neti açık tuttum ama kimsecikler yoktu malesef
şimdi kalkıp yemek yapacağım tabii ben yemeyeceğim
çünkü ikindiden sonra 1 avuç leblebi, 5-6 tane yaban mersini
1 dilim buğday ekmeği ve çok azda pekmez tahin karışımı yedim
2 fincan beşi bir yerde içtim
bu akşam başkada bişey yemeyeceğim
spor olarakta 250 adım attım
50 mekik
10 çömelme hareketidün tv de izledim ilk hafta 10 adet sonraki hafta 20 , 3. haftada 30 a çıkarın diyordu)
100 de ip atladım
birazdan 250 adım daha atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?