Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm sabah iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz havuç
Akşam bir kase nohut yemeği dünden kalan karnıbahar böreği yoğurt canım çok tatlı istediği için bir kuru hurma içine 1 fındık koydum kan şekerini yukseltmemesi için
Bugün 1 saat fitnes yaptım
Bugünlük bu kadar kızlar

zms rainbow nerelerdesin canım?

caroline84 umarım herşey yolundadır.

Canim çıktık hastahaneden evdeyiz elhamdulillah biraz daha iyiler.
Buhar verdi antibiyotik verdi herhaldr 3 piset ilaç vardir.
Msj larinizi okumaya calisiyorum.
Ben o kadar dikkat edemedim.
Dışardan yedik.
Yarın evdeyim ama artık bu hafta böyle oldu.

hastaliklarla ugrasmaya devam simdi dr atesle ugrasiyoz birde ustune bende grip gibiyim .. moralim cok bozuk zayiflamam durdu belki burdan cikadabilirim
Geçmiş olsun canım bizde kaç gündür ugrasiyoruz.
Kan aldilar.Serum taktilar üçüne birden nevrim döndü.
En yakin zamanda iyileşirsiniz inş.

Geçmiş olsun canım bizde kaç gündür ugrasiyoruz.
Kan aldilar.Serum taktilar üçüne birden nevrim döndü.
En yakin zamanda iyileşirsiniz inş.
cok cok gecmis olsun senin buri hasra oldu mu gepsi de oluyor mu benim kiz hasta oldu mu bana ds bulasiyor suan yatiyom gribim .. bide ben buraya ara vermek istiyom olur mu ?

Geçmiş olsun. Arada olur öyle önemli olan sağlık diğer hafta devam edersiniz

Akşam soğan kebabı,yoğurtlu kereviz salatası,çorba,çay

bugün temizlik günüydüçok yoruldum o yüzden ekstra spor yok

Süper menü. Ayy soğan kebabı iyi fikir. Diyete başlamadan önce ev yapımı beyti yapıp buzluğa atmıştım. Ne zaman yiycem ben onları ya

Harika. Sanki ben bu kadar düzenli yapamıyorum gibi geliyor ya. Geri kalıcam sizlerden

Harika. Sanki ben bu kadar düzenli yapamıyorum gibi geliyor ya. Geri kalıcam sizlerden
Sende ıyi gidiyosun canım arada bizde sallaniyoruz merak etme sadece biraz sabır gerekiyo işte görümceme gittim geçen pasta yapmış allahım dedim sakın nefsine yenilme sadece kokladım

cok cok gecmis olsun senin buri hasra oldu mu gepsi de oluyor mu benim kiz hasta oldu mu bana ds bulasiyor suan yatiyom gribim .. bide ben buraya ara vermek istiyom olur mu ?
Canim kimse hastalanmasinda ben hiç hastalanmayim.
Yoksa nasıl yapariz bilmiyorum büyük kızım hastalandı ikizlerime geçti.
Derken hepsi hasta.
Canim nazcizane tavsiyem 96 tan 83 e düşmüştum tabi çocuklarim rota virüs ve suriyeli el ayak hastaligi gecirdi.
Bende şaştim iyice tabi biraktim geri oldum 90 çocuğun iyleşene kadar idare ederiz seni sende elinden geldigince yazarsin olurmu???

Aman çok şükür çok sevindim
Umarım bir an önce toparlanırlar.

Süper menü. Ayy soğan kebabı iyi fikir. Diyete başlamadan önce ev yapımı beyti yapıp buzluğa atmıştım. Ne zaman yiycem ben onları ya
sağl canm regl haftam ya o yüzden lezzetli şeyler yemeye çalışıyorum ki canım başka şeyler çekmesin

Sende ıyi gidiyosun canım arada bizde sallaniyoruz merak etme sadece biraz sabır gerekiyo işte görümceme gittim geçen pasta yapmış allahım dedim sakın nefsine yenilme sadece kokladım

Ay bugün zorlanıyorum. Ama hakkımı yılbaşına sakladığım için tutuyorum kendimi.

Ay benimde normalde aylık kaçamak günüm bugün regl 2. Günü ama ben yılbaşına sakladığım için hakkımı bugün zorlanıyorum.
ben hiç kaçamak yapmadm şimdilik diyet dışı yediğim bişey olmadı yılbaşında da kaçamak yapmiycam yoksa bir hafta boşa gidiyor canım zatn çok güzel şeyler yeme şansımız var bu diet ile kaçamağa gerek yok canım mesala karatay ayda bir kez lahmacun yiyebilirsiniz demisti ben lahmacun hakkımı yılbaşına saklıyorum zaten fındık,fıstık ölçülü olarak serbest tatlı olarak da muzlu kakaolu diet tatlı yapicam eeeee daha ne olsn kaçamağa filan gerek kalmıyor bence

Ay benimde normalde aylık kaçamak günüm bugün regl 2. Günü ama ben yılbaşına sakladığım için hakkımı bugün zorlanıyorum.
canm bence sen çok azz yiyorsun gibi geliyor bana ama hiç doğru değil yaptığın hem metobolizmani yavaslatip daha zor vermene neden olur hemde dietden çabuk bikarsin tehlikeli böyle yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…