Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben hesaplamaları bilmediğim için kafam karıştı...siz daha iyi bilirsiniz tabi..
ben şöyle düşündüm...geçen hafta bildirim yaptılar ama nasıl yaptılar kilo bilidiriminde bulunmayanları hiç kilo vermemiş gibi gösterdiler... geçen hafta verdikleri kiloyla bu hafta verdikleri birleşti...
şimdi diceksiniz ne fesat yaa falan ama benim anlatmak istediğim başka bişey aslında...

Son düzenleyen: Moderatör:
tşkler canım saol deniyeyim bende iyi olacagıma kötüleşiyorum o degilde kereme geçer diye korkuyom ama çok şükür onda bişi yok ayyy canım huysuzluk çok kötü keremde geceleri uyumuyo günndüzde az uyuyo kuzumm zayıflıyoo offf ezgide yaramazlık işi ne olsunn ama şükür iyi canım saol
hehhehehhheeh ayyyy canımm ne düşünceli baban var çok düşkündürler kesinnn ne güzelll :))) maskeyle emzirme :))) allahım annenne ve dedelerine uzun ömürler versin saglıklı huzurlu bebişlerimizi düşünsünler :)))

tatlım valla ben aklıma getirmedim nedense
öyle yapmışlar mıdır bilmiyorum tabikii
yaparlarsa da kendileri bilir artık

inşallah geçer canımya insan hasta olunca yatıp dinlenmek istiyor ama bebek olunca zor tabii bide senin 2 tane var
inşallah üzmezler annelerini
sorma babamda annemde pek düşkünler bide biz farklı şehirlerdeyiz sabah akşam tlf dayız
ağlayınca bile sesini duyurmak için arıyorum:) bide bu 5. torun ama hepsinin sevgisi ayrı diyorlar
aminnn canım rabbim başımızdan ayırmasın hiçbirini

megi cim bu saate kadar çoktan bildirimde bulunman gerekiyordu zaten canım
en geç bu sabah 12 de bildirmen lazımdı eğer cuma işi olan arkadaşlar varsa da perşembeden bildiriyorlar

ok?ben perşembeden yaparım bildirimimi
çünkü cumaları en erken 15.30da evde oluyorum

kızlaryaa
hani geçen hafta bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde 43. sıradayım diye üzülmüştümya
şimdi en son sıradayım :) ve mezun olsamda sonlarda olmaya devam edeceğim
ahh ahhh bir zamanlar 59 kilo oldum diye gruplara katılmıştım

bu akşam evde yokum kızlar eşlerle ev oturmasına gideceğiz kaçırmayacağımdan emin olabilirsiniz
bu arada bugün yaptığım sporları yazmamışım
hoş zaten fazlada yapmadım
sabah 1 mil yürüdüm sadece
şimdide 3 mil daha yürüyeceğim
dünde sadece stepper da çalıştım 1400 adım
şimdi çıkayım iyi akşamlar herkese

bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim kepek ekmek-1 ince dilim kaşar
ara elma
öğle atladım taaa 3 buçukta 1 kase çorba ve 1 tabak pırasa yedim
akşama sadece mantar sote yiyeceğim

neyse canım yaa zaten püsküt baya hassas atlamamıştır sasnırım bu konuyu da...

ben de bu gün yediklerimi yazayım artık... 1 haftanın sonunda çok şükür bişeyler yedim...

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su içtim 1 elma yedim 800 adım stepperda çalıştım..
kahvaltıda 1 çay kaşığı kadar tereyağına 1 yumurta kırdım yedim... 1 dilim ekmekle yedim...yanında da kola kaçamağı yaptım...
arada 1 elma daha yedim
öğlen yemeğimi 2:30 gibi yedim.... akşamdan kalan patlıcan oturtmadan yedim 3 kaşık... yanında da 1dilim ekmek yedim... geç yediğim için arada bişey yemedim... 1 bardak neskafe içtim...
akşam ne yesem diye düşünüyorum şimdi...

canimcim biz 7. takim olarak gecen hafta gec kaldik
listelere giremedik
yalniz cuma gunku topigimizi saat saat takip edip okursan
liste son halini almisti
herkesin kilosunda degisiklikler var
paylasim alanina sunulmustu zaten
ve bu haftada gecen haftaki kilolarimizi baz aldik
2 hafta oncekiler degil

yargisiz infaz yapinca bu sekilde dusunmen cok normal
birsey siylemeden once daha dikkatli olalim lutfen
ortada haksizlik falan yok
incelersen goreceksin
neyse
durum anlasilmistir umarim

derecedesiniz tekrar tebrik ediyorum..

aynen oyle tatlim

düşüncelerinize çok üzüldüm eğer böyle düşünen başka arkadaşlarda varsa ben kendi isteğimle ayrılmak isterim gerçekten bazı konularda çok alıngan hassas bir yapım var normal bir insanın yaşadıklarının kat kat fazlası acılar yaşadım bu küçücük yaşıma rağmen ha acıtasyon yaptığımıda düşünmenizi istemem neden hassas olduğumu anlatmak istedim tabi herşeyi ortaya koyamam ama iki kilo birleşmesiyle alınan bir sonuç olduğunu düşünenler var çok üzücü bu hemde çok

hayır ben yeni üyeyim.. daha 2 haftadır yarışmadayım... ben sadece aklıma geleni sordum... bilgi almak istedim... hesasplamaları ben de öğrenmek istedim... geçen hafta siz buraya yardım edin diye yazınca inan ki girdim baktım belki anlarım yardım edebilirim diye... bildirim yapanların kilosunu tek tek yazmıştım... ama hesaplayamadığım için yardım edemedim... ama aklımıza takılanları da sormak gerekmez mi...

canım ben senı anladım ama yapıcak bıseyyok bı bakım bakım gecen haftakı kılolarınasılmı sbu hafta nasılmıs

ok?ben perşembeden yaparım bildirimimi
çünkü cumaları en erken 15.30da evde oluyorum

dun aksamdan keske bıldırseydın bugun 12 ye kadar demıstık canım takım kurallarına bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur
ayrıca kılo vermemıssın ee nasıl olcek bu tatlım

ee tabı gunde 4 dılım ekmek pılav su bu yersen tabıkı verılemzz

haftanın fırcası bu sekerım bıreysel agılama ve hemen su dakıka tıkınmayı bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…