Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar arkadaşlarım geliyormuş ben bir sureligine giremem akşam tekrar yazisiriz ama merak etmeyin kaçamak yapmam kararliyim onlar yer ben bakarm bu arada 45 dk kondisyon bisikleti yaptm

Ya keşke benimde koşu bandı yada bisikletim olsaaaaa. Zaten kızım kucak delisi. Yanında olmam bile yetmiyor ona. Doğru düzgün bişey yapamıyorum.

Ya keşke benimde koşu bandı yada bisikletim olsaaaaa. Zaten kızım kucak delisi. Yanında olmam bile yetmiyor ona. Doğru düzgün bişey yapamıyorum.
evet iyi olurdu kilo verirken sıkılasarak verirdin vücut daha güzel oluyor spor olunca çocuğu herzeman birine bırakıp spora cikilmiyor ben düzenli birakabilecegm biri olmadığı spor salonlarına kaydolp hep yarm yamalak düzensiz gidiyrdum dans zumba falan da baylrm gittim bir dönem ama çocukla olmuyor baktm en mantklisi ev evde ondan eve aldım kondisyon bisikleti,sonra koşu bandı,ufak dambillar filan derken mini spor salonum olmuş oldu biri bile olsa yeter sana çocuk oyun oynarken yada çizgi film izlerken yada öğle uykusuna yatinca rahat rahat yapabilirsin

Doğru tahlil önemli benim d vit eksik cıktı birde b 12 aslında doktorlara göre ıyi ama canan karatay az diyor bir yere bakmıştım orda yazıyodu d vit için ampul içiyorum aylık b içinde hap

Bilemiyorum hala kendime gelemedim. Regl öncesi sendromu da var. 6 ay oluyor bakılalı vitamin değerleri iyiydi. D vit alıyorum zaten.
Sabah çok erken kalkıyorum 1 saat yolum var 08:00de ders başlıyor. Erkem kahvaltı yapınca çok ayrıntılı da yiyemiyorsun acıkıyorum. Peynir ve kuruyemişle desteklemeye çalıştım.

Kekim pişti çörek çıkmak üzere perşembe arkadaşlar gelecek ama yemeyeceğim canım da istemiyor

Bende yıllarca spor yapmış hatta parasızlıktan eğitmenlik sertifikasını alamamış biri olarak evde birikim yaptım dumbel lastik vs gibi ancak şu an onlarla çalışamıyorum belim sıkıntılı çünkü. Bebek de kucak delisi yanımda olmak bile yetmiyor ona. Akşam eşim geliyo ee o da ikinci bebeğim o da ilgi bekliyor sağolsun. Tek yapabildiğim biraz kızımı eşime satabilirsem leslie. Hem belim için şu an en uygun spor o. Hem de güzel kalori yaktırıyor. Malesef kızım öyle uzun süreli uyumuyor. Bende o aralarda ancak ev topla yemek yap onları hallediyorum. Başladığım günden beri sadece dün hareket edemedim başımın ağrısından. En çok sevdiğim şey yürüyüş. Yürürken beyni uçanlardanım ben. Ama alacak durumum yok şu an. Çünkü ücretsiz izne ayrılıcam. En iyisi hayalleri bırakıp leslie ile devam

canım çok erken kalkanlar için karatay 3 öğün yiyebilir diyor öğünlerin arası 5 saat olması yeterli 3 böl

dans seviyorsan zumbayi tavsiye ederin süper kilo veediyor canım hamilelik kilolarinin bir kismini onla vermistim müthiş terletip kalori yaktiriyor çoktan eğlenceli internetten bakıp video karsisinda yapabilirsin

dans seviyorsan zumbayi tavsiye ederin süper kilo veediyor canım hamilelik kilolarinin bir kismini onla vermistim müthiş terletip kalori yaktiriyor çoktan eğlenceli internetten bakıp video karsisinda yapabilirsin

Canım geçen sene zumba dersi vermiştim. Dediğim gibi spor geçmişi çok iyi olan biriyim. Platesten zumbaya oryantalden salsaya ne ararsan var. Ama belim çok kötü durumda şu an hiçbişey yapamam. Doğumda hem fıtıklarım yerinde oynadı hem sinir sıkışması oldu. Durduğum yerde bile kitlenip kalıyorum. Bacağımda his kaybı kaldı. Ağır yani durum. Acil kilo verip fizik tedavi görmem lazım. Şuan bana en uygun spor yürüyüş leslie de o zaten olduğun yerde yürüyüş.

anladm canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inslh biran önce kilo verip fizik tedavi ile eski sağlığına kavusursun bende bir ara zumbanin yaninda haftada 2 gün oryantelede gitmiştim ,latin danslarını zatn hiç saymaya gerek yok en sevdiklerim dansın her türüne bayılıyorum bende

İnşallah canım çok sağol

Merhaba herkese akşam karnıbahar böreği çorba yoğurt yedim bol suyumuda içtim
Bugün dışarı çıktım avm de gezdim o şekilde yuruyusumu yaptım
afiyet olsun canım bende mercimekli borekden denemek istiyorum ilk firsatta ama karnabagardan börek,kısır ve pizza hepsini daha önce denedim hepside güzel oluyor ben günlük belirtmiyorum ama hergün 2lt su da içiyorum haberin olsun takım eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…