- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
günaydın kızlarrr
harikasın maicimmma.s.
bende 71.5 çıktım
bu hafta elimden geleni yapmaya çalıştım 1 dilim börek dışında da hiç kaçamağım olmadı onuda kahvaltı yerine yemiştim zaten ama bunada şükür diyeyim
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimin arkadaşı gelecekmiş en geç 12 ye kadar burda olurum
1. TAKIM 179. ETAP
makeup ( 74.0 / / / % )
teodase ( 74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.86 %)
jnaz ( 72.0 / 71.5 / 0.5 / 0.69 %)
giz3mmm( 68.0 / / / % )
cumbo ( 62.0 / / / %)
merıspek( 82.7/ / / % )
ezgıılknur(77.4 / / / % )
mai beyaz( 63.1 / 61.9 / 1.2 / 1.90 %)
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 574.1 / / / %)
Arkadaşlar kilomu yazdımm, biraz işim var dönücem tekrar
gunaydın kızlar
teocum benı gectın bravo sana kız ay ne guzel hızlı verıyosun kıloyuuu aferım sana
kılo veren herkese tesekkur edıyorumm aslında dun gece kaptanlıktan ayrılmayı dusunmustum hala hatlar yapıyorum dun bu kez yanlıs lısteyı ılıstırmısım jnaz olmasa alsana buyuk bı sorun saolsun hemen hatamı farkettıı herhafta jnazın sayesınde potısımı kurtarıyorum o yuzden kaptanlıgı jnaz a devretmeyı dusunmustum ama sızı kılo verır halde gorunce vazgectım demekkı bıraz dıkkatlı olmam lazım lıste konusunda bunun harıcınde hersey yolunda dedım ve devam aksam ustu yenı hedef lıstemızı paylasıcam once lısteyı halletmek lazım dımı
sızı sevıyorum mcuk
teşekkür ederim canımcım, bu hafta dikkat ettim gerçektenn, son 5 gündür 700 kaloriyi geçmedimm, bu hafta hızlı verdim ama haftaya böyle olmaz sanırım, vücudumu tanıdım artık, hızlı verdiğim haftanın ardından iki hafta kilo çok az veriyorum, olsun artık şu halimi bile beğeniyorumm, uzaktan baksak bekarlık halime döndüm gibi
Neden kaptanlığı bırakmayı düşündünki, at böle düşünceleri kafandan, bak Jalemizde var, yardım ediyor sanaa, kaçmak yokk, ben 60 kilo olana kadar tam takım görmek istiyorum sizi burada sempatiksalakcinnikötükedihüso:jeyyar:
bu arada sabah kahvaltıya misafirim vardı krep poğaça kızartma vs bilumum zararlı şeyleri yaptım ama hiç canım istemedi kızlar ve dokunmadımda
zaten bundan sonra hugo nunda dediği gibi hiç dokunmayacağım iştahımı açmaktan başka bi işe yaramıyorlar ki
birde kızlar cidden bende insülin direnci olduğuna kanaat getirdim özellikle tatlı tuzlu karbonhidratlı şeyleri yemediğim günlerde iştahım kapalı ne zamanki bir parça yiyorum o zaman bir türlü doymak bilmiyorum
bu kadar şey yazdım bugünki menümü yazmamışım:)
kahvaltıda yumurta, beyaz peynir ve tadımlık ekmek
az öncede bir kase kuru meyveli k fleks
yeşil çayımı da demledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?