:çok üzgünüm:
canım ben pilav makarna yersem asla ekmek yemem ok o zaman artık kepekli alim makarnayı kızartma yerim ama az yerim sebze olarak patates yerim ıspanak yogurtlu olursa taze fasulye o da yogurt sart yani ekmek sadece kahvaltıda 2 3 dilim yerim su sıralar :çok üzgünüm:
canım işin zor sebzeyle aran yok yediklerin hep iştah açan şeyler inşallah zorlanmadan verirsin kilolarını. bu arada insülin direnci sorunun varmı acaba
kızlar annem börek yapmş ya aradı . o yzden bu hafta gtmiycem zorla yedirir falan
hiç bilmiyorum bende triot var canım dogumdan sonra çıktı evet işim çok zorrrr ama az az veriyom agustosta 87 dim suan 77 ama yagdan mı gidiyo :çok üzgünüm:
ahhh bu annelerr işin çok zor canım allah kolaylık versin yememeye çalış tatlımm:1rolleyes:
hoşgeldinn kaptanımmmmmmmmmmm nasılsın nasıl oldu gözlerin özledim seniolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile
canım neden sordum biliyomusun. aynı benim eski beslenmem gibiydi. bende insülin direnci çıktı böyle olunca şekeri tatlıyı kızartmayı hamur işini byeaz undan yapılan makarna falan, patates, pirinci bırakmak gerekiyor. troit hastaları zor kilo veriyo gerçekten. spor yapıyosundur inşallah. ayrıca kardiyo sporu yapıyorum ben 2 yıldır yağ oranımı düşürüyo. yani yüeüyüş yapıyorum gün aşırı tempolu en az 45 en fazla 1 saat bu yağ yakıyo
daha ıyı bugun canım en azından ısıga bakabılıyorum ılk ıkı gun gunduz ısıgı bıle bıcak gıbı batıyodu yarasa gıbı kara gozluklerle durdum eheheh
neyse sukru gectı canım nasılsın bakım cola canavarı :roflol:
daha ıyı bugun canım en azından ısıga bakabılıyorum ılk ıkı gun gunduz ısıgı bıle bıcak gıbı batıyodu yarasa gıbı kara gozluklerle durdum eheheh
neyse sukru gectı canım nasılsın bakım cola canavarı :roflol:
hımmmm bilmiyodum olmasasa hastaneden baktırımmm evet canım zaten sporla veriyorum 5 mil lesilei yapmaya hergün mekik çekiyorum ip atıyorum disk çeviriyom elimen geldigince
peki uyguladığın zayıflama proramında zorlanıyomusun. açlık oluyomu. iştahın nasıl . kapalımı yoksa iradenimi kullanıyosun. kaçamakların çok oluyomu.
gızocum annecıgın sen suzuldukce sana guzel mamalar yapıyo demekkı olsun gec verırsın ama yınede verırsınn bı tanemm
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ZORLANIYORUM AÇLIGIM OLUYOOO İŞTAÇ ÇOK AÇIKKK EVET KAÇAMAKLAR TABİ OLUYOOO YOKSAA BENDE DE Mİ VARKİ O DİRENÇÇÇÇ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım belirtiler onu gösteriyo. bizim diyet yspmamız diğer insalara göre daha zor çünkü diğer insanlar bir parça çikolata ile yetinirken biz tüm kutuyu bitiriyoruz yedikçe yiyoruz. eskiden günde 1 litre cola içerdim bende. şimdi çok şükür kurtuldum illetten. eskiden diyet yapardım ama asla göbeğim erimiyodu şimdi göbeğim eriyo fazla yerler gidiyo orantısızlık kalmadı artık dengeli gidiyo
EVET AYNENN ÇİKOLATANIN BİR PARCAYLA HAYAATTA YETİNMİYOMMM CANIMM NE YAPMAM GEREKİYO BENİMM NASIL KURTULCAM 3 HAFTADIR 100 GRM GRM GİDİYO NE ÖNERİN VAR BANA:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım derdini veren mevlam dermanınıda veriyo. var çaresi. bir kere şekeri tatlıyı tamamen bırakacaksın. light içecekler sakarin yapay tatlandırıcılar yasak. ağzına tatlı bişey girmeyecek. hatta şekerli sakız bile. azcık ucundan bakayım yok. hamur işi yok beyaz makarna pirinç sonra patates, kızartma yağlı yiyecekler yoksağlıklı besleneceksin inan ben 1 günde bıraktım şekeri eskiden günde 1 bütün pasta yerdim düşün yani. sabah uyandım ve o gün hiç ağzıma tatlı sürmedim ve 2 ayı geçti artık canım çekmiyo hiç. ancak bu şekilde rahat diyet yapıp zayıflayabiliyoruz biz.
canım derdini veren mevlam dermanınıda veriyo. var çaresi. bir kere şekeri tatlıyı tamamen bırakacaksın. light içecekler sakarin yapay tatlandırıcılar yasak. ağzına tatlı bişey girmeyecek. hatta şekerli sakız bile. azcık ucundan bakayım yok. hamur işi yok beyaz makarna pirinç sonra patates, kızartma yağlı yiyecekler yoksağlıklı besleneceksin inan ben 1 günde bıraktım şekeri eskiden günde 1 bütün pasta yerdim düşün yani. sabah uyandım ve o gün hiç ağzıma tatlı sürmedim ve 2 ayı geçti artık canım çekmiyo hiç. ancak bu şekilde rahat diyet yapıp zayıflayabiliyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?