Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarrr
harikasın maicimmma.s.
bende 71.5 çıktım
bu hafta elimden geleni yapmaya çalıştım 1 dilim börek dışında da hiç kaçamağım olmadı onuda kahvaltı yerine yemiştim zaten ama bunada şükür diyeyim
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimin arkadaşı gelecekmiş en geç 12 ye kadar burda olurum

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / / / % )
teodase ( 74.9 / / /%)
jnaz ( 72.0 / 71.5 / 0.5 / 0.69 %)
giz3mmm( 68.0 / / / % )
cumbo ( 62.0 / / / %)
merıspek( 82.7/ / / % )
ezgıılknur(77.4 / / / % )
mai beyaz( 63.1 / 61.9 / 1.2 / 1.90 %)

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 574.1 / / / %)

sağol canım... keten tohumunun baya faydası oldu... gerçekten çok tok tutuyor hiç kaçamak yapasım gelmedi cips dışında... kaydirigubbakcemile3
bu haftada aynı şekilde devam edip 10 gün ara vereceğim... eğer emzirmiyosan sen de dene canım...

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / / / % )
teodase ( 74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.86 %)
giz3mmm( 68.0 / / / % )
cumbo ( 62.0 / / / %)
merıspek( 82.7/ / / % )

Arkadaşlar kilomu yazdımm, biraz işim var dönücem tekrar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / / / % )
giz3mmm( 68.0 / / / % )
cumbo ( 62.0 /61.4 /0.6 / 0.96%)
merıspek( 82.7/ / / % )

günaydııınn biraz geç kaldım

maaşallah herkes kilo vermiş ilk 3 teyiz inşallah
maibeyaz ve teocum ayrıca tebrikler sizeee
teocum bebişime babaanne bakıyor gece nöbette de onda kalıyor , bazen çok ağlıyor gece allahtan ev yakın alıp getiriyorlar emzirip gönderiyorum geri :ecrin_bebek:

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / 73.6/ 0.4/ 0.54%)
giz3mmm( 68.0 / / / % )
merıspek( 82.7/ / / % )

gunaydın kızlar

teocum benı gectın bravo sana kız ay ne guzel hızlı verıyosun kıloyuuu aferım sana

kılo veren herkese tesekkur edıyorumm aslında dun gece kaptanlıktan ayrılmayı dusunmustum hala hatlar yapıyorum dun bu kez yanlıs lısteyı ılıstırmısım jnaz olmasa alsana buyuk bı sorun saolsun hemen hatamı farkettıı herhafta jnazın sayesınde potısımı kurtarıyorum o yuzden kaptanlıgı jnaz a devretmeyı dusunmustum ama sızı kılo verır halde gorunce vazgectım demekkı bıraz dıkkatlı olmam lazım lıste konusunda bunun harıcınde hersey yolunda dedım ve devam aksam ustu yenı hedef lıstemızı paylasıcam once lısteyı halletmek lazım dımı

sızı sevıyorum mcuk

teşekkür ederim canımcım, bu hafta dikkat ettim gerçektenn, son 5 gündür 700 kaloriyi geçmedimm, bu hafta hızlı verdim ama haftaya böyle olmaz sanırım, vücudumu tanıdım artık, hızlı verdiğim haftanın ardından iki hafta kilo çok az veriyorum, olsun artık şu halimi bile beğeniyorumm, uzaktan baksak bekarlık halime döndüm gibi
Neden kaptanlığı bırakmayı düşündünki, at böle düşünceleri kafandan, bak Jalemizde var, yardım ediyor sanaa, kaçmak yokk, ben 60 kilo olana kadar tam takım görmek istiyorum sizi burada sempatiksalakcinnikötükedihüso:jeyyar:

merhaba kızlarrr
2 saattir nette sorun vardı sinir oldumm
ama düzeldi çok şükür
maşallah hepinize ne güzel kilolar vermişsiniz böyle teo cum, cumbocum, maicim, kaptanım a.s.
make cim ne demek kaptanlığı devrediyorum yok öyle bişey
sen gayet iyi kotarıyorsun bu işi tabikii gözümüzden kaçan şeyler olacak birbirimizi tamamlayacağız bu konuda da
bide dikkatimi çeken bişey var ne güzel kızlar hesaplamalarıda öğrenmişler bundan sonra ikimizinde aynı anda işi çıksada gözümüz arkada kalmayacak

bu arada sabah kahvaltıya misafirim vardı krep poğaça kızartma vs bilumum zararlı şeyleri yaptım ama hiç canım istemedi kızlar ve dokunmadımda
zaten bundan sonra hugo nunda dediği gibi hiç dokunmayacağım iştahımı açmaktan başka bi işe yaramıyorlar ki
birde kızlar cidden bende insülin direnci olduğuna kanaat getirdim özellikle tatlı tuzlu karbonhidratlı şeyleri yemediğim günlerde iştahım kapalı ne zamanki bir parça yiyorum o zaman bir türlü doymak bilmiyorum
bu kadar şey yazdım bugünki menümü yazmamışım:)
kahvaltıda yumurta, beyaz peynir ve tadımlık ekmek
az öncede bir kase kuru meyveli k fleks
yeşil çayımı da demledim

maaşallah güzel vermişsin , benim de senin gibi başta hızlı veriyorum tabii sonra vücut o kaloriye alışıyo metabolizmayı da ona göre ayarlayıp yavaşlatıyor , bekarlık haline geldiysen zaten tamamlamaya az kalımş demektir:teytey:
evet make yaaa bırakma kaptanlığı olumunekankayizsmilevalla motivasyonumuz bozulur sonra duba gibi oluruz senin yüzündeeennnn cokacimcoook

harikasın jaleciimmmmm , eğer canın da istemediyse süperrsinnnnn, menün de çok güzell

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 4zeytin 2 kk peynir 1domates
ara 1 elma, 1 mandalina
bi de oğlumdan arakladığım 7-8 tane çubuk kraker ,
acıktım şimdi de hazır kuzumu uyutmuşken yiyeyim diyorum , ben de nesfit yiyim senin gibi jale

...selam kızlar... hepinizi kutluyorum... herkes kilo verdi bu hafta ne güzel...
bu hafta daha çok çalışıp kesin birinci olucamkaydirigubbakcemile3

jalecim bende de var insülin direnci... bunlar belirtileri bak...

İnsülin Direncinin Belirtileri:

1. Yorgunluk, halsizlik
2. Hızlı Kilo alma
3. Zor kilo verme
4. Doymama, sık acıkma
5. Uyku basması
6. Gün içinde acıkma atakları olması
7. Tatlıya düşkünlük
8. Kilo verememe
9. Terleme
10. Erkeklerde göbeklenme
11. Kadınlarda kalçalarda ve göbekte yağlanma
12. Tansiyonda yükselmelerin başlaması
13. Performanda azalma
14. Konsantrasyon bozukluğu
15. Unutkanlık
16. Yemeklerden sonra uyuklama

İnsülin Direncini Artıran İlaçlar:
Bazı ilaçlar insülin direncini artırır. Bunlar:
1. Kortizon
2. Beta bloker ilaçlar
3. Büyüme hormonu tedavisi
4. Östrojen tedavisi
5. Bazı psikiyatri ve depresyon ilaçları (olanzapin, risperidon)
6. Tüberküloz ilaçları (rifampisin, izoniazid)
7. Progesteron ilaçları
8. Genetik insülin direnci hastalıkları (lipodistrofi, insülin reseptör mutasyonu)
9. İnterferon
10. Tansiyon tedavisinde kullanılan tiazit diüretik ilaçları

bunlar da insülin direncini artıran ilaçlar...
benimkini de kortizonlar ve doğum kontrol hapları artırdı...

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / 73.6/ 0.4/ 0.54%)
giz3mmm( 68.0 / 68.0/ 0.0/0.0 % )
merıspek( 82.7/82.7 /0.0/0.0 %
ezgıılknur(77.4 / 77.4/ 0.0/0.0 % )

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 574.1 /570 /4.1 / 0.71%)

Son düzenleme:
iyi günler kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim misafir vardı yeni geldim
kaptan kilom 77.0
kusura bakmayım geç yazdım dün de gelemedim koçiş pcyi vermedi bana ama akşam gelcem mutfagı toplayıp gelcem kyif yapcam ayagımı uazatıp pc keyfi hehheh .........................:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…