- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Bas agrısı karın agrısı dis etleri sismesi hepsini her ay regl zamanı sonuna kadar yasıyorum nefret ediyorum bu durumdan. Ben dogum kontrol hapının etkisiyle sizden bir tık önde kapatiyorum bu ayGene grup olarak regl dönemi geliyor
Günlük hayatta birlikte vakit geçiren kadınların regl dönemleri zamanla birbirine yaklaşırmış demekki mesajlaşmakta dahil :)
Tamam ezine olanı diyorsun ben normal beyaz peynir sandım o olur mantıklı. Sağol canımÇok seçiciysen beklentini karşılar mı bilmiyorum ama kağıt gibi de değil. Beni en çok cezbeden 3 diiimin ayrı ayrı vakumlu olması. 9 ay/ 12 ay olgunlaştırılmışı var inek/ keçi alternatifi var.
Kızlar Cocuklarimi hastahaneye yatirdik.
Mikrop kana geçmiş.
Hepinize kolay gelsin.
Görüşürüz.
Karın ağrısı için buskopan tavsiye ederim. Hiç ağrı çekmiyorsun. Mucize gibi bişey ama tabi klasik uyarımızı da yapalım. Kullanmadar doktora danış canımBas agrısı karın agrısı dis etleri sismesi hepsini her ay regl zamanı sonuna kadar yasıyorum nefret ediyorum bu durumdan. Ben dogum kontrol hapının etkisiyle sizden bir tık önde kapatiyorum bu ayhenüz bitmedi
Geçmiş olsun canım. İkizler mi hastaKızlar Cocuklarimi hastahaneye yatirdik.
Mikrop kana geçmiş.
Hepinize kolay gelsin.
Görüşürüz.
Ayın her günü magnezyum al kramplara ağrılara çok iyi. Magnezyum bir mineral zararı da yok. İlaç değil.Bas agrısı karın agrısı dis etleri sismesi hepsini her ay regl zamanı sonuna kadar yasıyorum nefret ediyorum bu durumdan. Ben dogum kontrol hapının etkisiyle sizden bir tık önde kapatiyorum bu ayhenüz bitmedi
Acil şifalar diliyorum canımKızlar Cocuklarimi hastahaneye yatirdik.
Mikrop kana geçmiş.
Hepinize kolay gelsin.
Görüşürüz.
Ya işte insan böyle şeytana uyuyo yapacak bişey yok sende fazla spor yaparsın canımSabah
2 yumi 8 zeytin çay
Ogle
1 kase corba
Ara
3 Hurma cay
Aksam
Yeşil mercimek çorbası salata
En önemli kısma geldik kizlar
Ben bugün kaçamak yaptım
3 kurabiye yedim normal unla yapılmış şeytana uydum valla şimdide korkudan oluyorum dr anliyo
Daha bitmedi nohut unuyla yapılmış kek 3 cupcake
Kuruyemiş çay valla kuramadık bugün adetin ilk günü bugün icimde bir kurabiye canavarı vardı sanirim
Niye 1 yumurta canım acıkırsın bakGünaydın
Kahvaltı: 1 rafadan yumurta,beyaz peynir,8zeytin,4ceviz,çay,kahve
Ben bugün acıktım sabah derste başım döndü.Niye 1 yumurta canım acıkırsın bak
canım bence listeden degil çünkü bende diyet öncesi erken uyunamiyorum üzerimde bir halsizlik var gibi diyordum ve karataya başladığımdan beri hem erkenden kalkıyorum hemde çok enerjik oldum yoğun spor yapıyor hiçte yorulmuyorum çünkü zatn yediklerimin hepsi sağlıklı ve enerji verici şeyler ama karatayin sürekli söylediği kan tahlillerini özellikle b12 ve Dvit baktiriyormusun bunlar önemli belki vitamin belkide minallerinde eksiklik olabilir buda bas dönmesi yapabilirBen bugün acıktım sabah derste başım döndü.
1 yıl önce bu listeyi nasıl yapmışım bilmiyorum. Hala başım dönüyor.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Kızlar Cocuklarimi hastahaneye yatirdik.
Mikrop kana geçmiş.
Hepinize kolay gelsin.
Görüşürüz.
sorma canım ben benim kızla kahvaltı ediyorum ya 3 yumurta haşlıyorum 1i onun ama bugün dalgınken 2 yumurta haslamisim masaya oturduk minişim ile tam kahvaltiya başladıkdan sonra farkettim 2.yumurtam yok bir daha haslasammi diye bir karar veremedim sonra kalmtm bi baktm sular kesilmiş aman artk ugrasamicam dedim döndüm artk acikmamak için sürekli bol su icicimNiye 1 yumurta canım acıkırsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?