Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ahh ahh gizemlerde karışmış ne çok gizem var ya heryerde karşıma çıkıyolar. bizim sınıfta geçen sene 4 tane gizem vardı bu sene 2 ye düştü çok şükürr.

kızlarr sabah kahvaltıdan sonra
1 fincan beşibiyerde içtim . 1 bardak sirkeli su içtim . yarım lt su
sonra 4 tane kepekli bskvi yarım elma =)

afiyet olsun gizemcimm
bende bir ara sabah aç karnına elma sirkeli su içiyordum ama tadı çok kötüydüü

çok mu kilolu yoksa...
emekler zamanla inşallah erken daha... kız mı erkek mi bu arada

ahh ahh gizemlerde karışmış ne çok gizem var ya heryerde karşıma çıkıyolar. bizim sınıfta geçen sene 4 tane gizem vardı bu sene 2 ye düştü çok şükürr.

:)
bizde de şu anda 2 tane var tatlım ama karıştırmayız sizi merak etme
benimde ne ilk okulda ne de lisede hiç adaşım olmadı hatta lisedeyken mevcudumuz 7 bindi ama ben yine tektim:)
ünv. için yorum yapmayacağım ama kendi bölümümde tektim

afiyet olsun gizemcimm
bende bir ara sabah aç karnına elma sirkeli su içiyordum ama tadı çok kötüydüü

evet canım tadı çok iğrenç ama işe yarıyor dediler. ama ben 1 su bardağı değil de çay bardağına 1 kaşık koyuyorum . yarısına kadarda su koyuyorum . bi dikişte içiyorum . böyle zorlanmıyorum 1 su bardağı olnca btirene kadar midem bulanıyodu

nyeki canım . aslında benimde pek yok yani çok var ama samimi oldğum bikaçkişidir. onlarda bana yeter herkesle samimi olmayı laubali olmayı sevmem .

valla ben pek anlamamıştım canım işe yarayıp yaramadığını 1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı ekliyordum
madem miden almıyor içme be güzelim

nyeki canım . aslında benimde pek yok yani çok var ama samimi oldğum bikaçkişidir. onlarda bana yeter herkesle samimi olmayı laubali olmayı sevmem .

gizemcim ben aynı ismi paylaştığım kimse olmamasını kastedmiştim ama sen arkadaş anlamışsın sanırım
benimde arkadaşım çoktur ama gerçek dostlarımın yeri ayrıdır tabii

senin adın neydi ki canım merak ettim...

gizemcim ben aynı ismi paylaştığım kimse olmamasını kastedmiştim ama sen arkadaş anlamışsın sanırım
benimde arkadaşım çoktur ama gerçek dostlarımın yeri ayrıdır tabii

yanlş anlamışım canım .
ya bazı isimler çok sık çıkıyo insanın karşısına
bazı isimler tek tük çıkıyo.
seninkide öyledir cnm

kızlar şmdi 1 yufkadan yapılmş peynrli börek yiyorum .
hiç yağ koymadım ve yağsz tavada pişirdim

çok mu kilolu yoksa...
emekler zamanla inşallah erken daha... kız mı erkek mi bu arada
aslında çok değil tatlım 10 civarı ama göbişimiz var biraz
erkek mai cim bana göre de erken ama herkes hala emeklemiyor mu bu dedikçe acaba bizdemi bi gariplik var diyorum
yanlş anlamışım canım .
ya bazı isimler çok sık çıkıyo insanın karşısına
bazı isimler tek tük çıkıyo.
seninkide öyledir cnm
evet gizemcim

kızlar şmdi 1 yufkadan yapılmş peynrli börek yiyorum .
hiç yağ koymadım ve yağsz tavada pişirdim
afiyet olsun canım bende eşime gözleme hazırladım ama onun kini az yağda pişireceğim
malum sadece 60 kilo boyuda 1.78
senin yerinde olmayı çok isterdim diyorum onada tamam boyum 1.70 de yeterdi :)

kızlar bende yarım sımıt yedım sabah azada peynır ve 2 catal yumurta sımdı bısıkletımle 45 dk yaptım aslında tam randımanlı olmadı ne zmandır gıcırdıyo du yagladım yıne gıcırdıyo baktım vıdalrından bırı cok gevsek takılmıs sımdı aletlerı nerde bılmıyom kutudadır mmuhtemel onları bı cıkartırayım artık duzenlı elıptık bısıkletımle calısıcam karın kaslarını ıyı calıstıryo artık havalarda bozdu ama gıcırtısı delı ettı bıraktımm

selam kıslar nasılsınız bakiiim. benden iyiliklte işte şu ana öğünden sonra 3 saat bişey yiyip içmememek biraz zorluyo ama heralde haftaya alışırım bende. öğlen 12 de öğlen yemeği yedim 1 adet tavuk göğsünü körili falan soteledim yağsız ve 1 dilim ekmekle yedim. 3 saat bişey yemedim şimdiyese 1 maden suyu içtim ardından şimdi yeşilçay içiyorum ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyecem

alışırsın heralde canım bu haftadan snra
canım bişey sorcam
ben 1 yufkadan börek yaptım içinde sadece peynr var hiç yağ yok ve yağsz tavada pişirdim
sence 1 yufka çokmu oldu . yoksa iyimi bide yağsz

yağsızsa bişey olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…