Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Diyetin ilk başlarında zorluyor o tarz yemek ama ilerki zamanlarda sorun olmuyor
evt cnm bir muddet bu tarz tercih yapmamaliym menumde mutlaka et,balık olmalı yada sebzeyi kıymalı yapilanlardan secmeliyim ki tok tutsun çünkü zatn karbonhidrat sıfır hatta kurubaklagil bile çok çok nadir yiyorum oyuzden et şart

canm tabiki oyuzden kötü oldun bendede migren var ve asla açlığa gelmiyor sakın aç kalma bende iki ogün yapiyorum akşamları çok erken günümü kapatyrm yoğurt dahi yemiyorum ama suan aç kaldm oyuzdende yemek yememek için sekerimi dengelesin diye tarcinli süt yaptm tabiki normalde bu olmamali ara ogün leptini bozuyor

Sen de kaşar peynircisin :)

Çocuğun kaç yaşında?
Ben 2015 ekim anneleri grubundaydım. İlk o sayede siteye giriş yaptım:)

Sabah
2 yumi 8 zeytin çay

Ogle
1 kase corba

Ara
3 Hurma cay

Aksam
Yeşil mercimek çorbası salata

En önemli kısma geldik kizlar
Ben bugün kaçamak yaptım
3 kurabiye yedim normal unla yapılmış şeytana uydum valla şimdide korkudan oluyorum dr anliyo

Daha bitmedi nohut unuyla yapılmış kek 3 cupcake
Kuruyemiş çay valla kuramadık bugün adetin ilk günü bugün icimde bir kurabiye canavarı vardı sanirim

Listeni okurken dedimki bugün ne kadar az yemiş ama sonrası

Afiyet olsun canım mutlu olursan vücut yakar

Sen de kaşar peynircisin :)
Ya eşim evde kahvaltı yapmıyor bende salı çarşamba kursta olunca 2 gün kahvaltı yapmadan gidiyorum oyüzden tek başıma bitiremiyorum beyaz peynir alınca dayanmıyor çabuk bozuluyor. Birde kaşar peynirini seviyorum beyaz peynirlerin eski lezzeti yok hiç sarmıyo. Eski lezzeti olsa aslında beyaz peynirli daha çok severim salatayı.

ama olmadı ki şimdi.

Pulbiber ve limonlu iki kaşık yoğurdumu yedim. Bir diş sarımsağımı yuttum. Kızım için aldığım entoregarmina vardı bir kapsül suyumu da içtim. Bir şişe limonlu suyumu da baş ucuma hazırladım. Sabah uyanır uyanmaz içeyim diye. İnşallah yarın daha verimli bi gün olur. Hadi iyi geceler kızlar. Gece bol yağ yakmak dileğiyle

Listeni okurken dedimki bugün ne kadar az yemiş ama sonrası

Afiyet olsun canım mutlu olursan vücut yakar
Yakma da sorun yok sorun hasta etmesin yeter
Neyse olan oldu yarın kaçamak yapmamak için o kurabiyeleri Yok ettim buzluga kaldırdım
Misafir gelince yine cikartirimcyoksa aklın onlarda yarın adetin ikinci günü yoğunluk artacak ve ben nobetciyim yaratım en iyisi ben

Beyaz peynir ben de yemem ve haklısın bozuluyor. Ben de dil peyniri çok severim.
Tahsildaroğlunun 3 dilim beyaz peyniri var 3 dilim de ayrı vakumlu artık bundan alıyorum. Bozulma sıkıntısı bitti.

Beyaz peynir ben de yemem ve haklısın bozuluyor. Ben de dil peyniri çok severim.
Tahsildaroğlunun 3 dilim beyaz peyniri var 3 dilim de ayrı vakumlu artık bundan alıyorum. Bozulma sıkıntısı bitti.
Lezzeti nasıl olmazsa ondan alıp denerim. Onceden içiminkini ve yörsaninkini seviyordum ama kağıt gibi geliyor artık onlar

Lezzeti nasıl olmazsa ondan alıp denerim. Onceden içiminkini ve yörsaninkini seviyordum ama kağıt gibi geliyor artık onlar
Çok seçiciysen beklentini karşılar mı bilmiyorum ama kağıt gibi de değil. Beni en çok cezbeden 3 diiimin ayrı ayrı vakumlu olması. 9 ay/ 12 ay olgunlaştırılmışı var inek/ keçi alternatifi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…