canım yanlış hatırlamıyorsam sewn diyetisyene kontrole gidecektinn, ee ne dedi doktorr, yağ kaybı nasılmışş...bilmiyorumkismileselam kıslar nasılsınız bakiiim. benden iyiliklte işte şu ana öğünden sonra 3 saat bişey yiyip içmememek biraz zorluyo ama heralde haftaya alışırım bende. öğlen 12 de öğlen yemeği yedim 1 adet tavuk göğsünü körili falan soteledim yağsız ve 1 dilim ekmekle yedim. 3 saat bişey yemedim şimdiyese 1 maden suyu içtim ardından şimdi yeşilçay içiyorum ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyecem
Ben de yarım gün olduğu için bayağı iş yaptımm, ama senin nöbet var canımm yaa, Allah kolaylık versin, gece kim bakıyor peki bebişine...bilmiyorumkismilecanlarımm naber nasılsınız öff ben çok yorulldumm
dün gece nöbetteydim , bugün allahtan yarım gündü ,
gelince de perdeleri imdiridm ütü yaptım yemek yaptım , eşim gelince de alışverişe çıkıcaz baya bi yoruldum yanii, geçmişi okuyum biraz dedim ama alıntı yapamadım ,
çok özendim sizeeee ben de lesli indiriyorum şimdiii
ben de yapçaaaaammmmm
jalecim yaa emeklemiyor diye üzülme benimki hiç emeklemedi ve 15 aylıkken yürüdü , kilolu falan da değildi tamamen normal dedi dr şimdi de oturmuyor yerinde valla
ben de az az sık sık yemeyi öğrenebilsem çok iyi olacak ama en büyük korkum aç kalmak olduğu için pek başaramıyorum sanırım -tatlicadiarzu-sabah 1 dilim ekmek az zeytinyağınla yediğim domates azdı ama bir parça peynir
ara yarım nar
şimdide patlıcanlı pilav bulgur azıcık yicem bakalım nasıl dengelicem
2saat sonra yarım nar
2 saat sonra 1 bardak süt
elbette olur canım hatta daha faydalı kepek undan. bak tarifi ayrıntılı vereyim canım. şimdi önce 2 yumurtanın sarısını ve beyazını ayır. beyazını cam bir kapta kar beyazı olana kadar mikserle çırp. yumurtalar oda sıcaklığında olursa daha çabuk köpürüyor. kar beyazı yumurta beyazını bi kenara koy. sonra özellikle kuru üzümü doğranmış kuru inciri kuru kayısı yani ne seviyosan bi tabağa koy üzerine sıcak su koy hemen yumuşuyo zaten. başka bi kaptada yumurta sarısını pekmezle çırp canım. başka yerdede unu kabartma tozunu şekerli vanilini ve yarım çay kaşığı kadar karbonatı ve keten tohumunu karıştır. ardından yumurta sarılı pekmeze 1 su bardağı yarım yağlı süt ekle yarım çay bardağı zeytinyağı ekle çırp. ardından unlu karışımı ekle. ve meyveleride ekle karıştır. en son kar beyazı yumurta beyazını ekle ve karıştır. yağlanmış un serpilmiş kek kalıbına dök 150 derecede pişir. ölçü vermedim kekin durumuna göre ayarlarsın canım. ayrıca doğal bal eğer bulunabiliyosa o da pekmez yerine kullanılabilinir ama şimdi artık doğal bal bulmak çok zorlaştı
1. TAKIM 177. ETAP
makeup ( 74.0 / 73.6/
teodase (74.6 /
jnaz ( 72.5 /
giz3mmm( 67.5 /
cumbo ( 63.0 /
merıspek(83.5 /
ezgıılknur( 77.6 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 571.2 /
hugocuk ve gızem baslangıc kılonuzu toplam kılonun altına hemen ılıstırımısınz haftaya lıstede olceksınız
dıger kızlar sızde kılolarınız yazıverın bakım kımler hedefı tutturmus kımler yaklasmıs bı gorelım
bu günkü kilomuzu mu yazacağız... yarın sabah tartılmayacak mıydık...
merispek çim çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşte gel aramızakızlar öncelikle hepinizden özür diliyorum,bu hafta koç oldum ama hiç giremedim.tadilat yapılıyor falan derken çok fena üşütmüşüm,yatıyorum.şöyle bi gireyim dedim.tekrardan yatıcam.takımı unuttun sanmayın.diyet ve siz hep aklımdasınız.hepinizi öpüyorum
canımyaa keşke dinlenseydin o kadar yorgunluğa birde iş yapmışsıncanlarımm naber nasılsınız öff ben çok yorulldumm
dün gece nöbetteydim , bugün allahtan yarım gündü ,
gelince de perdeleri imdiridm ütü yaptım yemek yaptım , eşim gelince de alışverişe çıkıcaz baya bi yoruldum yanii, geçmişi okuyum biraz dedim ama alıntı yapamadım ,
çok özendim sizeeee ben de lesli indiriyorum şimdiii
ben de yapçaaaaammmmm
jalecim yaa emeklemiyor diye üzülme benimki hiç emeklemedi ve 15 aylıkken yürüdü , kilolu falan da değildi tamamen normal dedi dr şimdi de oturmuyor yerinde valla
bende o sese çok sinir olurum canımkızlar bende yarım sımıt yedım sabah azada peynır ve 2 catal yumurta sımdı bısıkletımle 45 dk yaptım aslında tam randımanlı olmadı ne zmandır gıcırdıyo du yagladım yıne gıcırdıyo baktım vıdalrından bırı cok gevsek takılmıs sımdı aletlerı nerde bılmıyom kutudadır mmuhtemel onları bı cıkartırayım artık duzenlı elıptık bısıkletımle calısıcam karın kaslarını ıyı calıstıryo artık havalarda bozdu ama gıcırtısı delı ettı bıraktımm
hugocum 3 saat çokmuş cidden bugün senin gibi yapayım dedim ama o 3 saatte yeşil çay ve su içtim . sanırım su dışında da hiçbirşey içmiyordunselam kıslar nasılsınız bakiiim. benden iyiliklte işte şu ana öğünden sonra 3 saat bişey yiyip içmememek biraz zorluyo ama heralde haftaya alışırım bende. öğlen 12 de öğlen yemeği yedim 1 adet tavuk göğsünü körili falan soteledim yağsız ve 1 dilim ekmekle yedim. 3 saat bişey yemedim şimdiyese 1 maden suyu içtim ardından şimdi yeşilçay içiyorum ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?