Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

elbette olur canım hatta daha faydalı kepek undan. bak tarifi ayrıntılı vereyim canım. şimdi önce 2 yumurtanın sarısını ve beyazını ayır. beyazını cam bir kapta kar beyazı olana kadar mikserle çırp. yumurtalar oda sıcaklığında olursa daha çabuk köpürüyor. kar beyazı yumurta beyazını bi kenara koy. sonra özellikle kuru üzümü doğranmış kuru inciri kuru kayısı yani ne seviyosan bi tabağa koy üzerine sıcak su koy hemen yumuşuyo zaten. başka bi kaptada yumurta sarısını pekmezle çırp canım. başka yerdede unu kabartma tozunu şekerli vanilini ve yarım çay kaşığı kadar karbonatı ve keten tohumunu karıştır. ardından yumurta sarılı pekmeze 1 su bardağı yarım yağlı süt ekle yarım çay bardağı zeytinyağı ekle çırp. ardından unlu karışımı ekle. ve meyveleride ekle karıştır. en son kar beyazı yumurta beyazını ekle ve karıştır. yağlanmış un serpilmiş kek kalıbına dök 150 derecede pişir. ölçü vermedim kekin durumuna göre ayarlarsın canım. ayrıca doğal bal eğer bulunabiliyosa o da pekmez yerine kullanılabilinir ama şimdi artık doğal bal bulmak çok zorlaştı

jnazz morelimi bozmamayaçlşyrm ama napıyım kaç haftadr 68 çıkıyorum.
ama hep kaçamak yüzünden. ama kaçamağı tamamen kestim bu hafta cuma sabahı 100 gr da olsa gtmesini istiyorum

hoşbulduk kızlar. bu tarifi pırasalı tuzlu kek olarakta yapabilirsiniz. ben çok severim pırasalı kek falan. tek meyveleri pekmezi çıkarıp yerine pırasa veya sevdiğiniz herhangi başka bişeyi koyabilirsiniz. birde mercimek köftenizi yağsız yapıp yerken yiyeceğiniz miktarı tabağınıza alıp üzerine 1 yemek kaşığı yağ ekleyin süper diyet tarif olur. kısır içinde aynı şey geçerli yiyeceğiniz miktarı alıp üzerine 1 yemek kaşığı yağ ekleyin bu da süper oluyo

teşekkür ederiz canım . uğra sık sık bu topiğe . senin içinde bizim içinde iyi oluyor.
ayrıca kek tarifinde süper sağol cnm . peki o kekten günde kaç dilim yiyebliriz.
yersek ekmek hakkımızdan mı yemiş oluruz. yada öğünlerdeki meyve yerine falanmı yemeliyiz

canımya çok sağol zahmet oldu sanada
hemen yazıyorum tarif defterime
keki çok severim ama eşim yemiyor diye yapmıyorum çünkü hepsini ben yemek zorunda kalıyorum sonra
bu tarifi gönül rahatlığıyla yapabilir ara öğünümde de tüketebilirim
jnazz morelimi bozmamayaçlşyrm ama napıyım kaç haftadr 68 çıkıyorum.
ama hep kaçamak yüzünden. ama kaçamağı tamamen kestim bu hafta cuma sabahı 100 gr da olsa gtmesini istiyorum
inşallah gidecek tatlım sıkma canını cidden kaçamak yapmasak zaten çokta vermiştik bu kiloları
hımm tamam canım bunlarıda deneyeyim
yazdıklarının hepsi favorilerim zaten

slm nabersiniz bakemmmm
neler yapıyonuz diyet spor nasıl
bunkü menüm
sabah 1 haş.yumurta az peynir az süzme yogurt
ara mandalin
ara muz
5 gibi yogurtlu hafif makarna bol salata
daha spor yapmadım birazdan yapcam

heytt takım kaptan geldı

ohh be soyle ne guzel oldu kalabalıklastık bılınclı arkadaslar kazandık motıve arkadaslar var aramızda eee bızı kım tutar tabekı hec kımse tutamazz

bakım bende sabah 1 poca yedım
ogleden sonra bazı sıkıntılar vardı onun oesınde kostum durdum eh bayada yurumus oldumm bu sayede

aksamda 2 bardak ayran bır por barbunya ve 3 kasık pırınc pılavı yedım

asın kesın benı ulen yedım ama kılo 73.6 cıktıı sanırım hedefe cok yaklasmıs olucam bu hafta

canım kendini ödüllendirmek istediğinde 2 ince dilim yersin. daha çok bu tarif zayıfladıktan sonra kek istediğimizde artık keklerimizi böyle yapıp yiyeceğiz hem insülin dengede kalacak iştah açılmayacak hem sağlıklı. yedikçe yiyesimiz gelmez ölçüsünde bırakabiliriz

slm nabersiniz bakemmmm
neler yapıyonuz diyet spor nasıl
bunkü menüm
sabah 1 haş.yumurta az peynir az süzme yogurt
ara mandalin
ara muz
5 gibi yogurtlu hafif makarna bol salata
daha spor yapmadım birazdan yapcam

canım sabah iyi ama sanki öğlen yok ayrıca sebze yok protein yok. dengesiz beslenirsen kas kaybın olur yağların kalır. yüzün çöker ve yetersiz beslenirsen vücudun bir süre sonra eksiklerini tamamlamak ister ve sen bol kalorili şeylere yönelirsin. bence öğlen protein ye. yağsız beyaz et veya yağı süzülmüş ton balığı olur. akşamda şöyle yağsız pişmiş sebze yemekleri pişirip ye. yerken 1 kaşık yağ ilave et. ve asla ama asla sevmediğin bişeyi yemeğe kendini zorlama tatlım. çünkü bu 1 haftalık bi olay değil. sevmediğimizi yediğimizde ardından sevdiğimiz bol kalorili şeyler yemek istiyoruz ve diyet bozuluyo. sevdiğin sebzelerden yemekler yap kendine. tat alarak zayıfla

canım sabah poğaça yemek evet diyette çok engel olmaz. ama iştahını açar tatlım. ve irade savaşı verirsin canım. ve birgün mutlaka iradene yenilirsin. öğlen yemeğinde yok. olmaz. asla öğün atlanmamalı. her atladığın öğünden sonraki öğüne çok daha aç ve çok daha fazla yeme isteği ile oturursun. nerden biliyosun dersen ben 83 kiloyla başladım 2 ay önce. tek avantajım 3 yıldır düzeli spor yaptığımdan yağ oranım azdı kiloma göre. yağ oranım 32 kg.dı. 2 ayda 70 kiloya indim hiç zorlanmadım diyette olduğumu anlamıyorum asla aç değilim sevmediğim sebzeleri yemiyorum. sevdiğim sebzelerden yağsız yemekler yapıyorum böylece sofrada doyuyorum. 2 ayda yağ oranım 32 kilogramdan 25 kilograma düştü. artık normal değerlerde. kadınlarda yağ oranı 22-28 arsı normal zatem

ya evet zorlandım gun boyu karbonhıdrata maruz bıraktım sabah sabah kendımı aksama kadar zorlandım ogleyın uyandım ben oyuzden sabah kahvaltım saat 1 de felandı canımsın yaa kız ıyıkı geldın sennn

kepekli sandviç ekmekleri var. çalışan arkadaşlar evde bu ekmeklerin arasına tavuk veya ton balığı koyup biraz marul domaltes falan koyup işe götürseler rahat ederler ben dışarı çıkmam grekiyosa diyetimi bozmamak için böyle yapıyorum

:çok üzgünüm:
hg tatlım aramıza
şimdi gelelim yorumuna haklısın bugun eşim yoktu bende makarna yaptım kızımla yedik ya bi de bende bi sorun var pek sebze sevmem sevdiklerimde zararlı ne yapcam nasıl yapcam bilmem biz hep tavuk et makarna mantı falan yeriz ne yapcam bilmemm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

ne güzel canım masallah çok bilinçlisin güzel zayıflarsın sen tbrkleralkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım tavuk iyide makarna mantı iştah açar. makarna yiyeceksen kepekli olmalı. mantıda kepek yada tam buğday unundan yapılmalı yağ kullanılmamalı ve porsiyon küçük olmalı. şöyleki 2 yemek kaşığı makarna veya pilav 1 dilim ekmeğe eşit. bunları yiyeceksen ekmek hakkından düşeceksin. ben günlük 5 dilim ekmek yiyorum. akşamları muhakkak pilav yerim bulgur ama yağ kullanmam yemeklerimi pişirirken asla yerken 1 yemek kaşığı eklerim ben. böyle olması gerekiyor. tavuk yiyeceksen derisini varsa yağını alacaksın kızartma yasak yağsız pişireceksin. ve günlük lif şart sevdiğin sebzeler hiç yokmu

:çok üzgünüm:
canım ben pilav makarna yersem asla ekmek yemem ok o zaman artık kepekli alim makarnayı kızartma yerim ama az yerim sebze olarak patates yerim ıspanak yogurtlu olursa taze fasulye o da yogurt sart yani ekmek sadece kahvaltıda 2 3 dilim yerim su sıralar :çok üzgünüm:

hoşgeldinn kaptanımmmmmmmmmmm nasılsın nasıl oldu gözlerin özledim seniolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…