- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evt cnm bir muddet bu tarz tercih yapmamaliym menumde mutlaka et,balık olmalı yada sebzeyi kıymalı yapilanlardan secmeliyim ki tok tutsun çünkü zatn karbonhidrat sıfır hatta kurubaklagil bile çok çok nadir yiyorum oyuzden et şartDiyetin ilk başlarında zorluyor o tarz yemek ama ilerki zamanlarda sorun olmuyor
Olsun :)Neresindesin canım. Buarada baska bi msj da zehra demişsin adım zehra değil bu sadece nick.
canm tabiki oyuzden kötü oldun bendede migren var ve asla açlığa gelmiyor sakın aç kalma bende iki ogün yapiyorum akşamları çok erken günümü kapatyrm yoğurt dahi yemiyorum ama suan aç kaldm oyuzdende yemek yememek için sekerimi dengelesin diye tarcinli süt yaptm tabiki normalde bu olmamali ara ogün leptini bozuyorTarçınlı süt ara öğün olarak sayılmıyor mu yanu süt gurubu? Ben sütü çok severim ara öğün olmasın diye içmiyodum. Ben 4 gündür akşamları sadece yoğurt yiyorum kötü oldu aslında belki bugün bu kadar başımın ağrıma sebebi budur. Ama iki gün başka bişey yiyemedim. Dün de eve geç geldim. Lahmacun yedim diye de bişey yemek istemedim. Bugün zaten yataktan çıkıp da bişey yapamadım. 4 gündür akşamları yoğurt yiyorum kötü olacak. Birde hergün yumurta zaten yumurta ile yeni yeni barışıyorm ondan da bıkıcam kahvaltıya başka bişiy bulmam lazım. Zaten geç yapıyorum. En iyisi köfte salata felan yiyim yarın.
Sen de kaşar peynircisin :)Bugünkü menüm
Sabah
1 tabak yoğurtlu kabak havuç ve kereviz salatası
1 kuru hurma
1.5 kupa yeşil çay
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase kaşar peynirli salata
1 çatal peynirli yumurta
Ara
3 tane kuru kayısı
1 kuru hurma
5 kuru kara üzüm
3 fındık 3 badem 1 kaju
1.5 kupa yesil çay
1 bardak siyah cay
2 litre su
2 saat civarı tempolu yürüyüş +45 dk civarı parkta spor aletleriyle spor
16.100 adım
aynı kilo ile evlenip aynı kilo ile hamile kalıp bide aynı kilo ile doğum yapmışız desene bide aynı kilo ile diyeti sonlandiralim hadi 58 zorlar ama olsun zorlayalim belki başarırız ama tabiki baktk oraya kadar neyapsak olmuyorsa fark etmez 60-62 de benim için süper
şubat sonu 4 olucak canım 2014 doğumlu seninki 2015 doğumlu galiba
Çocuğun kaç yaşında?
Ben 2015 ekim anneleri grubundaydım. İlk o sayede siteye giriş yaptım:)
Evet canım :) 27 aylığızşubat sonu 4 olucak canım 2014 doğumlu seninki 2015 doğumlu galiba
Severim ÜsküdarıOlsun :)
Üsküdar tarafındayım
Listeni okurken dedimki bugün ne kadar az yemiş ama sonrasıSabah
2 yumi 8 zeytin çay
Ogle
1 kase corba
Ara
3 Hurma cay
Aksam
Yeşil mercimek çorbası salata
En önemli kısma geldik kizlar
Ben bugün kaçamak yaptım
3 kurabiye yedim normal unla yapılmış şeytana uydum valla şimdide korkudan oluyorum dr anliyo
Daha bitmedi nohut unuyla yapılmış kek 3 cupcake
Kuruyemiş çay valla kuramadık bugün adetin ilk günü bugün icimde bir kurabiye canavarı vardı sanirim
Ya eşim evde kahvaltı yapmıyor bende salı çarşamba kursta olunca 2 gün kahvaltı yapmadan gidiyorum oyüzden tek başıma bitiremiyorum beyaz peynir alınca dayanmıyor çabuk bozuluyor. Birde kaşar peynirini seviyorum beyaz peynirlerin eski lezzeti yok hiç sarmıyo. Eski lezzeti olsa aslında beyaz peynirli daha çok severim salatayı.Sen de kaşar peynircisin :)
Sabah
2 yumi 8 zeytin çay
Ogle
1 kase corba
Ara
3 Hurma cay
Aksam
Yeşil mercimek çorbası salata
En önemli kısma geldik kizlar
Ben bugün kaçamak yaptım
3 kurabiye yedim normal unla yapılmış şeytana uydum valla şimdide korkudan oluyorum dr anliyo
Daha bitmedi nohut unuyla yapılmış kek 3 cupcake
Kuruyemiş çay valla kuramadık bugün adetin ilk günü bugün icimde bir kurabiye canavarı vardı sanirim
Yakma da sorun yok sorun hasta etmesin yeterListeni okurken dedimki bugün ne kadar az yemiş ama sonrası
Afiyet olsun canım mutlu olursan vücut yakar
4 ayda ilk defa oldu yawwama olmadı ki şimdi.
Beyaz peynir ben de yemem ve haklısın bozuluyor. Ben de dil peyniri çok severim.Ya eşim evde kahvaltı yapmıyor bende salı çarşamba kursta olunca 2 gün kahvaltı yapmadan gidiyorum oyüzden tek başıma bitiremiyorum beyaz peynir alınca dayanmıyor çabuk bozuluyor. Birde kaşar peynirini seviyorum beyaz peynirlerin eski lezzeti yok hiç sarmıyo. Eski lezzeti olsa aslında beyaz peynirli daha çok severim salatayı.
Lezzeti nasıl olmazsa ondan alıp denerim. Onceden içiminkini ve yörsaninkini seviyordum ama kağıt gibi geliyor artık onlarBeyaz peynir ben de yemem ve haklısın bozuluyor. Ben de dil peyniri çok severim.
Tahsildaroğlunun 3 dilim beyaz peyniri var 3 dilim de ayrı vakumlu artık bundan alıyorum. Bozulma sıkıntısı bitti.
Evet canım :) 27 aylığız
Çok seçiciysen beklentini karşılar mı bilmiyorum ama kağıt gibi de değil. Beni en çok cezbeden 3 diiimin ayrı ayrı vakumlu olması. 9 ay/ 12 ay olgunlaştırılmışı var inek/ keçi alternatifi var.Lezzeti nasıl olmazsa ondan alıp denerim. Onceden içiminkini ve yörsaninkini seviyordum ama kağıt gibi geliyor artık onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?