Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar bugün takvimime baktım da ya benimde regl cuma görünüyo kaçamağımı yılbaşına denk getirebilirim belki iyi oldu aslında ama cuma şişkin olucam ya motivasyonumu kırmaz inşallah

Gene grup olarak regl dönemi geliyor
Günlük hayatta birlikte vakit geçiren kadınların regl dönemleri zamanla birbirine yaklaşırmış demekki mesajlaşmakta dahil :)
Bas agrısı karın agrısı dis etleri sismesi hepsini her ay regl zamanı sonuna kadar yasıyorum nefret ediyorum bu durumdan. Ben dogum kontrol hapının etkisiyle sizden bir tık önde kapatiyorum bu ay henüz bitmedi

Çok seçiciysen beklentini karşılar mı bilmiyorum ama kağıt gibi de değil. Beni en çok cezbeden 3 diiimin ayrı ayrı vakumlu olması. 9 ay/ 12 ay olgunlaştırılmışı var inek/ keçi alternatifi var.
Tamam ezine olanı diyorsun ben normal beyaz peynir sandım o olur mantıklı. Sağol canım

Ya kızlar takvim şaşmış bugün regl oldum doğum sonası henüz düzenim yerine oturmadı biran evvel soğan kürü yapmam lazım adet bitiminde yapayım bari. Dünki delice baş ağrımın nedeni de ortaya çıktı. Şimdi hemen sade bir kahve çaktım kendime. Bugün kahvaltı niyetine kratay usulü köfte yanında salata ve ayran yemeyi düşünüyorum. 12 1 gibi yerim.

Bas agrısı karın agrısı dis etleri sismesi hepsini her ay regl zamanı sonuna kadar yasıyorum nefret ediyorum bu durumdan. Ben dogum kontrol hapının etkisiyle sizden bir tık önde kapatiyorum bu ay henüz bitmedi
Karın ağrısı için buskopan tavsiye ederim. Hiç ağrı çekmiyorsun. Mucize gibi bişey ama tabi klasik uyarımızı da yapalım. Kullanmadar doktora danış canım

Ayın her günü magnezyum al kramplara ağrılara çok iyi. Magnezyum bir mineral zararı da yok. İlaç değil.
Özel bir hassasiyetin yoksa tabi.
Magvital var saşe olarak bir kutuda 20 tane satılıyor. Farkı göreceksin.

Ya işte insan böyle şeytana uyuyo yapacak bişey yok sende fazla spor yaparsın canım

Ben bugün acıktım sabah derste başım döndü.
1 yıl önce bu listeyi nasıl yapmışım bilmiyorum. Hala başım dönüyor.
canım bence listeden degil çünkü bende diyet öncesi erken uyunamiyorum üzerimde bir halsizlik var gibi diyordum ve karataya başladığımdan beri hem erkenden kalkıyorum hemde çok enerjik oldum yoğun spor yapıyor hiçte yorulmuyorum çünkü zatn yediklerimin hepsi sağlıklı ve enerji verici şeyler ama karatayin sürekli söylediği kan tahlillerini özellikle b12 ve Dvit baktiriyormusun bunlar önemli belki vitamin belkide minallerinde eksiklik olabilir buda bas dönmesi yapabilir

Kahvaltım 5 tane köfte mevsim salatası bir kase yoğurt 2 ceviz 10 fıstık 5 fındık 5 badem yarım trabzon hurması birazda jalepane turşusu. Bu saate kadar 1 lt su içtim 1 tane de kahve. Birazdan kendime 5 i 1 yerde çay yapmayı düşünüyorum

Niye 1 yumurta canım acıkırsın bak
sorma canım ben benim kızla kahvaltı ediyorum ya 3 yumurta haşlıyorum 1i onun ama bugün dalgınken 2 yumurta haslamisim masaya oturduk minişim ile tam kahvaltiya başladıkdan sonra farkettim 2.yumurtam yok bir daha haslasammi diye bir karar veremedim sonra kalmtm bi baktm sular kesilmiş aman artk ugrasamicam dedim döndüm artk acikmamak için sürekli bol su icicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…