Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

makecim bizim takıma gelmişsin güzel dileklerin ve desteğin için çok teşekkür edrim arkadaşım sağol canımsın :)

canlarımm naber nasılsınız öff ben çok yorulldumm
dün gece nöbetteydim , bugün allahtan yarım gündü ,
gelince de perdeleri imdiridm ütü yaptım yemek yaptım , eşim gelince de alışverişe çıkıcaz baya bi yoruldum yanii, geçmişi okuyum biraz dedim ama alıntı yapamadım ,
çok özendim sizeeee ben de lesli indiriyorum şimdiii
ben de yapçaaaaammmmm
jalecim yaa emeklemiyor diye üzülme benimki hiç emeklemedi ve 15 aylıkken yürüdü , kilolu falan da değildi tamamen normal dedi dr şimdi de oturmuyor yerinde valla

sabah 1 dilim ekmek az zeytinyağınla yediğim domates azdı ama bir parça peynir

ara yarım nar

şimdide patlıcanlı pilav bulgur azıcık yicem bakalım nasıl dengelicem

2saat sonra yarım nar

2 saat sonra 1 bardak süt

make nbr kuzum bugün ölçüsünü alabildim yediklerimin yazayım dedim eleştir bakem

bu arada tatilin acısını fazlasıyla çekmekteyim bugün niye yarım gün yaparlarki adet oldum sabahtan evde kavga kıyamet gırla gitti çıkamadım evden iğnemi de yaptıramadım adet sancısını fena çekiyorum ilaçlarda etki etmiyor

hugocuğun verdiği kek tarifini denedim şuanda fırında pişiyorrr. bence çok güzel olcak .
ekmek yemycem günde 2 dlim cayın yanında onu yerimm ohh mis
hem sağlıklı hem güzellll
sağol hugocukkk
tadına bakıcam pişince bakalım nasıl olcekkk

canım yanlış hatırlamıyorsam sewn diyetisyene kontrole gidecektinn, ee ne dedi doktorr, yağ kaybı nasılmışş...bilmiyorumkismile

Ben de yarım gün olduğu için bayağı iş yaptımm, ama senin nöbet var canımm yaa, Allah kolaylık versin, gece kim bakıyor peki bebişine...bilmiyorumkismile

ben de az az sık sık yemeyi öğrenebilsem çok iyi olacak ama en büyük korkum aç kalmak olduğu için pek başaramıyorum sanırım -tatlicadiarzu-

selam kızlar ben geldim....
bu gün yine çok düzensiz yedim... ama 100 gr falan vermişimdir inşallah...
nişandan geldim şimdi eşime tavuk sote yapıyorum... kendime ızgarada but yapacağım...
keten tohumu ve yoğurdu karıştırıp, butla beraber yiyeceğim... ekmek yemicem keten tohumu baya tok tutuyo zaten...

zalimicim merak ettiğin kek tarifi bu ben denedim gayette hafif ve lezzetli

kızlar öncelikle hepinizden özür diliyorum,bu hafta koç oldum ama hiç giremedim.tadilat yapılıyor falan derken çok fena üşütmüşüm,yatıyorum.şöyle bi gireyim dedim.tekrardan yatıcam.takımı unuttun sanmayın.diyet ve siz hep aklımdasınız.hepinizi öpüyorum

1. TAKIM 178. ETAP

makeup ( 74.0 / 73.6/ 0.4/ 0.54%)
teodase (74.6 /
jnaz ( 72.5 /
giz3mmm( 67.5 /
cumbo ( 63.0 /
merıspek(83.5 /
ezgıılknur( 77.6 /

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 571.2 /

hugocuk ve gızem baslangıc kılonuzu toplam kılonun altına hemen ılıstırımısınz haftaya lıstede olceksınız

dıger kızlar sızde kılolarınız yazıverın bakım kımler hedefı tutturmus kımler yaklasmıs bı gorelım

Son düzenleme:

kızlar hesaplamayı bılmeyenler ıcın hemen bılgı eklım yavas yavas herkes ogrensınkı burda jnaz yada ben olmadıgımda aksılık yasamayalım

Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

bu günkü kilomuzu mu yazacağız... yarın sabah tartılmayacak mıydık...

1. TAKIM 178. ETAP

makeup ( 74.0 / 73.6/ 0.4/ 0.54%)
teodase (74.6 /
jnaz ( 72.5 /
giz3mmm( 67.5 /
cumbo ( 63.0 /
merıspek(83.5 /
ezgıılknur( 77.6 /
maıbeyaz

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 571.2 /

hugocuk
gızem

Son düzenleme:
1. TAKIM 178. ETAP ETAP 7.Sİ

makeup ( 74.0 / 74.0/0.0 / 0.00% )
sevorane ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00%) Geri dönmek uzere ayrıldı
teodase ( 74.6 / 74.9/-0.3/-0.40%)
jnaz ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69%)
giz3mmm( 67.5 / 68.0 / -0.5 / -0.74% )
cumbo ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59%)
merıspek( 83.5 / 82.7 / 0.8 / 0.96% )
ezgıılknur(77.6 / 77.4 / 0.2 / 0.25:% ) Yeni üye
mai beyaz( 63.5 / 63.1 / 0.4 / 0.63%) Yeni üye

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 576.2 /574.1/2.1/0.36%)

make cim geçen haftaki liste buydu

iyi geceler kızlarr
akşam alışveriş merkezine gittik eşim ve oğlumla yeni geldik sayılır eşyaları yerleştirdim bi bakayım dedim

1. TAKIM 179. ETAP

makeup ( 74.0 / / / % )
teodase ( 74.9 / / /%)
jnaz ( 72.0 / / / %)
giz3mmm( 68.0 / / / % )
cumbo ( 62.0 / / / %)
merıspek( 82.7/ / / % )
ezgıılknur(77.4 / / / % )
mai beyaz( 63.1 / / / %)

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 574.1 / / / %)

merispek çim çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşte gel aramıza
canımyaa keşke dinlenseydin o kadar yorgunluğa birde iş yapmışsın
yap tabii canım ben leslie nin çok faydasını gördüm ama sonrasında bırakmıştım tekrar başladım
bebişim konusunda ben pek takılmıyorumda canım herkes niye emeklemiyor falan deyince bende merak ettim. çok sağol içimi ferahlattın maşallah senin oğluşuna da
bende o sese çok sinir olurum canım
tv karşısına koyup yapacaksın insan nasıl vakit geçiyor anlamıyor öyle olunca
hugocum 3 saat çokmuş cidden bugün senin gibi yapayım dedim ama o 3 saatte yeşil çay ve su içtim . sanırım su dışında da hiçbirşey içmiyordun

..herkese günaydınnnn
bu gün 61,9 ile karşınızdayım kızlarrrr:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…