Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm canımmmmm çok şükür allah kolaylık versin iyi nöbetler canımmmmopuyorumnanaktan

ve biz bu sorun yüzünden kiloluyuz. en büyük yol açtığı sonuç obeziteye kadar gider,şeker hastalığına neden olur. zaten böyle olmasak kilolu olmazdık

evet canım haklısın buna durrrrrr demek lazımmm ben obezite olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan eski kiloma dönmek istiyorummmmm

hugocuk soylediklerinde çok haklısın canım . gerçekten bozmadan devam ettiğin için seni tebrik ediyorum . nefis sonuçta insan dayanamayıp bi tatlının tadına bakablir ne kadarda yasak olsa . ama sen 2 aydr ağzına sürmemssin bravo gerçekten . tebrk ediyorum seni =)

evet gizm haklısın valla bende tbrk ediyorum ben çok zor dayanırım valla ayakta alkışlıyorum hugocuk seni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 haşlama yumurta. 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, maydonoz

günaydın kızlar...
bu gün 300 gr daha gitmiş 62 olmuşum...kaydirigubbakcemile2

biz az sonra kızımın okuluna gideceğiz... baya geç geliriz sanırım...aslında okulda wi fi var ama çocuklardan fırsat bulup bağlanamıyorum...

neyse ben şimdi 1 kaşık yağda pişirilmiş omlet yapacağım... üzerine bol limon ve keten tohumu ekince zararlı dediğimiz omlet yağ yakıcı özelliğe kavuşuyormuş... bakalım tadı nasıl olacak....

bu arada bekarken yani 49 kilo iken giydiğim ama az bol gelen pantolonum sabah gayet rahat oldu üzerime...popom da sıkılaştı stepperda...

günaydın kızlarr hazır pc yi açmışken size bi selam vereyim dedim
sabah 8 de uyandım oğlumun mamasını verdikten sonra 1 bardak suyumu içtim ve 3 mil leslie yaptım
birazdan kahvaltımı yapacağım 1 yumurta, biraz peynir , bir dilim ekmek ve ıhlamur içeceğim
daha sonra vakit bulduğumda ilk işim geçmişi okumak olacak
hoşçakalın şimdilik

mrb canım günaydın bu gün gördüm msj (=
hemen damladım tabi ben buraya yalnız yarın sonuçlar açıklanıyo heralde haftayaki yarışanlardanda bende olacağım :dance:

merhaba kızlarr
işlerimi bitirdim oğlumu uyuttum aldım beşi bir yerde çayımı geldim aranıza:)
şimdi geçmişi okuma zamanı

evet canım hemde çok zor valla hepimizin yardımcısı olsun oooo seninkilerin arasında daha az varmış öyle daha zordur canım yaa allahım sana sabır versin tatlımmm evet canım isterler hep bakım az birazda kıskançlık oluyo oyyyyy canımm senin işin çok daha zor 2 çoçuk ew ve işşş valla diycek bişi bulamıyom gende ne ggüzel spor yapmaya çalışıyon tbrk ederim allahım kolaylık versinolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5zemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar
sabah kahvaltım 2 dlim ekmek 1 tane yumurta domates salatalık ve peynir
günaydın gizemcim afiyet olsun
mrb canım günaydın bu gün gördüm msj (=
hemen damladım tabi ben buraya yalnız yarın sonuçlar açıklanıyo heralde haftayaki yarışanlardanda bende olacağım :dance:
merhaba canım bende katılmak istemedin sanırım diye düşünmüştüm:)
hoşgeldin aramıza ben diğer topiğe yazdığın msj dan az çok hatırlıyorum seni ama burdada arkadaşlara tanıtırsan çok sevinirim
inşallah haftaya eklenirsin listeye canım
kaptanımız make up senden haberi var:)
diğer kızlarla da tanışırsın hepsi birbirinden şekerler

hoşbuldum ilknur cum
senin adın ilknur du dimi:)
hadi bende bakayım sonra bugünde buluşalım kaydirigubbakcemile5

evet canım ilknur ben ezgi kızım kaydirigubbakcemile3 tamam tatlım buluşuruz:kedi:kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun canım çayında kaydirigubbakcemile3

ay ilknurcum sabah kahvaltı ediyoruz oğlumda eşlik ediyordu bize
eşim diyorki oğlumuz 1 yaşına gelsin ona kardeş yapalım olduu dedim bende daha askere gitmedin sen olsun diyo ben askerdeyken hamile olursun döndüğümde de doğmuş olur
kafayı mı yedin sen dedim bendeklava:
bu arada bekarken yani 49 kilo iken giydiğim ama az bol gelen pantolonum sabah gayet rahat oldu üzerime...popom da sıkılaştı stepperda...
oo maşallah mai cim darısı başıma
inşallah stepper bende de işe yarar başladım biliyorsun 250 ye çıkarttım sayıyı
ama karar verdim günde iki sefer yapacağım bu hafta toplamda 500 olur
ne güzel hedefe varmışsın canım bende sabah tartıya çıktım ama moralim bozuldu indim o kadar dikkat ettim bu hafta akşam yemeklerimi tamamen kestim ama bi baktım 72 yine
omletin bu özelliğini bilmiyordum ama ben limon yiyemiyorum ki hiç sevmiyorum tadını

günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 haşlama yumurta. 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, maydonoz
günaydın hugocum
afiyet olsun

merhaba cumbocum
ne çok nöbete kalıyorsun böyle yaa yazık sana

yazdıklarına baktımda canım aynı beni anlatıyorsun
asla bir parça çikolata beni tatmin etmez mutlaka hepsini yiyeceğim yada börek çörek farketmez
dün kahvaltıda 1 küçük dilim börek yedim ve bütün gün aç gibiydim ve pilavda yedim halbuki geçen senin takımımıza uğramandan beri ağzıma karbonhidrat almıyordum tatlılara da dokunmuyordum ve canımda istemiyordu ne zamanki bir parça yedim hemen iştahım arttı
sabah kahvaltıda da ekmeğim kalmamış diye bir parça ekmek anca yedim gerisini yemeyeyim dedim yoksa bütün gün zor geçer

make cim bencede harika oldu
özellikle hugonun yazdıklarını 2 defa okuyorum ve kendimi görüyorum
ne güzel hedefe az kalmış ben hedefi tutturamayacağım sanırım
ama neden böyle oldu bilmiyorum haftalardır en düzenli beslendiğim bu haftaydı

ooooooo süper sporlar ip de atlamışsın faydasını kesin görürsün canımmm çömelme hareketi nasıl canım faydası nereye göbüşemi göbüşese bende yapayımmkaydirigubbakcemile3 bende göbük varda mafoldumben onu eritmeye çalışıyom olmassa bende yapayım 10 çömeleyim günlük sonra haftalık yükseltirim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…