kızlarr sabah kahvaltıdan sonra
1 fincan beşibiyerde içtim . 1 bardak sirkeli su içtim . yarım lt su
sonra 4 tane kepekli bskvi yarım elma =)
inşallah gelir bir an önce canım
bebeklerle zor vallahi Allah kolaylık versin sana bide ikiside çok küçük daha
inşallah öğrenecek annesi
benimki daha tam emeklemiyor canımya yüzüstü koyduğumda geri geri gidiyor sadece ilerlemeyi öğrenemedi daha
birazda tembel benimki ayakta durmak istemiyor ama doktorumuza göre kilosununda etkisi varmış bunda
ayy canımyaa sen iste yeterki yaparım ben sana
ama 2-3 tabak daha var onlar yağlanmamış bekliyor
ahh ahh gizemlerde karışmışne çok gizem var ya heryerde karşıma çıkıyolar. bizim sınıfta geçen sene 4 tane gizem vardı bu sene 2 ye düştü çok şükürr.
afiyet olsun gizemcimm
bende bir ara sabah aç karnına elma sirkeli su içiyordum ama tadı çok kötüydüü
teşekkür ederim canım...kaç günlük yaptın...kaydirigubbakcemile3
:)
bizde de şu anda 2 tane var tatlım ama karıştırmayız sizi merak etme
benimde ne ilk okulda ne de lisede hiç adaşım olmadı hatta lisedeyken mevcudumuz 7 bindi ama ben yine tektim:)
ünv. için yorum yapmayacağım ama kendi bölümümde tektim
evet canım tadı çok iğrenç ama işe yarıyor dediler. ama ben 1 su bardağı değil de çay bardağına 1 kaşık koyuyorum . yarısına kadarda su koyuyorum . bi dikişte içiyorum . böyle zorlanmıyorum 1 su bardağı olnca btirene kadar midem bulanıyodu
nyeki canım . aslında benimde pek yok yani çok var ama samimi oldğum bikaçkişidir. onlarda bana yeter herkesle samimi olmayı laubali olmayı sevmem .
:)
bizde de şu anda 2 tane var tatlım ama karıştırmayız sizi merak etme
benimde ne ilk okulda ne de lisede hiç adaşım olmadı hatta lisedeyken mevcudumuz 7 bindi ama ben yine tektim:)
ünv. için yorum yapmayacağım ama kendi bölümümde tektim
senin adın neydi ki canım merak ettim...
gizemcim ben aynı ismi paylaştığım kimse olmamasını kastedmiştim ama sen arkadaş anlamışsın sanırım
benimde arkadaşım çoktur ama gerçek dostlarımın yeri ayrıdır tabii
aslında çok değil tatlım 10 civarı ama göbişimiz var birazçok mu kilolu yoksa...
emekler zamanla inşallah erken daha... kız mı erkek mi bu arada
evet gizemcimyanlş anlamışım canım .
ya bazı isimler çok sık çıkıyo insanın karşısına
bazı isimler tek tük çıkıyo.
seninkide öyledir cnm
afiyet olsun canım bende eşime gözleme hazırladım ama onun kini az yağda pişireceğimkızlar şmdi 1 yufkadan yapılmş peynrli börek yiyorum .
hiç yağ koymadım ve yağsz tavada pişirdim
selam kıslar nasılsınız bakiiim. benden iyiliklte işte şu ana öğünden sonra 3 saat bişey yiyip içmememek biraz zorluyo ama heralde haftaya alışırım bende. öğlen 12 de öğlen yemeği yedim 1 adet tavuk göğsünü körili falan soteledim yağsız ve 1 dilim ekmekle yedim. 3 saat bişey yemedim şimdiyese 1 maden suyu içtim ardından şimdi yeşilçay içiyorum ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyecem
alışırsın heralde canım bu haftadan snra
canım bişey sorcam
ben 1 yufkadan börek yaptım içinde sadece peynr var hiç yağ yok ve yağsz tavada pişirdim
sence 1 yufka çokmu oldu . yoksa iyimi bide yağsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?