ahhh canımmm takma kafana yaaa veriirsinnn
çok geçmiş olsun canım antibiyotik alıyormusun
geçmiş olsun canım kiloyu boşver sağlığına dikkat et
ayyy çok kötü gewrçekten , baba affeder ama korkma
çok geçmiş olsun canımmm dinlen biraz
canım çok tebrik ederim maşallah1. TAKIM 180. ETAP
makeup ( 73.6/
teodase ( 73.5 /
jnaz ( 71.5 /
giz3mmm( 68.0 / 68.0/ 0.0/0.0 % )
cumbo ( 61.4 /60.2/1.2 / %1.95 )
erıspek( 82.7 /
ezgıılknur( 77.4/ )
mai beyaz( 61.9 /
megılara (69.5/ 2 takımdan 60 kılo ıle ayrıldı
1.TAKIM TOPLAM KILO
üstelik regl olucammmmmm inanamıyorum regl öncesi kilo verdiğime pazartesi 61.3 tüm , dukan diyeti işe yarıyor kızlaaarrr
kusur olurmu canım saglıgın onemlı cok gecmıs olsun bendede bı kırınlık var bogazımdada bı yangıı
günaydın canımm nasıl oldun ? gribin geçmeye başladı mı?günaydın kilom 76.8
maicimm harikasınnnnnkızlar bakar mısınız doğru mu hesaplamışım... 60,1 çıktım sabah... 1,8 kilo vermişim...
mai beyaz( 61.9 / 60,1 / 1,8 / %2,90 )
aman canım dikkat et bende bu hafta kuru meyveler dışında meyve yememiştim hemen yara oldu ağzımdaoyyy aslında 2 kiloydu hedefim ama tutturamadım yine... hayırlısı bakalım.. bu hafta dengeli beslenmeye çalışacağım inşlallah... çünkü bu hafta hep aç gezdim... sabah akşam keten tohumu yoğurt yedim...aralarda hep elma bir de öğleyin 2-3 kaşık yemek anca yedim... neredeyse hiç ekmek yemedim... sanırım sadece 2 akşam yemek yedim ondada közlenmiş patlıcan ve keten tohumu sarımsak yoğurt2 gün sabah da omlet yemiştim üzerinde bol limon ve keten tohumu vardı...
dün akşam da oturtma yiyeceğim dedim ama yemedim kızlar... yine aynı yoğurt yedim...
ama bu hafta dengelei besleneceğim saçlarım dökülmeye başladı resmen...
günaydın kaptannnnway way kızlarım nasıl calısmıs sabah sabahhh
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy sorma tatlım bir mutlu oldum bir mutlu oldum hedefimden yarım kilo eksiğim ama olsun benim için 1 kilo vermek mucizeydi biliyor sunkızlar lıste hazır megılara yı beklıyorum ve hepınızıe tesekkur ederım herkes cok guzel kılolar vermıs maıbeyaz supersın hayatımmmmmmmmm ama evet bıraz vıtamın al sacların sayet dokulmeye baslarsa durdurması pek zor oluyo canım
jnaz kız 70 oldun annem haftaya 6 larda gorcezmı senı ılk senın kılon carptı gozumeee sabah cok sevındımm bu arada lısteyı yapmıssın tesekkur ederımmm canım benımm
günaydın canımm nasıl oldun ? gribin geçmeye başladı mı?
maicimm harikasınnnnn
yüzden de 2.91 olacak çünkü 1
917 diye devam ediyor 3. rakam 5 ten yukarı ise yuvarlıyoruz
aman canım dikkat et bende bu hafta kuru meyveler dışında meyve yememiştim hemen yara oldu ağzımda
günaydın kaptannnn
ideal takım olduk valla:)
ayy sorma tatlım bir mutlu oldum bir mutlu oldum hedefimden yarım kilo eksiğim ama olsun benim için 1 kilo vermek mucizeydi biliyor sun
hem rica ederimm canımm görevimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?